Aldatıldım yine! çaresizim..yalnızım..bunalımdayım

işin özü şu canım.Sen kendine değer vermezsen krşındaki sana asla değer vermez bu kanıtlanmış bir şey.Sen de bunun en güzel kanıtısın.Tavsiyem sen de bir gün öldürülen kadınlardan olma derim.Onların şansızlığı senin sevgilin gibi şerefsiz adamlara sahip olmasıdır.Sen de haysiyet,onur varsa daha fazla o ilaçlara bağımlı kalmaz ve o adamı rahatsız ederse polisle tehdit eder hayatımdan silerdim.Bugün yakın arkadşıyla ilişki yaşamaya kalkan insan aile üyelerine de gz koyabilir.Adam da utanma arlanma yok anaşılan

ben kafamda bitirdim arkadaslar zaten.Bana ne isterseniz sayabilirsiniz.hiçbirine kızmıyorum.buraya konu acıp yazmamın sebebi bana aklı selim bi insan ne yapar yazın..bende saglılı düşünecek beyin kalmadı.bunları okudukca rahatlıyor..ve kızgınlıgımı pekiştiriyorum ona karsı..

Bu adammmüsveddesinin yalanlarına tekrar kanarsan , bundan sonra yaşayacağın herşeyin tek suçlusu yine sensin.
Çıkart at hayatından şu pisliği.
Hiçmi değerin yok senin.
Aldatmayı spor haline getirmiş bu adam.
Huylu huyundan vazgeçmez, yine yapacak hatta tekrar tekrar yapacak.
Katlanacak mısın?

Son düzenleme:

evet canım tabi dogru diyosun.bi de o var yarın öbürgün aileye de dadanır bu kitap sız..saol..Allah bebegini sag salim kucagına almayı nasip etsin buarada inşallah..

arkana bakmadan kaç kurtul canım böyle bir adam için ağladığına üzüldüğüne değmez inan bunu ilerde daha iyi anlayacaksın şu haline güleceksin.
bırak kendi pisliğinde boğulsun güzel sözlerine kanma seni sevdiği falan hikaye unut gitsin geleceğine bak canım

Niye çaresiz olasın ki aldatan o bırak o çaresiz kalsın kendini bu kadar aciz görme..yalnızım diyorsun o insan diyemeyeceğim kişiyle birlikte olmaktansa yalnız olman daha hayırlıdır..hata sende affetmişsin bile bile lades bu,kendini üzdüğüne değmeyecek bir insan için ağlıyorsun bide acilen kendine gel ve ayağa kalk bırak o üzülsün.

evet yası gelmiş 32 ye ..bu saatten sonra adam huyundan asla vazgecmez..daha önceki sevgilileri de hep bu yuzden terk etmiş.ben diyim 15 sen de 20 si..nerden buldum onu..nerden buldu beni bu adam..Allahım sen kurtar beni..

sanırım siz zor bi ilişki yaşamadınız anlayamıyosunuz.davulun sesi uzaktan hoş tabi...

konu sahibi arkadaşım üzülme demicem üzül ağla zırla kendini parçala sonra kalk ayağa sil gözyaşını hayatına devam et o adama tekrar şans verme yine üzülen sen olursun.
(eger inceldiği yerden kopmasına izin vermezsen gün gelir en sağlam yerinden kopar canın yanar,canını yakar)

Canım başlığa ve ilk cümlelerine göre yazıyorum.
Bende 2 yıllık ilişkimin son 3 ayında aldatıldığımı öğrendim.
Yaklaşık 1 ay oluyor öğreneli. Ve ilk defa böyle bişey yaptı.
Yıkıldım mı? Hayır.
Evet ağladım saatlerce gecelerce. Ama şimdi dimdik ayaktayım.
Biliyorum o benim kapımı çalıcak
Ve ben o kapıyı açmayacağım.
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin

Bencil olabilirim ama hayaımda en çok kendime değer verdim.Bir erkek arkadaşım vardı ona bir şans vermiştim -aldatmamıştı -neyse bu kişi bni patronu iş yerinde olmadığından işten ayrılamayıp yağmurda bekletmişti 2000 senesi yaşım 20 o zaman.Bn ona bir şans vermişim ve adam bni bekletmiş üstüne üstlük bir çiçek bile getirmemişti.bn de bana bu kadar barışmak için didinen adama oturduğumuzda ikinci bir şansı veremeyeceğimi söyleyip ayrıldım.Şimdi o kadar değerli bir eşim varki yıllar önce o adama attığım maili şimdiki eşim mailimi kırarak okumuşt.Ve bana her buluşmamda çiçek almıştı istisnasız her buluşmada.& sene benim okulum bitsin diye bekledi.Hala çok değerli .Bir insanda allah korkusu yoksa sen ondan korkacaksın!
Bundan sonrada birşey yazmam.Aklını başına almazsan herşeyi hakeden sen olursun unutma.Ağlayıpda zırlama.O ilaçları içeceğine git bi kursa katıl.

