Aldatıldım

Doktor değil ama şöyle söyleyeyim çok ifşa olsun istemiyorum ama pilot kız da hostes
Oooo daha beter bir klişe..
Yalnız şimdi bir şey diyeceğim ama incinmeyin de pilotların çok büyük çoğunluğu kız arkadaşlarına sadık değiller ki..
Benimde zamanında bir ingilizce kursundan bir özel hava yolunda bir hostes sınıf arkadaşım olmuştu. Pilot uzatmalı sevgilisi vardı. Adam bunu Amerika uçuşlarında hep aldatmış.
Boşverin o karaktersiz pislik pilotu.. Kızın derdi de adamın parasını yemek..
Ama dediğim gibi tahminen hamile kalmaya çalışacak
Yazık çok iğrenç ilişkiler..
Ben sizin yerinizde olsam o pisliğe kız arkadaşının ne mal olduğunu gösterirdim.

Aklımı kurcalayan şu o kız sizin telefonunuzu nereden buldu???

Ha bu arada dediğiniz gibi aşırı garip bir profil adamı almışsın zaten daha neden beni arayıp söylüyorsun bu arada ailesi de ayılıp bayılıyor bu sizin senaryonuz yüzünden hepimizin aklına geldi
Çünkü o kız şu an şutlanacağının farkında. Karakteri çok bozuk. Bunu ne engeller? Maalesef hamile kalmak..
Çünkü eski erkek arkadaşınız sevmese de çocuk olursa evlenmek zorunda kalacak. Kız bunu biliyor.
O yüzden uzak durun.. Ama öyle kızlardan tiksiniyorum. Eski erkek arkadaşınız da tam pislik..

Siz bu iğrençlikten kendinizi kurtarın..

tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş tatlım , bu karaktersizler için üzülmeye değer mi ? bir de kızın ergen gibi ben konuştum barıştık bidi bidi diye konuşup , sana haber verme temalı senin ağzından laf almaya çalışması allahımm deliriyorum . Numaranı değiştir bence ,güzin abla gibi seni arayıp durmasınlar.

Şu an şaşkın olmanız normal , bir süre sonra olayı sindirir, iyiki bitmiş napacaktım ben onla demeye başlarsınız. Çünkü ben hayatımı yaşamayacak mıyım düşüncesi bekarlığa özgü olmaz öyle insanlarda . İki rekatta namaz kılıp, haklı olmanın verdiği gururla yolunuza devam edip tepki bile vermeyin .

Arayan kıza söyleseydiniz ya sizinle kullanmak için yatmış diye ikiside iğrençler boşverin önünüze bakın Allah iyi insanlar la karşılaştırsın

Canim benim at givi giden it gibi doner hevesini alsin da bir ama sen sakin af etme bile bile iradesiyle yapti bu hatayi

Arayan kıza söyleseydiniz ya sizinle kullanmak için yatmış diye ikiside iğrençler boşverin önünüze bakın Allah iyi insanlar la karşılaştırsın
Şunu yazmak için girdim valla.
Senin elin armut mu topluyor, kafanı topla, yaz kıza, senin için o.. dedi, şunu bunu söyledi, şişme bebeksin bilgin olsun de.

Bakın başarı ya da zafer, sonunda onun için mücadele edecek bir değer olduğunda kıymetlidir. Sizce sizle beraberken başkaları ile yatan adamın yanında olmak sizin için zafer mi gerçekten? Ben olsam kurban falan keserdim. Bakın aynısı benim arkadaşımın başına başına geldi yıllar önce .Adam uzman doktordu, kızda onun servisinde hemşireymiş, buda aramış arkadaşımı önce arkadaş açmayınca, benle yattı ilk erkeğim oldu falan diye mesaj atmış, yazışmalarının ekran görüntülerini falanda göndermiş, valla bizim arkadaş yılların avukatı, altta kalır mı,kızın niyetini hemen anlamış, önce nişanlısına tekmeyi basmış, hemen ertesi gün kızın servisine kocaman abartılı bir çiçek göndermiş, çiçeğin üstüne de özellikle zarfsız bir şekilde, kocaman bir not ekletmiş, beni berbat bir evlilikten kurtardığın için teşekkür ederim, keşke bunun için nişanlımın koynuna girip bekaretini feda etmeseydin diye, altınada doktorun adını yazıp eski nişanlısı diye kim olduğunu belli etmiş, çiçek aşırı abartı notta büyük olunca çiçek kızın eline geçene kadar millette notu okuyup ne olduğunu anlamış tabi, önce bütün servis sonra bütün hastane duymuş, kız tayin istemek zorunda kaldı demişti. Bakın imtihanlar bizim için onun için öncelikle Allahın sevgili kulu olduğunuzu kabul edip sadaka verin, çünkü evlenmeden anlamışsınız adamın kumaşını, yoksa Alllah korusun kadınları sınıflandıran, cinsellik yaşadığı kadına kullandım gözüyle bakan bir hödükle evlenebilir , çocuğunuz varken aynı nedenle boşanabilirdiniz. Ayrıca o kadının sizi barıştık diye araması da korkusundan; aklınca nişanlınızı kafalayıp hamile kalıncaya kadar sizle tekrar barışma ihtimalini ortadan kaldırıyor. Sevgilinize aşkından yapmıyor bunu, o kadının gözünde sevgilinizin ederi sadece bir banka kartı kadar. Boşverin biri birinin parasının kullanma niyeti ile bedenini kullandırsın, öbürü kadının bedenini kullanıyorum sanırken , bir ömür nafaka ödemek zorunda kalsın, tam birbirlerine layıklar işte öyle düşünün. Sizin konunuzda üzüldüğüm tek şey sizi ikinci kez aradığında altta kalmanız olmuş, keşke haddini bildirseydiniz. Not: konu kızın mesleği değil bu arada mesleğini hakkıyla yapan hemşire arkadaşlar üzerine alınmasın lütfen. Böyle kızlardan her meslek grubunda var.

