Eşinizle oturup konuştunuz mu bu konuyu?Slm arkadaslar ben 7 yillik evliyim esimi cok seviyorum ama son 2 aydir telefonunda beni sanal ortamda aldattigina sahit oldum baska kizlarla konusmalarini yakaladim bi durum cok yipratti beni ne yapacigimi bilemiyorum onu seviyorum aslinda oda beni seviyo ama ndn yapti bilemeyorum
Sadece konuştun mu yoksa bağırıp tepki mi verdin?
İkisi çok farklı çünkü.
Sakin durduysan seni artık tiiye almayabilir.
Gerçi almış haliyle bunu yapıyorsa durum vahim.
Slm arkadaslar ben 7 yillik evliyim esimi cok seviyorum ama son 2 aydir telefonunda beni sanal ortamda aldattigina sahit oldum baska kizlarla konusmalarini yakaladim bi durum cok yipratti beni ne yapacigimi bilemiyorum onu seviyorum aslinda oda beni seviyo ama ndn yapti bilemeyorum
Sanal ortamda aldattığına şahit oldum deyip ardından sizi sevdiğine inanmak??? Nasıl bir savunma mekanizması anlaşılmaz ya da sevgi anlayışınız çok farklı??? Seven insan başkalarina ihtiyaç duymaz aksini düşünmek kendini kandırmaktır
heyecan aramış bence eşiniz. ilişkinizin dinamizmini gözden geçirin derim ben. çocuğunuz var mı bilmiyorum ama uzun süreli, seyri sabit evlilikler erkeklere iyi gelmiyor.Yani cokta ozel bise yok meraba nasilsin iste guzelsin falan
Yapmayın Allah aşkına aldatıldım diye kendini öldürmeyi düşünmek nedir ya?! En doğrusu bi psikoloğa gitmeniz. Mantıklı kararlar alamıyorsunuz belli ki.Evet var 2 tane kizim var simdi ben hic bise dujsenemiyorum kendimi öldurmeyi dusundum ama cocuklarima kiyamadim cikmazdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?