Aldatıldım

zor ama sizin hayrınıza bir şey olmuş bu kişiyle evlenseniz aynı şeyler bşaınıza gelirdi. hatta daha başka kötü olaylar.

Çok üzüldüm..
Kendinizi bu ortamdan çekin.
Sonraki senaryoyu söyleyeyim o kız hamile kalacak.
Bir şekilde o pislik herifle evlenecek..
Kız çok tehlikeli bir profil..
Bu arada yanlış anlamayın ama eski sevgiliniz doktor mu?
Bu forumda geçmişte bir iki konu okudum. Hep adam doktordu..
Bu iğrenç ilişkiden çekin kendinizi..
Nasıl midesiz insanlar var..
Resmen tiksindim..

Bu sizin beraber olmadığınız onunla gidip yatmamış ki, büyük ihtimal sizin artılarınıza güvenip sürekli yedekte birilerini tuttu. Sonra uyanık biri çıktı, çözdü sanıp size dönüp sizi aradan çıkarmak istedi. Aslında kız da adam da aynı hamur olduğundan bence siz ucuz kurtuldunuz. Buarada adam karaktersiz olduğundan arayışa ve yedeklemeye devam eder. Büyük ihtimalle sizi de başkasını da sevebilecek biri değil. Kıza size söylediği şeyleri yazıp, mesajların resmini atıp “ al canım, tepe tepe kullan, teşekkür ederim uyardığın için, senin için bunları bunlarındemişti bil istedim, ben yardımın altında kalmam, sen de bile bile devam edersen de ona göre kendin düştün, ağlamazsın, mutluluklar de.

Adam için sen değil uçkuru önemliki, hayatı yaşamayı sadece sex olarak algılayıp tekrar o kıza koşmuş. Erkekler için hayatın yüzde 90’ ı seksten oluşuyor malesef. Ailesine de demiş zaten, seks için olduğunu, hata olduğunu bile kabul etmemiş. Allahım nefret ediyorum şu erkeklerden

Bana kızmayın ama şaşırmadım. Yandan yemişini de ben yaşadım. Flörtümdü ne zaman bana mesaj atsa geceleri koynunun arasında fuckbuddy’si varmış. Benimle mesajlaşırken kız görmüş bana yazdı. “Biz dün gece deli gibi seviştik” diye.

Hiç üzülmeyin, geçiyor.

Üzücü ama nişan bile olmadan ortaya çıkması iyi oldu.
Uçkur için en sevdiği kadını harcayan bir karaktersiz, yatakta daha iyi olanı bulunca onu da terkeder.
Denginiz değilmiş.

Valla avuntun bence alsstmasi yeyerli degilmi dusunsene kiz sadcee yattığı insan değil seni biliyor hayatınızı biliyor ve senin numarana ulaşıyor yani telefonunu bile kurcalamış ki numaranı almış arama cesaretinde bulunmuş ya bunları evlendikten sonra yaşasaydın? Ki yasardinda bence

Evet ben alttan alırdım genelde çünkü çok çok iyi bir meslek yapıyor kendisi akıllı da birisi bir karat verdiğinde saygı duyardım genelde. Zaten uyumlu biriyim ben. Kıza bile agzımı açıp tek kelime edemedim.

Teşekkür ederim hep diyorum kendime güzel bir işim var çok güzel bir ailem var güzel sayılırım üstelik hep görüşmek isteyen insanlar olmustu çevremde hiç yalnız mı kalırım kimseyi bulamam mı gibi düşünmedim. Ama çok şok oldum. Nerde yanlış yaptım neyi görmedim diye suçladım kendimi. O kızın o artık benim nidaları ağzımı açıp tek kelime edememem. Sessiz sedasız yok olmam hayatlarından. 2.5 yılda hiçbirsey verememiş olmam. Başka erkeklerin aldatıp kapılarda yatıp ikna etmeye çalışırken benim sevgilimin diğer kıza koşması...

Fakire fukaraya sadaka ver kurtuldugun için. Boyle insanların canı cehenneme. En buyuk avuntun karaktersiz biri oldugunu evlenmeden önce anlamış olman olsun. Kimse kimseyi aldatamaz herkez kendinı aldatır hiççç üzülme belasını bulur birgün . Çok geçmiş olsun. Allah ıyı insanlarla karşılaştırsın bundan sonra ınsallah..

Herşey iyi güzel ama adamda karakter yok bu tüm güzellikleri alıp götürüyor zaten.Dua edin ki çok geç olmadan ne mal olduğunu anlamışsınız.

Sevgilin beni rahatsız ediyor ne yapmaya calisiyor gibi bi mesaj atabilirsin maksat aralari bozulsun

Dedim zaten kıza bak ailesine böyle bana böyle diyor hiç umursamadı kız gitmiş barışmış. Bir sen kendi giymiş onu da söylüyor bana.

Ya sizi yerim gülümsedim okurken sessiz sedasız aglayarak gittim sadece. O kız da beni arayıp bak ben kazandım benle beraber dedi. Gittim konuştum ikna ettim dedi. Kendimi suçlayacaktım nerdeyse keşke onun eline bırakmasamıydım keşke bu mutluluğu ona yaşatmasamıydım diye ama yapamazdım. Bir kez aramaz mı insan bir daha aramadı. Zaten çok iyi bir işim var uğraşıyorum severek dolu dolu yaşıyorum ama birazcık tatilim olsa azıcık boş saatim bogazıma bir yumru oturuyor. Neden benim başıma geldi ? Neden böyle oldu diye
[/QUOTE]
Yakında o kızı da bırakır merak etme sen..Ya da kız bırakır onu...Seni çok iyi anlıyorum ben bile okuyunca kötü oldum..Kızda terbiye yok..Keşke onun eline birakmasaydim asla deme..Öyle bir kızla olmayı midesi alan bir insani iyi ki hayatımdan çıkarmışım diye düşün..Daha iyilerini hakediyorsun..Sadık dürüst bir insani

Doktor değil ama şöyle söyleyeyim çok ifşa olsun istemiyorum ama pilot kız da hostes

... yesinler, şimdi bir küfür edeceğim ban yiyeceğim. Allah belalarını versin (not: Allah belalarını versin demek yasal olarak küfür / hakaret sayılmıyormuş).
Bu arada sizden daha çok sevdiğine de inanmıyorum. Öyle iki ayda seven adam sevdim derdi. Şimdi içine düştüğü pislikte cebelleşiyor kız da gel beni ... dediyse onu yapıyordur şimdi.

Son düzenleme:
Ha bu arada dediğiniz gibi aşırı garip bir profil adamı almışsın zaten daha neden beni arayıp söylüyorsun bu arada ailesi de ayılıp bayılıyor bu sizin senaryonuz yüzünden hepimizin aklına geldi

Reactions: 000
Ayrıldığın için üzül ama kurtulduğun için şükret.
Bi üst leveli evliyken birini kullanmak, face ten konuşmak, igden yazışmak olurdu.
Bu karakterde birinden koca olmazmış zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…