- 1 Aralık 2008
- 2.418
- 1.205
- 698
- Konu Sahibi baharesintisi
-
işin özü şu canım.Sen kendine değer vermezsen krşındaki sana asla değer vermez bu kanıtlanmış bir şey.Sen de bunun en güzel kanıtısın.Tavsiyem sen de bir gün öldürülen kadınlardan olma derim.Onların şansızlığı senin sevgilin gibi şerefsiz adamlara sahip olmasıdır.Sen de haysiyet,onur varsa daha fazla o ilaçlara bağımlı kalmaz ve o adamı rahatsız ederse polisle tehdit eder hayatımdan silerdim.Bugün yakın arkadşıyla ilişki yaşamaya kalkan insan aile üyelerine de gz koyabilir.Adam da utanma arlanma yok anaşılan
Bu adammmüsveddesinin yalanlarına tekrar kanarsan , bundan sonra yaşayacağın herşeyin tek suçlusu yine sensin.
Çıkart at hayatından şu pisliği.
Hiçmi değerin yok senin.
Aldatmayı spor haline getirmiş bu adam.
Huylu huyundan vazgeçmez, yine yapacak hatta tekrar tekrar yapacak.
Katlanacak mısın?
beni yine aldattı nası bi başlıktır ya?!
senin bünye aldatılmayı alışkanlık edinmiş sanırım.KADINLIK ONURU denen bişey var sana hiç mi uğramadı..?
seni onca kez aldatan bi adamın ardından sayıp sövüp kurtuldum diye şükredeceğine yine duygusala bağlamış bi şekilde ağlıyosun..
bu kafayla senden hiiiçbişi olmaz hiç kusura bakma git barış bi beş on kez daha aldatsın seni
Canım başlığa ve ilk cümlelerine göre yazıyorum.
Bende 2 yıllık ilişkimin son 3 ayında aldatıldığımı öğrendim.
Yaklaşık 1 ay oluyor öğreneli. Ve ilk defa böyle bişey yaptı.
Yıkıldım mı? Hayır.
Evet ağladım saatlerce gecelerce. Ama şimdi dimdik ayaktayım.
Biliyorum o benim kapımı çalıcak
Ve ben o kapıyı açmayacağım.
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin
cok kötü bişey ..atlatıyorum yavas yavas ama bunu yasatanlara allah sorsun..
sanırım siz zor bi ilişki yaşamadınız anlayamıyosunuz.davulun sesi uzaktan hoş tabi...
konu sahibi arkadaşım üzülme demicem üzül ağla zırla kendini parçala sonra kalk ayağa sil gözyaşını hayatına devam et o adama tekrar şans verme yine üzülen sen olursun.
(eger inceldiği yerden kopmasına izin vermezsen gün gelir en sağlam yerinden kopar canın yanar,canını yakar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?