Aldatıldım yine! çaresizim..yalnızım..bunalımdayım

baharesintisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
169
11
46
İstanbul
Kızlar yardım edin bir cift lafa cok ihtiyacım var.erkek arkadasım aldattı yine beni..daha önce kac kez aldatmıştı.affettmiştim.aldatmak dediğim yatmadı..görüşüyo face de telde..hiç görmediği kızlara askım canım bitanem diyor..bunaldım.terkettim..ama öyle sevdim öyle sevmişim ki hep affettim.ona ceza veremedim..o özür diledi.ben affettim.yalaama oldu artık ilişki..en son ki aldatma da en yakın arkadasını öpüyor dudagının kenarından?!!öyle dedi.affedilecek ya illa .. kavga ettim agladım agladım agladım...gözyaslarım öylesine akıyordu ki zamanı bir an evvel gecirmek istercesine akıyordu..her gözyasımda pişmanlığımı,öfkemi,umutlarımı,dargınlıklarımı içimden atıyor gibiydim..bi daha olmayacak dedi..telefon actı o kız arkadasına ve ona seniı hayatımdan cıkarıyorum dedi.bırak pesimi sen fettansın şölesin bölesin aramızı bozuyosun deyip terketti güya onu!!!???bana yalvardı gitme diye..bırakmadı önce ben sinirliydim bu defa affetmeyecem diyordum içimdden sürekli..ona lafları sayıp cıksam su kapıdan bi daha dönmekten korkuyordum..aglıyordum ya birazda su acınacak halime aglıyordum..böyle bir adamı secmiştim ya kaderime aglıyordum..bu kacıncı aglayısım ,yanısım mahvolusum anlatamam...
ona dedim..
sen ahlakssızsın,namus suzsun,sen hastasın zaafın var tüm kadınlara..şizofrensin tedavi ol. ama beni ne ara ne sor..bitti bu defa gercekten bitti.ben senin gibi birine kocam demem diyemem..çocugumun babası diyemem ..aileme damat diye seni gösteremem.sen allah korkusu da sevgisi de yok..bırak benim hayatımı mahvetme..ömrümü calma daha fazla..gencim daha.ben mutlaka bulurum bana deger vereni..senle zaman kaybetmeye gerek yok..senle ne eglenilir ne evlenilir hiç bi halt olmaz..ne sıcak bir yuvan olur ne de ailen ..kim evlense senle huzursuz olur..kendini de başkalrını da mahvediyosun..dedim saydım...
dilim herseyi söyledi..kalbim bu sırada tekledi..gözyaslarıylaa yazıyorum ....kalbim bu sırada dilime hep dur dedi..dur onu sevmiştin ya hani..dur biraz gecse mi zaman .bekle biraz..öylece bekle..yada bir yagmur mu yagsa temizlense bi ortalık..güneş acar mı sonrasında o toprak kokusunda ömrümün..bagrında cicekler acsın diye ugrastıgım sevdama hep kar yagdı,dolu yagdı..sel aldı götürdü..hersey gitti şimdi ..bir baktım gözyaslarım kalmış geride..birde hatıralarım..sahi ya niye gitmez bu hatıralar..ne kolay olacaktı işim halbu ki..hatırlayacak birsey olmasaydı..
şimdi ayaga kalmam lazım dimi benim susmaam lazım artık..su hıçkırıgımıı dindirip gülerek bakmam lazım gökyüzüne ..ama nasıl..

