- 28 Temmuz 2019
- 25
- 6
- 1
- 30
- Konu Sahibi nursenafrkn
-
Çocuğunuz var mı? Çalışıyor musunuz?5 yıllık evlilikte aldatıldığımı öğrendim telefonunu evde unutmuş baktım 15 gün önce bi kızla mesajlaşmıs kız baska sehirde bulunduğumuz yere çağırmıs konuşmuslar telefonda ertesi gün eşim mesaj atmıs kız cevap yazmamis aramiş esim kız açmamş bide instagramında başka biriye bayadır görüşemiyoruz inan ki profil resmni bile özledim yazmıs geldi sordum bunlar ne diye arkadasım yazdı diyo ama yalan inanmıyorum çünkü kendi resmni atmıs aileme gittim anlattim babam yapmaz o öyle bisey ne boşanması diyor annem boşanmak öyle kolay değil hemen eve dön dedi sonunda döndüm eve defalarca ben yapmadm ben konuşmadım dedi ama inanmıyorum telefonunda hep şifre olurdu dokunmama asla izin vermezdi evde unutmaaa görmicektim yani boşanamıyorum da ailem asla destek olmicak hergün kendimi yiyip bitiriyorum canim çok yanıyor tam unuttum diyorum vi bakiyorum ki o mesajlar gözümün önünde napcağımı şaşırdım
Çocuk ve meslek var mı? En kritik iki konu bunlar. Kendi ayaklarınızın üzerinde durun. İllaki neden ailenizin size yardımcı olması gerekiyor özel bir durum yok ise?5 yıllık evlilikte aldatıldığımı öğrendim telefonunu evde unutmuş baktım 15 gün önce bi kızla mesajlaşmıs kız baska sehirde bulunduğumuz yere çağırmıs konuşmuslar telefonda ertesi gün eşim mesaj atmıs kız cevap yazmamis aramiş esim kız açmamş bide instagramında başka biriye bayadır görüşemiyoruz inan ki profil resmni bile özledim yazmıs geldi sordum bunlar ne diye arkadasım yazdı diyo ama yalan inanmıyorum çünkü kendi resmni atmıs aileme gittim anlattim babam yapmaz o öyle bisey ne boşanması diyor annem boşanmak öyle kolay değil hemen eve dön dedi sonunda döndüm eve defalarca ben yapmadm ben konuşmadım dedi ama inanmıyorum telefonunda hep şifre olurdu dokunmama asla izin vermezdi evde unutmaaa görmicektim yani boşanamıyorum da ailem asla destek olmicak hergün kendimi yiyip bitiriyorum canim çok yanıyor tam unuttum diyorum vi bakiyorum ki o mesajlar gözümün önünde napcağımı şaşırdım
cocuğum var hayır çalışmıyorumÇocuğunuz var mı? Çalışıyor musunuz?
söylemedimUmarım esınıze ailenizin arkanızda olmadığını soylememıssınızdır
adam calısyo arkadasi yapti benim yanimda arkadasiyla kavga etti senin yüzünden esimle aram bozuldu diye diyorKanıtın var sonuçda onları delil olarak çekseydin telefonuna. Ailen neden kocandan yana destek çıktılar onu anlayamadım. Çocugunuz var mı?
ayrılmak yok ben suçsuzum ayrılırsan sonuclari sen çekersin diyorÇocuğunuz, mesleğiniz var mı ? Bu ailelere ne olmuş ya kimse kızına destek olmuyor ? Aileniz destek olmuyorsa para biriktirin ve ayrılın o adamdan. İnanın gerisi gelecek.
nasıl korkutmaliymEe çocuğunuz var mesleğiniz yok aile destwk degil boşanıp napacaksınız
İyice korkutun bir daha yapmasın
mesleğim yok malesef ailem destek değil babam ben herseyi biliyorum arkadasi yapti diyor delirmek üzereymÇocuğunuz, mesleğiniz var mı ? Bu ailelere ne olmuş ya kimse kızına destek olmuyor ? Aileniz destek olmuyorsa para biriktirin ve ayrılın o adamdan. İnanın gerisi gelecek.
sifre falan her seyi kaldirsin bi yanlis hareketin olursa seni herkese rezil edip boşarım nafaka tazminat süründurürum ailem de arkamda çocuğu da beni de bi daha göremezsin denasıl korkutmaliym
aynı şeyleri dedim ben suçsuzum babanda biliyo benim zamanım mi var öyle şeylere diyo ayrilirsak cocuk sikinti ceker bende herkese sikinti çektirrim diyosifre falan her seyi kaldirsin bi yanlis hareketin olursa seni herkese rezil edip boşarım nafaka tazminat süründurürum ailem de arkamda çocuğu da beni de bi daha göremezsin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?