Sizi aldatan birini affederseniz, o kişi ben aldatsam bu yine affeder diye düşünür.Onu bir kere affederek ona sizi 2.kez aldatma imkanı vermişsiniz.bu sefer de affederseniz 3.kez aldatır aldatmaları bitmez.Sizi bir kere aldatmış size nasıl bir insan olduğunu göstermiş ama siz görmemişsiniz.Aldatma insanın karakteriyle ilgilidir.Karşıdaki insana ve ayrıca kendisine saygısı olmayan aldatır.Böyle biriyle de gelecek olmaz daha fazla zaman kaybetmeden yollarınızı ayırmalısınız.

cok kötü bişey ..atlatıyorum yavas yavas ama bunu yasatanlara allah sorsun..

cok kötü bişey ..atlatıyorum yavas yavas ama bunu yasatanlara allah sorsun..

sen doğru dur eğri belasını bulur demişler bugüne kadar kusura bakma ama onurunu gururunu ayaklar altına serip affetmişsin ama artık uyan gözünü aç, buna aşk denmez aşk sevgi böyle bişey değil emek vermediğin tohum bile filizlenmez, bırak artık onu da önüne geleceğine bak yoksa daha çok ağlarsın arkadaşım

Tekrar affetmeyerek işi tamamen bitirebilirsin ki öyle yapman lazım zaten. Sadakatsiz adam sadakatsizdir. 1 yapan yine yapar nokta.

Konuya cevap verme gereği bile duymayacaktım da,insanlık halidir dedim yazıyım dedim.
Kendine gel lütfen.
Aldatmak nedir ya. Kendine nasıl yediriyorsun.
Bence konuyu kapat konuşmana bile değmez.

erkekler şanslı evet çok şanslı çünkü bi hata yaparlar bu hatanın sorumluluklarını ceremesni kadınları çeker anne baba kardeş değil kadınları çeker, evlilik durumunda ihanet görünce kadın ayrılmak ister ama çocuk yuva belki kadının maddi konumu onu affetmeye yordar eşe duyulan sevgi cabası, istekli kanarlar bidaha olmaz palavralarına çaresizlik mantık bilsede öyle atarki kenara gönül kabul ediyor çünkü, ve son tekrar oldu sonuç ne mi birincisinden dahga berbat artık tahammül edemeyecek kadın patlama noktasında adam yine rahat sadece rollerine bürünür üzgün rolü ağzı laf yapar kaldığı yerden devam ama kadın işte o çekiyo hayırsız adamının hatasını, evdeki merdane oklava ne bulursan fırlat delillerini topla süründür onu elinden geleni ardına koyma bu sefer lütfen, çünkü onun hatası bi güzel çeksin bu sefer hatasını

haketmişsin filan demeyeceğim, aşk varsa insan ümit ediyor çünkü. acı olan sen birşeylerin düzelceğine inanırken, emek verirken, karşı tarafın buna hiç yanaşmaması. o, o halinden memnun. unutmak kolay olmaz, alzheimer değilsin illa ki hatırlayacaksın ama zamanla geçecek inan bana. git gide daha az acıyacak.

aşk dediğin evlendikten sonra taş çatlasa 3 ay sonra bitiyor. değmez tatlım. toparlan hadi yanındayız :)

Kusura bakma kaderime ağlıyorum demişsin de bence salaklığına ağla!İnsan kaderini kendi belirlermiş.

Bir değil iki değil seni kaç kere aldatmış müstehak sana!
Aldatan insanı affedersen yeniden aldatılmak neredeyse kaçınılmaz bir sondur zaten.Çünkü ihanet bir anlık hata değil,karaktersizliktir.

Hala burada ona nasıl kocam derim,nasıl çocuklarımın babası derim diyorsun dur bi adam bu hovardalıkla seninle evlenecek mi önce onu bi düşün...
Yalama yaptı ilişki demişsin sen de farkındasın,sizinki çoktan bitmiş gitmiş zaten de uzatmaları oynuyorsunuz.

Bir an önce şu aşk böcüsü ruh halinden silkelen,biraz mantıklı ve sağduyulu ol.Gururun nerede senin?Güçlü ol biraz,kimse aşkından ölmez.Ayrılık acısı en çok bir ay sürer,sabret biraz ömür boyu üzülceğine...

kötü bi ilişkiden kastınız buysa evet hiç yaşamadım..hı hiç mi aldatılmadım?tabi ki aldatıldım ama ben ilk seferde dahi vurdum tekmeyi koydum kapının önüne.bir daha da asla ardıma bakmadım.bence çok sevmek demek insanların ağzınıza s.çmasına izin vermek demek değil kbakmayın da bu arkadaş kendine bunu yaptırıyo.ben yaptırmam yaptırmadım da.elbette ağlasın rahatlasın..ama yazdığı duygusal şeyler bende -burdaki pek çok arkadaş da aynı şeyi yazmış zaten- sevgilisiyle barışacağı izlenimini uyandırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…