Üzülme canım!
Bende ayrıldım sevgilimden sen ona yeterince şans vermişsin hem de hiç haketmemesine rağmen bırak o yansın yanacaksa artık bu aşkın günahıda vebalide onun

Biliyor musun böyle sevgilisi tarafından terkedilen üzülen yaralanan aldatılan kişilere bu ilişkilerden sonra allahın bir mucize gönderceğine bir ödül göndereceğine çok inanıyorum

O ödül ne mi seni pamuklara sarıp sarmalayacak bir EŞ

canım benim inşallah dediğin gibi olur negüsel yazmısssın..

beni yine aldattı nası bi başlıktır ya?!

senin bünye aldatılmayı alışkanlık edinmiş sanırım.KADINLIK ONURU denen bişey var sana hiç mi uğramadı..?

seni onca kez aldatan bi adamın ardından sayıp sövüp kurtuldum diye şükredeceğine yine duygusala bağlamış bi şekilde ağlıyosun..

bu kafayla senden hiiiçbişi olmaz hiç kusura bakma git barış bi beş on kez daha aldatsın seni

Canım ortada ilişki falan kalmamış zaten sen olması gerekeni yapmışsın.. Şimdi ağlasan da emin ol acın dindiğinde çook mutlu olacaksın.

Aldatma günümüzde facede bir konuşmayla,telde görüşmeyle oluyor zaten.. O kişiden ne sevgili olur ne koca.. Çok güzel saydırmışsın hak ettiği her şeyi söylemişsin.. Sürekli kötü halini düşünürsen zamanla için soğur..

Lütfen affetme

Haketmişsin.
İlk aldattığında bu kesinlikle senin acizliğini ve karaktersizliğini göstermez ama onu orda bitirmeyip devam edebiliyorsam midene sağlık diyorum.
2. kere de aldatılırsın 5. kere de

İnsan 1 defa aldatılıyorsa saflığındandır, 2nci defa aldatılıyorsa bu onun aptallığıdır.

Onunla mı doğdun? Göbeğini onunla mı kestiler? Onsuz hiç yaşamadın mı hayata onunla mı açtın gözlerini?

Değil ağlamaya, şuraya konu açıp ismini zikretmeye bile değmemeli senin için.

Kendine gel.

şimdi aradı yine beni .bebegim gel neolur konuştum işte. diyor. o kızla işim yok artık diyor..
bende senle işim yok arama dedim kapattım suratına bu nasıl sevgi hem sev hem de en yakın arkadsınla ask yasa.o kız da diyor ki beni senden daha cok seviyor diyor..
erkek arkadasım hayır ben senle evlenmek istyroum onla degil dedi bana..o kız da diyor ki bir hafta önce beni arayıp dmedin mi ben senle evlenicem diyee diyor.
erk arkadasım da inkar ediyor yok öle bişey diyor.kız da yemin ediyor ona öyle dedigine dair.dedim onlara.ay böyle basım agrıdı yeminle..sizin yaptıgınızı midem kaldırmıyor.birbirinize bırakıyorum sizi.evleniyomusunuz..napıyosunuz umrumda degil dedim.erk arkadasım ben onla evlenmem diyor ...kız bana başka seyler diyor...kafam varya bulandı artık yeter..çıldırıcaktım..bitirdim seni dedim geldim.ben ömrü hayatımda böyle sacma ilşki görmedim ya...

yuh! adam herkesle evlenecek.. bir daha muhatap olma!! O kızla işi yoksa 2gün sonra başkası çıkar...

eğer affedersen bu şu demektir sen böylesin ve seni bu halinle kabul ediyorum ve bile bile lades diyorum demektir...

yani surada yorum yazan herkese tesekkr edrim..ben artık saglıklı düşünemiyorum arkadaslar..psikolojim bozuldu benim..ilaç kullanıyorum..mahvetti beni ya..bırakıyorum evime geliyor sızlanıyor.sürekli arıyor..bu psikopat beni delirtti..inandırdı kandırdı..bana 8 aydır sölediği yalanları yazsam,yaptıklarını yazsam hayret edersiniz..

neden bu körükörüne bağlılık aşk desem bu kadar basit olamaz sevgi desem yanından bile geçmez...
alışkanlıktan öte gidemez duyguların...
aklını başına topla değil o adamı bidaha affetmek yaşadığını dahi unut....
sadakatin olmadığı yerde hiçbir duygu beslenemez...
onunla doğmadın onunlada ölmezsin bu kadar BASİT....

