Çok üzüldüm..Eminim çünkü ailesi ile konuşup ben hayatımı yaşamayacak mıyım bana karışmayın vs demiş. Yani inkar etmemiş. Bizi de dumur eden bu oldu. Hani aşık olursun seversin benden ayrılırsın anlarım. Beni kız arayıp söylüyor ortalık yıkılıyor kızı silip engelliyorsun bir anda kız geliyor ve ikna olup barısıyorsun. Ne düşündü İnanın bilmiyorum belki de gerçekten daha çok sevdi benden. Ama kızı düşünün. Adamı zaten almışsın senin artık. Ama bu bile yetmiyor hala beni arayıp barıstık diyor. Neden insanlar böyle anlayamıyorum.
Bu sizin beraber olmadığınız onunla gidip yatmamış ki, büyük ihtimal sizin artılarınıza güvenip sürekli yedekte birilerini tuttu. Sonra uyanık biri çıktı, çözdü sanıp size dönüp sizi aradan çıkarmak istedi. Aslında kız da adam da aynı hamur olduğundan bence siz ucuz kurtuldunuz. Buarada adam karaktersiz olduğundan arayışa ve yedeklemeye devam eder. Büyük ihtimalle sizi de başkasını da sevebilecek biri değil. Kıza size söylediği şeyleri yazıp, mesajların resmini atıp “ al canım, tepe tepe kullan, teşekkür ederim uyardığın için, senin için bunları bunlarındemişti bil istedim, ben yardımın altında kalmam, sen de bile bile devam edersen de ona göre kendin düştün, ağlamazsın, mutluluklar de.Herşey o kadar normal o kadar yolunda gidiyordu ki Sudan çıkmış başlığa döndüm be adam insan biraz soguk davranır bişey yapar belki anlardım ya son dakikaya kadar herşey gayet güzeldi hala idrak edemiyorum.
Üzücü ama nişan bile olmadan ortaya çıkması iyi oldu.Eminim çünkü ailesi ile konuşup ben hayatımı yaşamayacak mıyım bana karışmayın vs demiş. Yani inkar etmemiş. Bizi de dumur eden bu oldu. Hani aşık olursun seversin benden ayrılırsın anlarım. Beni kız arayıp söylüyor ortalık yıkılıyor kızı silip engelliyorsun bir anda kız geliyor ve ikna olup barısıyorsun. Ne düşündü İnanın bilmiyorum belki de gerçekten daha çok sevdi benden. Ama kızı düşünün. Adamı zaten almışsın senin artık. Ama bu bile yetmiyor hala beni arayıp barıstık diyor. Neden insanlar böyle anlayamıyorum.
Herşey o kadar normal o kadar yolunda gidiyordu ki Sudan çıkmış başlığa döndüm be adam insan biraz soguk davranır bişey yapar belki anlardım ya son dakikaya kadar herşey gayet güzeldi hala idrak edemiyorum.
Hayda..Bir ilişkide cinsellik yoksa kopamayacak bir bağ yoktur bence.
Evet ben alttan alırdım genelde çünkü çok çok iyi bir meslek yapıyor kendisi akıllı da birisi bir karat verdiğinde saygı duyardım genelde. Zaten uyumlu biriyim ben. Kıza bile agzımı açıp tek kelime edemedim.Yine bir narsist erkek vakasıhiç tartısma olmamıssa kesin sen alttan alıyodun.. Ben de buraya konu yazmıstm iliskim cok güzel giderken aldatıldım diye herif narsist cıktı. Üstelik ben evlenince farkettim.. Verilmiş sadakanız varmıs ölse de barısmayın
Teşekkür ederim hep diyorum kendime güzel bir işim var çok güzel bir ailem var güzel sayılırım üstelik hep görüşmek isteyen insanlar olmustu çevremde hiç yalnız mı kalırım kimseyi bulamam mı gibi düşünmedim. Ama çok şok oldum. Nerde yanlış yaptım neyi görmedim diye suçladım kendimi. O kızın o artık benim nidaları ağzımı açıp tek kelime edememem. Sessiz sedasız yok olmam hayatlarından. 2.5 yılda hiçbirsey verememiş olmam. Başka erkeklerin aldatıp kapılarda yatıp ikna etmeye çalışırken benim sevgilimin diğer kıza koşması...Kimseyi kaptırmış değilsin. Sen öğrenip bitirince kaldığı yerden kızla yatmaya devam etmiş. Yani kızın konuşup barışmak için çaba sarf etmesi, mücadele etmesi ne kadar doğru acaba? Zaten kız ona istediğini veriyor. O da istediğini aldığı sürece kızla devam eder. Ha bu arada başka fırsatlar bulursa onları da değerlendirir. Sen de kendini ödüllendir. Onurlu duruşundan dolayı alabileceğin en pahalı hediyeyi al kendine ve baktıkça ne kadar güçlü olduğunu hatırla.
