Aldatıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yüzü bile kızarmamış... Arsızla uğraşmak daha zor özür dilerim ama. Elini açık etmiş oldun şimdi. Evden sen gitme sakın, söyle o gitsin. Ne demek iş yerindekilerle çok normal, sen de yapıyorsundur belki. Böyle bir saçmalık görmedim... Madem çok normal diye blöf yapıyor, çekişmeli dava açın da duyulsun, herkese rezil olsun. Büyük ihtimalle rezil olmayı göze alamayıp ki kadın bir de evliymiş, anlaşmalıyı kabul etmek zorunda kalır...

Tel mesajları siler diye baskasına attım elimde delil olsun diye bana asla itiraf etmedi mesajları gosterene kadar. Kadınlı erkekli cıkmıs lar dısarı ya eglenmısler fılan. Kadınım instagram adresine gırdım aksam eglence deler ama fırsatını bulunca yataga gececek ler esim bir gün yaparız bunuda diyor kadın atabı canım dio kadim 45 yasında
Mesaj icerigi ne?neler yazilmis mesela?

Sürekli mesajlarını gördüğümüz hayatını biraz bildiğimiz biri olunca ne kadar üzücü oluyormuş çok tuhaf. Sanki çok yakınımın başına gelmiş gibi sıkıntı bastı benim de içimi.
Evet insan tanımasa bile konduramıyor. Bi de beni şok eden grup seksten bahsetmesi normal bi mesajlaşma değil ki nasıl hisseder insan tahmin dahi edemiyorum. İlk evliliğinde de kadının eşini aramıştı diye okumuştum. Şimdi de arayacak gibi duruyor ama ne kadar mantıklı böyle acele hareket etmek.

Sende yapmışsındır ne demek yau!?
Yangına körük olmak istemiyorum grup için ilerde yaparız demesi sanki ikisi bir şeyler yaşamışlar gibi, yoksa bunu bu kadar rahat konuşamazlar.

Offff inanılmaz ya.
eşinin çok rahat olmasını neye bağlıyorsun peki?
Yani böyle iğrenç bir durum varsa,rahat olması tuhaf değil mi?
telefonu kurcalama durumu nereden çıktı?

Birde eşinin “sende yapmışsındır” derken ne demek istedi ben yanlış anlıyorum galiba.
sabır,kuvvet diliyorum.
aşırı üzüldüm.
kaliteli bir evliliğiniz olduğunu sanıyordum.
ne garip :(

Allah yardımcın olsun sakin ol biliyorum sakin kalmak çok zor ama şu an yapacagin yanlış hareket eşini haklı çıkartabilir aldatan erkekler haklı çıkmayı iyi becerir iyi bir plan yap

Eşin bu kadar rahatsa sen mi yanlış anlıyorsun acaba ?
Mesajda karşidaki kadin yataģa atarlar bunlar diyor
Eşi de bigün onuda yapariz diyor.
Adam alişik zaten. Neyi yanlis anlicakki.
Arsizlik yani bu rahatliğin başka aciklamasi yok. Ilk deģil bu muhabbetleri filan demekki hep ya aģzinda ya da .. neyse. Uzuldum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X