- Konu Sahibi baharesintisi
-
şimdi aradı yine beni .bebegim gel neolur konuştum işte. diyor. o kızla işim yok artık diyor..
bende senle işim yok arama dedim kapattım suratına bu nasıl sevgi hem sev hem de en yakın arkadsınla ask yasa.o kız da diyor ki beni senden daha cok seviyor diyor..
erkek arkadasım hayır ben senle evlenmek istyroum onla degil dedi bana..o kız da diyor ki bir hafta önce beni arayıp dmedin mi ben senle evlenicem diyee diyor.
erk arkadasım da inkar ediyor yok öle bişey diyor.kız da yemin ediyor ona öyle dedigine dair.dedim onlara.ay böyle basım agrıdı yeminle..sizin yaptıgınızı midem kaldırmıyor.birbirinize bırakıyorum sizi.evleniyomusunuz..napıyosunuz umrumda degil dedim.erk arkadasım ben onla evlenmem diyor ...kız bana başka seyler diyor...kafam varya bulandı artık yeter..çıldırıcaktım..bitirdim seni dedim geldim.
ben ömrü hayatımda böyle sacma ilşki görmedim ya...
bende aldatıldım evet ki bunu sein sevgilin gibi aşk yaşayarak degil cinsel bi aldatmaydı ögrendigim gün kapıyı çarptım gittii dönmedim arkaya istedim dönmeyi ama yapamadım ve şimdi o adamın gözünden tek bi yanlışında arkasına bakmadan giden kadınım peki senin farkın ne her defasında aldatılmışsın ki şu an gözünün önünde bile yaptığı igrençliklere ragmen cevap veriyosun ne demek bebegim biitti konuştum ben seninle evlenicem ne demek ya ben seninle evlenicem onunla bununlada gönlümü eglendiricem seni aptal yerine koyucam mal yerine koyucam diyor adam sana sende hala geriye baksammı diye düşünüyorsun biraz gurur olsun lütfen ya vala konunu okudum içim yandı yıllar sonra geriye baktıgında bu yerlerde sürünüyor halini düşünme gururu için kendi için aşkından vazgeçen bi kadını düşün ki ben burda erkek arkadaşının labali hareketlerinden aşka dair hiçbişey sezmedim !
kötü bi ilişkiden kastınız buysa evet hiç yaşamadım..hı hiç mi aldatılmadım?tabi ki aldatıldım ama ben ilk seferde dahi vurdum tekmeyi koydum kapının önüne.bir daha da asla ardıma bakmadım.bence çok sevmek demek insanların ağzınıza s.çmasına izin vermek demek değil kbakmayın da bu arkadaş kendine bunu yaptırıyo.ben yaptırmam yaptırmadım da.elbette ağlasın rahatlasın..ama yazdığı duygusal şeyler bende -burdaki pek çok arkadaş da aynı şeyi yazmış zaten- sevgilisiyle barışacağı izlenimini uyandırdı.
şimdi aradı yine beni .bebegim gel neolur konuştum işte. diyor. o kızla işim yok artık diyor..
bende senle işim yok arama dedim kapattım suratına bu nasıl sevgi hem sev hem de en yakın arkadsınla ask yasa.o kız da diyor ki beni senden daha cok seviyor diyor..
erkek arkadasım hayır ben senle evlenmek istyroum onla degil dedi bana..o kız da diyor ki bir hafta önce beni arayıp dmedin mi ben senle evlenicem diyee diyor.
erk arkadasım da inkar ediyor yok öle bişey diyor.kız da yemin ediyor ona öyle dedigine dair.dedim onlara.ay böyle basım agrıdı yeminle..sizin yaptıgınızı midem kaldırmıyor.birbirinize bırakıyorum sizi.evleniyomusunuz..napıyosunuz umrumda degil dedim.erk arkadasım ben onla evlenmem diyor ...kız bana başka seyler diyor...kafam varya bulandı artık yeter..çıldırıcaktım..bitirdim seni dedim geldim.ben ömrü hayatımda böyle sacma ilşki görmedim ya...
