Aldatıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cute çok üzgünüm.:KK43:

Sevgilim gunaydın napıyosun iyiyim annemdeyım selam soyle benimde annem babam sayılır. Dusa gırıd cırıldiplak bızımkı dıyo oh bende gırıcem. Eve gel dıyo kadın bızı. Ki gitmiyor yakalanırız dıue
Ve bunlar normal dedi öyle mi?
Kocan yüzsüzlükte nirvanaya çıkmış arkadaşım.
Bir de onu baba yapmak için ne sıkıntılar çekmiştin.
Allah yardımcın olsun.

Niye herkes sadece sasırdım yazıo ya????
Cok eski tanıdıktir ve ayrıca ilk evliliği de aldatma ile bitti.
Çok zor seyler yaşadi.
Kendi başıma gelmiş kadar üzüldüm.
Ellerim titredi.
Yazamadim.
Sasirdim.
Cok hem de cok.

Ona anlatmamıstım eski esımı nasıl yakaladıgımı soyledım ama kadına neler yaptıgımı soylemedım. Dıgerını isten kovdurdum ama bunu saglam bırakmıcam ben sadece uzulmucem tek basına. Esim vicdan azabı duymadın mı dıyorum hayır yanlıs bısı yapmadım bizim ortam boyle dıyo, herkesle boyle dıyo herkes boyle dıyo. Ben eski aldatılmamı anlatınca beni onla aynıı kefeye koyma dıyo. Sonra onu yalnız bıraktığım dogru cunku o coluk cocuk ev hepsinde beni yalnız bıraktı bende ona yetısemedjm. Meger hep sebeb buymus sımdı daha ıyı anlıyorum
Madem yalnızdı konuşsaydı, yardımcı olsaydı.
Hemen evli kadınlarla sevişmek mi çözümü?
Karaktersiz.

Bir de utanmadan sen de yaparsın normal diyor ya.
Belki de bu mevzu ilk halt yemesi değil. Mazisi var.
Çok zor cidden.
İş maillerine, kişisel maillere, kart ekstrelerine bak @CuteMom belki işine yarar mailler, otel kayıtları vs bulursun

Öncelikle çok geçmiş olsun,çok üzücü bir durum,yalnız eşinizin "sen de yapmışsındir" söylemi ne demek oluyor,yani fantazi boyutunda mi kaldı acaba,hoş o da çok çirkin bir şey ama,iş arkadasi mi kim bu kadin?

Esımı uyandırdım mesajları gosterdım. Oylrsıne yazılmıs mesajlar diyor. O kadar sakin ki mesajları detaylı okudum aralarında fızıkem bısey gecmemıs ama dun topluca eglenmeye gıtmısler. Kabul etmiyor kadın boyle bırı belki sende yapıyosun dur dedi bana. Suanda yattı uyudu telefon bende, cocukları sabah abime gonderıcem buyuk oglum ilk evlılıgımden onun babası yok iyice babasız kalacak kahroldum aglayamadjm bile, calıstık ları yer ust duzey cok ıyı bir yerde calısıyor orda boyle dıyo. Sabah olunca adı gecen ark arıcakmısım oda evli sen sert oldugu ıcın mesajları gostermedım diyor. Maaf oldum ben bittim ben nasıl yapıcam ilkinde de aldatıldım. Cok uzgunum cok kotu asagılanmıs hissediyorum

Ne demek burada öyle.
İyi orada öyleyse swenger parti de yapsınlar.
Milletin ar damarı çatlamış yemin ederim.

Yemissin bir halt ortaya çıkmış ne diye karşındakini salak yerine koyarsın. Üstelik daha önce de aldatilmis bir kadini. Evet yaptım şerefsizim diyen erkek de yok nedense hep bir kılıf uydurma derdi...cok zor bit durum ama kendini çaresiz hissetme. Onursuz bir adamla yaşamaya devam etmekten iyidir hersey

Oha ya ohaaaaa sabah sabah şu konuyla tüm uykum açıldı allahtan gece görmedim görsem 😳😳😳😳 allahım ne diyeceğimi şaşırdım bu kadın da aldatıldıysa pesssssss diyorum ay çok korkuyorum sen yardım et

Sürekli mesajlarını gördüğümüz hayatını biraz bildiğimiz biri olunca ne kadar üzücü oluyormuş çok tuhaf. Sanki çok yakınımın başına gelmiş gibi sıkıntı bastı benim de içimi.
Aynen ellerim buz kesti yemin ediyorum

cute oncekı yasadıklarını hatırlıyorum.. uzulme demekle olmaz elbet ama dik dur.. sen çok güzel, zeki bir kadınsın ilk önce bunu unutma.. nelerin üstesinden geldin bunun da pekala üstesinden gelirsin, inanıyor ve güveniyorum.
eşine gelecek olursam, grup dediğin ve sende yapıyorsundur dediğinden yola çıkarak hiç iyi kokular almadım iki çocuk ve gerçekten güzel bir kadınsın Allah korusun insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor, yanlış anlaşılacak bir durum yok ortada gayet net ve açık..

Ben de şaşırdım. En çok eşinizin rahatlığına şaşırdım hani adam düşünür kılıfını hazırlar yakalanırsam böyle der inkar ederim falan diye ama gecenin 4ünde 5inde uykusundan uyandırılan adam aklını başına toplayamaz o anda strateji işlemez lap lap söylemese bile açık verir sonra rahat rahat tekrar uykuya dalmaz o ilginç (bu askerlikte uygulanan bir stratejiymiş, doğruyu söyletmek için). Mesajların içeriği ne laubali konuşmalar mı yoksa bir olay gerçekleşmiş mi? Bu arada kendi mailinizie atabilirsiniz, kendi kardeşiniz, tamam da başkalarına atmayın mesajları. Kadının eşine de şu anda fevri davranıp söylemeyin bir şey önce siz bir toplayın kafanızı ondan sonra mantıkla düşünün ne yapacağınızı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X