Dedim zaten kıza bak ailesine böyle bana böyle diyor hiç umursamadı kız gitmiş barışmış. Bir sen kendi giymiş onu da söylüyor bana.Bu sizin beraber olmadığınız onunla gidip yatmamış ki, büyük ihtimal sizin artılarınıza güvenip sürekli yedekte birilerini tuttu. Sonra uyanık biri çıktı, çözdü sanıp size dönüp sizi aradan çıkarmak istedi. Aslında kız da adam da aynı hamur olduğundan bence siz ucuz kurtuldunuz. Buarada adam karaktersiz olduğundan arayışa ve yedeklemeye devam eder. Büyük ihtimalle sizi de başkasını da sevebilecek biri değil. Kıza size söylediği şeyleri yazıp, mesajların resmini atıp “ al canım, tepe tepe kullan, teşekkür ederim uyardığın için, senin için bunları bunlarındemişti bil istedim, ben yardımın altında kalmam, sen de bile bile devam edersen de ona göre kendin düştün, ağlamazsın, mutluluklar de.
Doktor değil ama şöyle söyleyeyim çok ifşa olsun istemiyorum ama pilot kız da hostesÇok üzüldüm..
Kendinizi bu ortamdan çekin.
Sonraki senaryoyu söyleyeyim o kız hamile kalacak.
Bir şekilde o pislik herifle evlenecek..
Kız çok tehlikeli bir profil..
Bu arada yanlış anlamayın ama eski sevgiliniz doktor mu?
Bu forumda geçmişte bir iki konu okudum. Hep adam doktordu..
Bu iğrenç ilişkiden çekin kendinizi..
Nasıl midesiz insanlar var..
Resmen tiksindim..
... yesinler, şimdi bir küfür edeceğim ban yiyeceğim. Allah belalarını versin (not: Allah belalarını versin demek yasal olarak küfür / hakaret sayılmıyormuş).Eminim çünkü ailesi ile konuşup ben hayatımı yaşamayacak mıyım bana karışmayın vs demiş. Yani inkar etmemiş. Bizi de dumur eden bu oldu. Hani aşık olursun seversin benden ayrılırsın anlarım. Beni kız arayıp söylüyor ortalık yıkılıyor kızı silip engelliyorsun bir anda kız geliyor ve ikna olup barısıyorsun. Ne düşündü İnanın bilmiyorum belki de gerçekten daha çok sevdi benden. Ama kızı düşünün. Adamı zaten almışsın senin artık. Ama bu bile yetmiyor hala beni arayıp barıstık diyor. Neden insanlar böyle anlayamıyorum.
Ha bu arada dediğiniz gibi aşırı garip bir profil adamı almışsın zaten daha neden beni arayıp söylüyorsun bu arada ailesi de ayılıp bayılıyor bu sizin senaryonuz yüzünden hepimizin aklına geldiÇok üzüldüm..
Kendinizi bu ortamdan çekin.
Sonraki senaryoyu söyleyeyim o kız hamile kalacak.
Bir şekilde o pislik herifle evlenecek..
Kız çok tehlikeli bir profil..
Bu arada yanlış anlamayın ama eski sevgiliniz doktor mu?
Bu forumda geçmişte bir iki konu okudum. Hep adam doktordu..
Bu iğrenç ilişkiden çekin kendinizi..
Nasıl midesiz insanlar var..
Resmen tiksindim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?