Kesinlikle seni Allah kurtarmış . Bunu evlendikten sonra veya anne olduktan sonra yasasaydin daha zor olurdu. Kanı bozukmus ,erkenden öğrenmiş oldun . Olaya böyle bakmayı dene.

O kiz neyin kafasini yasiyor yahu?
Vayy anacigim koparmis elinden adami birde sana zaferini ilan ediyor .. zavalli
Böyle karakteri ve iradesi zayif erkekle olduguna sükrediyor beyinsiz.
Yarin öbürgün ondan daha cirkef biri cikar ozaman görürüm onu.

Böyle karaktersiz bir erkekten kurtulduguna sükret.
Garibim o da ordan oraya savrulmus önce kiza saydiriyor sonra tekrar onunla görüsüyor..

Kendiside bilmiyor ne yaptigini :)

Sükret bence..

Sız ayrılınca aileler neden perisan oldu anlamadım?
Sevgililik bu biter. Evlilik biter. Dostluk arkadaslık biter. Adice veya efendice ama, biter.
Bitince de hayat devam eder.
Haklı cocuk, hayatını yasamayacak mı? Yasayacak.

Sizde yasayın. Ailesiyle gorusmeyın mesela.
Bagınız yok cunku, anca sıze eziyet olur.
Aldatması sizi kırmış uzmus olabılır buna saygı duyarım, kimse aldatılmayı adi ayrılıgı haketmez. Ama o kadar.

sen aranı düzeltsende o kıza gider gelirdi zaten boşver en iyisini yaptın evlensenizde yapardı

Adam sizi sevmiyor.Belki önceden sevmiştir ama şuan sevmediği kesin. Sevgilisini bu şekilde üzüp ahlaksızca ben daha gencim erkeğim gibi savunmalar yapması; kendini ne kadar sevdiğini ama sizi hiç sevmediğini, uçkurunun sizden önemli olduğunu gösterir. He niye bu kadar vurguladım çünkü hiçbir sebep yoktu diyorsunuz ama öyle değil. Biraz zaman geçsin fark edeceksiniz. Hayatınızda mutluluklar, daha iyileriyle karşılaşın inşallah.

Konu sahibinin konusu dışında olucak kusura bakmayın fikirleriniz çok güzel kesinlikle yazdığınız gibi olmalı benim sorunumda erkek arkadaşım hiç tartışmaya girmez hep susar ben konuşurum konuşurum karşımda duvar var sanki, saygı çerçevesinde olan tartışmaların ilişkiyi güçlendirdiği bi gerçek

Senin abaza cinsellik sunanı görünce aşkı meşki unutmuş.sınırsız cinsellik yaşamak istiyor, o yüzden diğer kızı seçmiş.sanmaki diğerini çok seviyor, hevesini alınca onu da atar köşeye.sana kıyan ona da kıyar.senin haberin yokmuş ama seninkinin sevgisi bitmiş sana.yoksa çok ihtiyacı varsa seninle evlenirdi

Şunu yazmak için girdim valla.
Senin elin armut mu topluyor, kafanı topla, yaz kıza, senin için o.. dedi, şunu bunu söyledi, şişme bebeksin bilgin olsun de.
Ay hiçbirsey diyemedim herzamanki gibi kuzu kuzu dinleyip kapattım en çok da o içime oturdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…