- 30 Aralık 2009
- 23.811
- 95.598
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ve bunlar normal dedi öyle mi?Sevgilim gunaydın napıyosun iyiyim annemdeyım selam soyle benimde annem babam sayılır. Dusa gırıd cırıldiplak bızımkı dıyo oh bende gırıcem. Eve gel dıyo kadın bızı. Ki gitmiyor yakalanırız dıue
Cok eski tanıdıktir ve ayrıca ilk evliliği de aldatma ile bitti.Niye herkes sadece sasırdım yazıo ya????
Madem yalnızdı konuşsaydı, yardımcı olsaydı.Ona anlatmamıstım eski esımı nasıl yakaladıgımı soyledım ama kadına neler yaptıgımı soylemedım. Dıgerını isten kovdurdum ama bunu saglam bırakmıcam ben sadece uzulmucem tek basına. Esim vicdan azabı duymadın mı dıyorum hayır yanlıs bısı yapmadım bizim ortam boyle dıyo, herkesle boyle dıyo herkes boyle dıyo. Ben eski aldatılmamı anlatınca beni onla aynıı kefeye koyma dıyo. Sonra onu yalnız bıraktığım dogru cunku o coluk cocuk ev hepsinde beni yalnız bıraktı bende ona yetısemedjm. Meger hep sebeb buymus sımdı daha ıyı anlıyorum
Esımı uyandırdım mesajları gosterdım. Oylrsıne yazılmıs mesajlar diyor. O kadar sakin ki mesajları detaylı okudum aralarında fızıkem bısey gecmemıs ama dun topluca eglenmeye gıtmısler. Kabul etmiyor kadın boyle bırı belki sende yapıyosun dur dedi bana. Suanda yattı uyudu telefon bende, cocukları sabah abime gonderıcem buyuk oglum ilk evlılıgımden onun babası yok iyice babasız kalacak kahroldum aglayamadjm bile, calıstık ları yer ust duzey cok ıyı bir yerde calısıyor orda boyle dıyo. Sabah olunca adı gecen ark arıcakmısım oda evli sen sert oldugu ıcın mesajları gostermedım diyor. Maaf oldum ben bittim ben nasıl yapıcam ilkinde de aldatıldım. Cok uzgunum cok kotu asagılanmıs hissediyorum
Aynen ellerim buz kesti yemin ediyorumSürekli mesajlarını gördüğümüz hayatını biraz bildiğimiz biri olunca ne kadar üzücü oluyormuş çok tuhaf. Sanki çok yakınımın başına gelmiş gibi sıkıntı bastı benim de içimi.
Oha ya ohaaaaa sabah sabah şu konuyla tüm uykum açıldı allahtan gece görmedim görsemallahım ne diyeceğimi şaşırdım bu kadın da aldatıldıysa pesssssss diyorum ay çok korkuyorum sen yardım et
Üye burada çok aktiftir iyi de tanıyıp okurum aldattılacak bir kadın değildi . ŞaşkınımNiye ki özelliği ne anlamadım