Kızlar yardım edin bir cift lafa cok ihtiyacım var.erkek arkadasım aldattı yine beni..daha önce kac kez aldatmıştı.affettmiştim.aldatmak dediğim yatmadı..görüşüyo face de telde..hiç görmediği kızlara askım canım bitanem diyor..bunaldım.terkettim..ama öyle sevdim öyle sevmişim ki hep affettim.ona ceza veremedim..o özür diledi.ben affettim.yalaama oldu artık ilişki..en son ki aldatma da en yakın arkadasını öpüyor dudagının kenarından?!!öyle dedi.affedilecek ya illa .. kavga ettim agladım agladım agladım...gözyaslarım öylesine akıyordu ki zamanı bir an evvel gecirmek istercesine akıyordu..her gözyasımda pişmanlığımı,öfkemi,umutlarımı,dargınlıklarımı içimden atıyor gibiydim..bi daha olmayacak dedi..telefon actı o kız arkadasına ve ona seniı hayatımdan cıkarıyorum dedi.bırak pesimi sen fettansın şölesin bölesin aramızı bozuyosun deyip terketti güya onu!!!???bana yalvardı gitme diye..bırakmadı önce ben sinirliydim bu defa affetmeyecem diyordum içimdden sürekli..ona lafları sayıp cıksam su kapıdan bi daha dönmekten korkuyordum..aglıyordum ya birazda su acınacak halime aglıyordum..böyle bir adamı secmiştim ya kaderime aglıyordum..bu kacıncı aglayısım ,yanısım mahvolusum anlatamam...
ona dedim..
sen ahlakssızsın,namus suzsun,sen hastasın zaafın var tüm kadınlara..şizofrensin tedavi ol. ama beni ne ara ne sor..bitti bu defa gercekten bitti.ben senin gibi birine kocam demem diyemem..çocugumun babası diyemem ..aileme damat diye seni gösteremem.sen allah korkusu da sevgisi de yok..bırak benim hayatımı mahvetme..ömrümü calma daha fazla..gencim daha.ben mutlaka bulurum bana deger vereni..senle zaman kaybetmeye gerek yok..senle ne eglenilir ne evlenilir hiç bi halt olmaz..ne sıcak bir yuvan olur ne de ailen ..kim evlense senle huzursuz olur..kendini de başkalrını da mahvediyosun..dedim saydım...
dilim herseyi söyledi..kalbim bu sırada tekledi..gözyaslarıylaa yazıyorum ....kalbim bu sırada dilime hep dur dedi..dur onu sevmiştin ya hani..dur biraz gecse mi zaman .bekle biraz..öylece bekle..yada bir yagmur mu yagsa temizlense bi ortalık..güneş acar mı sonrasında o toprak kokusunda ömrümün..bagrında cicekler acsın diye ugrastıgım sevdama hep kar yagdı,dolu yagdı..sel aldı götürdü..hersey gitti şimdi ..bir baktım gözyaslarım kalmış geride..birde hatıralarım..sahi ya niye gitmez bu hatıralar..ne kolay olacaktı işim halbu ki..hatırlayacak birsey olmasaydı..
şimdi ayaga kalmam lazım dimi benim susmaam lazım artık..su hıçkırıgımıı dindirip gülerek bakmam lazım gökyüzüne ..ama nasıl..
erk arkadasım da inkar ediyor yok öle bişey diyor.kız da yemin ediyor ona öyle dedigine dair.dedim onlara.ay böyle basım agrıdı yeminle..sizin yaptıgınızı midem kaldırmıyor.birbirinize bırakıyorum sizi.evleniyomusunuz..napıyosunuz umrumda degil dedim.erk arkadasım ben onla evlenmem diyor ...kız bana başka seyler diyor...kafam varya bulandı artık yeter..çıldırıcaktım..bitirdim seni dedim geldim.ben ömrü hayatımda böyle sacma ilşki görmedim ya...
evet yası gelmiş 32 ye ..bu saatten sonra adam huyundan asla vazgecmez..daha önceki sevgilileri de hep bu yuzden terk etmiş.ben diyim 15 sen de 20 si..nerden buldum onu..nerden buldu beni bu adam..Allahım sen kurtar beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?