Seni sevdiğini biliyor musun. Espirinin de bu kadarı. Arkadaşım kocan elalemin karılarıyla vsevişiyor yatıyor kalkıyor , sana dokunduğu ellerle başka bedenlerde keşif yapıyor. Ne sevgisi yaaaa şaka mısınhanımlar hemen yıkıp yakıyorsunuz ya. Çözüm bulmaya çalışıyorum ben. Beni sevdiğini biliyorum. ama bu olay aramızda yıllardır sorun. en ufak tartışmada eskilere dönüyor
Biz mi yıkıp yakıyoruz Allah aşkına. Kocanız zaten yıkıp yakmış evliliğinizi halen kendinize teselli arıyorsunuz burda. Bu kadar saf olmayın lütfenhanımlar hemen yıkıp yakıyorsunuz ya. Çözüm bulmaya çalışıyorum ben. Beni sevdiğini biliyorum. ama bu olay aramızda yıllardır sorun. en ufak tartışmada eskilere dönüyor
Adam iki defa aldatmış.hanımlar hemen yıkıp yakıyorsunuz ya. Çözüm bulmaya çalışıyorum ben. Beni sevdiğini biliyorum. ama bu olay aramızda yıllardır sorun. en ufak tartışmada eskilere dönüyor
Sizi sevse neden aldatsın ki?Beni sevdiğini biliyorum
Allahım yasanmam. günlerdir yalvarıyordu affedeyim diye
evetAllahım ya
Olay şöyle mi oldu
Durup dururken dedi ki
Ben seni 2 defa eskort ile aldattım
Ama nolur affet
Ühü ühü ühü
Neyini sevio senin ya.Aldatmış arkadaşım aldatmışş...Aldatan adam sevmez.Aldatan adam nankördür.Kendini böle avutmahanımlar hemen yıkıp yakıyorsunuz ya. Çözüm bulmaya çalışıyorum ben. Beni sevdiğini biliyorum. ama bu olay aramızda yıllardır sorun. en ufak tartışmada eskilere dönüyor
Adam iki defa aldatmış.
Eskileri açıp seni rencide ediyor.
Yıkıp yakan nasıl biz oluyoruz ki?
Ya olabilir,kıskançlık...Kıskanıyorsak demek
Adam iyi biri çünkü
Hemde seviyor konu sahibini
Sizi sevdiğini nasıl anladınızhanımlar hemen yıkıp yakıyorsunuz ya. Çözüm bulmaya çalışıyorum ben. Beni sevdiğini biliyorum. ama bu olay aramızda yıllardır sorun. en ufak tartışmada eskilere dönüyor
Kendinide önemsiyor amaBana bugün diyor ki gizlediğin bir şeyler varsa öleyim ben.
Evdeki nikahlı karısını bırakıp pisliklerin kucağına giden adamın yanında 1 dakika daha durmaz akıl sağlığı yerinde olan bir kadın emin olun.yani hepinizin başına böyle bir şey gelse hemen çantanızı toplayıp gideceksiniz öyle mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?