Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesaj icerigi ne?neler yazilmis mesela?Tel mesajları siler diye baskasına attım elimde delil olsun diye bana asla itiraf etmedi mesajları gosterene kadar. Kadınlı erkekli cıkmıs lar dısarı ya eglenmısler fılan. Kadınım instagram adresine gırdım aksam eglence deler ama fırsatını bulunca yataga gececek ler esim bir gün yaparız bunuda diyor kadın atabı canım dio kadim 45 yasında
Evet insan tanımasa bile konduramıyor. Bi de beni şok eden grup seksten bahsetmesi normal bi mesajlaşma değil ki nasıl hisseder insan tahmin dahi edemiyorum. İlk evliliğinde de kadının eşini aramıştı diye okumuştum. Şimdi de arayacak gibi duruyor ama ne kadar mantıklı böyle acele hareket etmek.Sürekli mesajlarını gördüğümüz hayatını biraz bildiğimiz biri olunca ne kadar üzücü oluyormuş çok tuhaf. Sanki çok yakınımın başına gelmiş gibi sıkıntı bastı benim de içimi.
Mesajda karşidaki kadin yataģa atarlar bunlar diyorEşin bu kadar rahatsa sen mi yanlış anlıyorsun acaba ?