Böyleleri seni bitirir,tüketir,yaşam enerjini bile bitirir.. Lütfen uzak dur,huzurlu olmak,rahat etmek istemez misin.. Ona muhtaç değilsin,dik dur ve bu çirkinliğe bulaşma artık..

Bunu yaşayan sadece sen değilsin etraf dengesiz kaynıyor bak yapman gereken şu aklını başına topla ve BEDELİ NE OLURSA OLSUN BU ADAMI BIRAK kalbin mantıklı düşnmeni engelliyor şu an güzel sözleriyle kalbin yumuşuyor değiştir numaranı karşına çıktığı zaman da ez geç aksi halde dul bir bayan adayı olarak bu işe devam et şu an ona mahkum değilsin ya evlenince ona daha çok bağlı olacaksın çekip gitmek o kadar kolay olmayacak senin bu halinde bu adam neler yapıyor evlilik bağıyla bağlandığın allah korusun bide çocuk yaptığın zamanneler yapar o zaman o tutunduğun sevginde bitecek bir düşün kuma bile getirir üstüne cidi söylüyorum yapma bunu kendine bu kadar değersiz misin sen

Alışkanlık dediğin dogru..ama diyorum ya mantıklı düşünemiyorum artık zaten bu ilaçlar beynim mahvetti..robotlaştım sanki...burada türkiyede aldatıldıgını bile bile berber olan cok kişi varsanatcı tayfası da dahil.ben görüp okudugum zaman böyle seyleri cok sasırırdım nasıl hala sevebiliyorlar derdim..ben kendimin de sorunlu oldugunu düşünüyorum artık..normal degil bu davranışlarım farkındayım..

Arkadaşım bahsettiğin durum gerçekten vahim arkadaşlarda çok güzel yazmışlar.Seni bir defa aldatan bir sevgiliden ne baba ne eşl olur.Bu şahsın senden çıkarımı varki sürekli hata üstüne hata yapıp kendini affettiriyor üstüne üstlük tekrar arayıp beni affet diyebiliyor.Sevmişsin belli ama yol yakınken dönmelisin.Bu şahısla ilerleyen zamanda birlikte olursan evlenirsen emin ol tv lerde izlediğimiz karısını öldüren psikopatı sevgilisini döven ahlaksız adamları çoğaltırsın.Bence sevgiler bu kadar ucuz olmamalı.Herşeyin bir tadı tuzu olmalı.
Rabbimiz Kur’an’da kadınlar ve erkeklerin birbirine örtü olduğunu buyuruyor. Bunun anlamına kafa yordunuz mu daha önce? Hani sadece özel konularda mı erkek ve kadın birbirine örtüdür? Sanki Rabbimiz bizlere: “Siz kulsunuz, erkek veya kadın ama aciz ve eksiksiniz. Hatasız olamazsınız, mükemmel değilsiniz. Birbirinizin hatalarını örtün, birbirinizi tamamlayın” dermiş gibi geliyor bana.

Bunu içselleştirdiğimiz zaman beklentilerimizi en aza indirmeyi, kendimizi tam görmemeyi ve karşımızdakini eksikleriyle sevmeyi öğreneceğiz belki.
Ama SENİN SEVMEYİ ÖĞRENECEĞİN VE SENİ ÖRTECEK ADAM BU KİŞİ DEĞİL KESİNLİKLE.Uzak dur ve hayatına bak hayatını yalanlarla bu adamın ağzına bakarak geçirme derim.Sevgiyle kal.

İnsan bi kere affeder ama 10 kere de affetmez ki. Hemen kurtul bu adamdan. Adam denmez bunun gibilere ama neyse..

evet ne güzel yorumladın..tesekkr edrim..geriye dönüş yok bundan sonra zaten.Allah kimsenn karsısına böyle adamlar cıkarmasın..ne ler gördüm şu yasımda ya..olgun insanlar gibi duruyolar dısarıdan ama yemedikleri halt yok..evlenecegim adam evet bu olamaz..kesinlikle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…