aldatıldım

Yazım şekline baktın mi iyiceoradan da ele verir kendisini ayrıca çok cahilmis pardon kuzenim yazmış ayakları çektiğine göre

evet konusma tarzi esim biliyorum o yazdi yani
Bu aileler var ya bu aileler bu pislik adamlara prim veren onlar zaten halbuki gelse baban seni evden alsa iki çift laf etse bak nasıl g..t oluyor ama yok sofraya bi tabak daha koymak elalem ne der düşüncesiyle kendi canlarına cehennem azabı cektiriyorlar

aynen annem bile milleti guldür diyor

aynı şeyleri dedim ben suçsuzum babanda biliyo benim zamanım mi var öyle şeylere diyo ayrilirsak cocuk sikinti ceker bende herkese sikinti çektirrim diyo

Ne sikintisiymis? Annesi babasi bosanan ilk cocuk degil.

Iki secenegin var

Ailene geri döneceksin ve bir ise gireceksin. Gerekirse tekrar okula gideceksin. Yorulacaksin, zorlanacaksin fakat esinden kurtulmus olacaksin. Zaman ile cocugun ile ayri eve bile gecebilme imkanin olabilir. Kpss'ye girebilirsin,..

Diger secenek ise dizini kirip esinin yaninda kalman. Aldatmasini kabul etmen. Cünkü emin ol bir daha yapar ama daha sinsi yapar. Bunu yaparsan yine kendini kurtarmaya bak. Yani cocuguna annenler baksin ve bir ise gir, para biriktir yada okula git. Yani kendi ayaklarin üzerine durmaya cabala. Gördügün gibi esine güvenemezsin.

Eşini aldattığını bana kendi ağzıyla itiraf eden erkek kuzenim ve bi erkek arkadasım yakalandıklarında eşlerine aynı şeyi söylediler. Arkadaşım benim telefonumdan yazmış dediler. Arkadaslarini da tanik gösterdiler. Üstelik ikisi de ayni yöntemi eksiksiz kullandı. Yani bu erkeklerin hemen hepsinin ortak yalanı. Kendi kulağımla duymasam bana kendileri söylemeseler ben de inanırdım emin ol. Senin için yapılacak şey mümkünse bi evlilik danışmanına gidip evliliğinde aldatmaya yol açan sebebi bulmak. Boşan diyemem cocuk küçük sen çalışmıyorsun ve ailen arkanda degil. O nedenle affetmek icin tek kosulunun evlilik danismanina gitmek olduğunu söyle ve sorunu çözmeye çalış.bir de kendini gelsitir. Ilk firsatta bi meslek öğren ve calis. Allah yardımcın olsun

cocuğum var hayır çalışmıyorum
Çalış arkadaşım.yani acaba aldatmamis olabilir mi gibi bir durumu yok eşinin.anne babalar da koca evini aratir oldu.kimse yavrusuna sahip çıkmıyor .çalış ki ileride sen yavruna sahip çık.meslegim yoksa da pasta börek yap temizliğe git yine de boyun eğme.elin para tutunca herkes senin elini tutar arkanda durur merak etme

Bu aileler kızımızı evlendirdik geçinsin boşanmasın herşeye eyvallah desin diyip başlarından atmış gibi bazı olaylara kör sağır olabiliyorlar anlam veremiyorum,valla yaşadığınız durum hiçte basit değil bu mesajlaşmaları yapan buluşan bir adam ilk fırsatta aldatır evlilik dışı ilişkide kurar sizde büyük bir ruh çökkünlüğü işinde bunaldıkça bunalırsınız sizin yerinizde olsam mesaj konuşma kayıtları hepsini delil olarak elimde tutar avukata verirdim herşeye göz yumar olur bir hatadır derseniz devamı gelir taviz verdikçe kazık yersiniz aileniz sizin yanınızda değilse çalışmıyorsanız bir işe girin ve eşyalıda olsa bir eve çıkın ailenizle yaşamak zorunda değilsiniz kocanızın durumuna göre nafaka alın kabullenecek şey değil boşanma sebebi bu

Küçük yer filan demeyin her yerde iş arayın ne olursa.Belki okumuş etmiş insansiniz ama küçümsemeyin temizliğe bile gidin gerekirse.
Malesef kendi paranızı kazanmadan aileniz üzerinde ve de eşiniz üzerinde bir hükmünüz yok öyle görunüyor durum buradan.
Yanı eşinizin tüm bu olanlardan sonra halen telefonuna yeni şifre koyması malesef sizi hiçe saydığını gösterir.
Adam da sizi kaybetme korkusu yok deger verme yok.
Çocuk için diyorsunuz ama o çocuk birgün büyüyüp kendi hayatını kuracak size ne olacak?
Böyle bi zamparaya ömür vermeye deger mi ?

Yanı aldatma kısmını geçtim hadi beşer şaşar ama adam da zerre pişmanlık ibaresi yok.
Yeni şifre koymuş telefonuna.
Ay bu ne yüzsüzlük.
Malesef bizim toplum böyle iki yüzlü siz yapsaydınız aynı şeyi eminim sonucları çok farklı olurdu.

Bence fake hesap acın eşinizle dalganızı geçin. Sonra buluşmaya da anne babanızla gidin.
Gerçi ona da bi bahane bulurlar bu muhteşem üçlü.

Evinize geri dönmüşsünüz.

Annenizin sözüyle alelacele kanıtları silmişsiniz. (silmekte neden bu kadar acele ettiğinizi de, annenizin sizi nasıl ikna edebildiğini de anlamadım.)

Ailenize “sizin inanıp inanmamanızın bir önemi yok, ben gözümle gördüm, eminim.” bile diyememişsiniz.

Bence siz de boşanmak istemiyordunuz. Çocuk olmasa da boşanmazdınız.

Bu durumda bunu ve sonrakileri görmezden gelmekten başka ihtimaliniz yok. Eşiniz şifreyi de değiştirdiğine göre devam edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…