- Konu Sahibi baharesintisi
-
Üzülme canım!
Bende ayrıldım sevgilimden sen ona yeterince şans vermişsin hem de hiç haketmemesine rağmen bırak o yansın yanacaksa artık bu aşkın günahıda vebalide onun
Biliyor musun böyle sevgilisi tarafından terkedilen üzülen yaralanan aldatılan kişilere bu ilişkilerden sonra allahın bir mucize gönderceğine bir ödül göndereceğine çok inanıyorum
O ödül ne mi seni pamuklara sarıp sarmalayacak bir EŞ
şimdi aradı yine beni .bebegim gel neolur konuştum işte. diyor. o kızla işim yok artık diyor..
bende senle işim yok arama dedim kapattım suratına bu nasıl sevgi hem sev hem de en yakın arkadsınla ask yasa.o kız da diyor ki beni senden daha cok seviyor diyor..
erkek arkadasım hayır ben senle evlenmek istyroum onla degil dedi bana..o kız da diyor ki bir hafta önce beni arayıp dmedin mi ben senle evlenicem diyee diyor.
erk arkadasım da inkar ediyor yok öle bişey diyor.kız da yemin ediyor ona öyle dedigine dair.dedim onlara.ay böyle basım agrıdı yeminle..sizin yaptıgınızı midem kaldırmıyor.birbirinize bırakıyorum sizi.evleniyomusunuz..napıyosunuz umrumda degil dedim.erk arkadasım ben onla evlenmem diyor ...kız bana başka seyler diyor...kafam varya bulandı artık yeter..çıldırıcaktım..bitirdim seni dedim geldim.ben ömrü hayatımda böyle sacma ilşki görmedim ya...
yani surada yorum yazan herkese tesekkr edrim..ben artık saglıklı düşünemiyorum arkadaslar..psikolojim bozuldu benim..ilaç kullanıyorum..mahvetti beni ya..bırakıyorum evime geliyor sızlanıyor.sürekli arıyor..bu psikopat beni delirtti..inandırdı kandırdı..bana 8 aydır sölediği yalanları yazsam,yaptıklarını yazsam hayret edersiniz..
yani surada yorum yazan herkese tesekkr edrim..ben artık saglıklı düşünemiyorum arkadaslar..psikolojim bozuldu benim..ilaç kullanıyorum..mahvetti beni ya..bırakıyorum evime geliyor sızlanıyor.sürekli arıyor..bu psikopat beni delirtti..inandırdı kandırdı..bana 8 aydır sölediği yalanları yazsam,yaptıklarını yazsam hayret edersiniz..
neden bu körükörüne bağlılık aşk desem bu kadar basit olamaz sevgi desem yanından bile geçmez...
alışkanlıktan öte gidemez duyguların...
aklını başına topla değil o adamı bidaha affetmek yaşadığını dahi unut....
sadakatin olmadığı yerde hiçbir duygu beslenemez...
onunla doğmadın onunlada ölmezsin bu kadar BASİT....
Arkadaşım bahsettiğin durum gerçekten vahim arkadaşlarda çok güzel yazmışlar.Seni bir defa aldatan bir sevgiliden ne baba ne eşl olur.Bu şahsın senden çıkarımı varki sürekli hata üstüne hata yapıp kendini affettiriyor üstüne üstlük tekrar arayıp beni affet diyebiliyor.Sevmişsin belli ama yol yakınken dönmelisin.Bu şahısla ilerleyen zamanda birlikte olursan evlenirsen emin ol tv lerde izlediğimiz karısını öldüren psikopatı sevgilisini döven ahlaksız adamları çoğaltırsın.Bence sevgiler bu kadar ucuz olmamalı.Herşeyin bir tadı tuzu olmalı.
Rabbimiz Kuranda kadınlar ve erkeklerin birbirine örtü olduğunu buyuruyor. Bunun anlamına kafa yordunuz mu daha önce? Hani sadece özel konularda mı erkek ve kadın birbirine örtüdür? Sanki Rabbimiz bizlere: Siz kulsunuz, erkek veya kadın ama aciz ve eksiksiniz. Hatasız olamazsınız, mükemmel değilsiniz. Birbirinizin hatalarını örtün, birbirinizi tamamlayın dermiş gibi geliyor bana.
Bunu içselleştirdiğimiz zaman beklentilerimizi en aza indirmeyi, kendimizi tam görmemeyi ve karşımızdakini eksikleriyle sevmeyi öğreneceğiz belki.
Ama SENİN SEVMEYİ ÖĞRENECEĞİN VE SENİ ÖRTECEK ADAM BU KİŞİ DEĞİL KESİNLİKLE.Uzak dur ve hayatına bak hayatını yalanlarla bu adamın ağzına bakarak geçirme derim.Sevgiyle kal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?