Oooo daha beter bir klişe..Doktor değil ama şöyle söyleyeyim çok ifşa olsun istemiyorum ama pilot kız da hostes
Çünkü o kız şu an şutlanacağının farkında. Karakteri çok bozuk. Bunu ne engeller? Maalesef hamile kalmak..Ha bu arada dediğiniz gibi aşırı garip bir profil adamı almışsın zaten daha neden beni arayıp söylüyorsun bu arada ailesi de ayılıp bayılıyor bu sizin senaryonuz yüzünden hepimizin aklına geldi
Merhabalar kızlar, bu konuyu açmak için üye oldum birileri bişey demezse patlayacağım sanki. 2.5 senedir süren çok güzel bir ilişkim vardı. İkimizde çok iyi mesleklerdeyiz. O kadar iyi anlaşıyorduk ki sadece sevgilim değil en yakın arkadaşımdı aynı zamanda. Bir kez hakaret bir kez kavga gürültü küslük olmaz mı ? Olmamıştı. Aileler biliyor. Onun ailesi ile ilişkim kendi ailem gibi. Herşeyin gayet sıradan olduğu bir gün bir kız tarafından arandım. Meğer bir iki aydır başka bir kızla berabermiş. Birlikte de olmuşlar. Biz olmamıştık. Kız beni arayıp söylemek istemiş. Ne kadar üzüldüğümü anlatamam. O akşam ayrıldım kendisinden erkek olduğu için kullanmak için görüştüğünü hiç sevgi olmadığını duymayacağımı sandığını söyledi. Ama bitirdim. Aradı Mesajlar attı açmadım. Bu süreçte aileler herkes perişan olduk. Bir süre sonra ses kesildi. Ben uğraşacak sanarken aynı kız tekrar aradı ben onunla barıstım gittim konuştum tekrar devam ediyoruz dedi ikinci darbeyi yedim. Şimdi birlikteler onlar. Bense hergün sanki düşman gibi sanki inceldiği yerden kopmuş gibi nasıl bir anda bitirdiğini idrak etmeye çalışıyorum. Bir tesellim bile yok. Zaten anlaşamıyorduk zaten aileler bile istemiyordu cart curt gibi bir tane bile avuntum olmadı. Hiçbirşeyi anlayamadım bile bu ilişki yürürken bile o kadar iyi ve normaldi ki anlamamışım bile düşünün. Nasıl olacak bilmiyorum sonrası.
Dip Not: saydırdıgı kızla barısmış. Bir de ailesine ben hayatımı yaşamayacak mıyım? Gencim ben bilmem ne diye kavga ediyormuş.
Canim benim at givi giden it gibi doner hevesini alsin da bir ama sen sakin af etme bile bile iradesiyle yapti bu hatayiMerhabalar kızlar, bu konuyu açmak için üye oldum birileri bişey demezse patlayacağım sanki. 2.5 senedir süren çok güzel bir ilişkim vardı. İkimizde çok iyi mesleklerdeyiz. O kadar iyi anlaşıyorduk ki sadece sevgilim değil en yakın arkadaşımdı aynı zamanda. Bir kez hakaret bir kez kavga gürültü küslük olmaz mı ? Olmamıştı. Aileler biliyor. Onun ailesi ile ilişkim kendi ailem gibi. Herşeyin gayet sıradan olduğu bir gün bir kız tarafından arandım. Meğer bir iki aydır başka bir kızla berabermiş. Birlikte de olmuşlar. Biz olmamıştık. Kız beni arayıp söylemek istemiş. Ne kadar üzüldüğümü anlatamam. O akşam ayrıldım kendisinden erkek olduğu için kullanmak için görüştüğünü hiç sevgi olmadığını duymayacağımı sandığını söyledi. Ama bitirdim. Aradı Mesajlar attı açmadım. Bu süreçte aileler herkes perişan olduk. Bir süre sonra ses kesildi. Ben uğraşacak sanarken aynı kız tekrar aradı ben onunla barıstım gittim konuştum tekrar devam ediyoruz dedi ikinci darbeyi yedim. Şimdi birlikteler onlar. Bense hergün sanki düşman gibi sanki inceldiği yerden kopmuş gibi nasıl bir anda bitirdiğini idrak etmeye çalışıyorum. Bir tesellim bile yok. Zaten anlaşamıyorduk zaten aileler bile istemiyordu cart curt gibi bir tane bile avuntum olmadı. Hiçbirşeyi anlayamadım bile bu ilişki yürürken bile o kadar iyi ve normaldi ki anlamamışım bile düşünün. Nasıl olacak bilmiyorum sonrası.
Dip Not: saydırdıgı kızla barısmış. Bir de ailesine ben hayatımı yaşamayacak mıyım? Gencim ben bilmem ne diye kavga ediyormuş.
Şunu yazmak için girdim valla.Arayan kıza söyleseydiniz ya sizinle kullanmak için yatmış diye ikiside iğrençler boşverin önünüze bakın Allah iyi insanlar la karşılaştırsın
Bakın imtihanlar bizim için onun için öncelikle Allahın sevgili kulu olduğunuzu kabul edip sadaka verin, çünkü evlenmeden anlamışsınız adamın kumaşını, yoksa Alllah korusun kadınları sınıflandıran, cinsellik yaşadığı kadına kullandım gözüyle bakan bir hödükle evlenebilir , çocuğunuz varken aynı nedenle boşanabilirdiniz. Ayrıca o kadının sizi barıştık diye araması da korkusundan; aklınca nişanlınızı kafalayıp hamile kalıncaya kadar sizle tekrar barışma ihtimalini ortadan kaldırıyor. Sevgilinize aşkından yapmıyor bunu, o kadının gözünde sevgilinizin ederi sadece bir banka kartı kadar. Boşverin biri birinin parasının kullanma niyeti ile bedenini kullandırsın, öbürü kadının bedenini kullanıyorum sanırken , bir ömür nafaka ödemek zorunda kalsın, tam birbirlerine layıklar işte öyle düşünün. Sizin konunuzda üzüldüğüm tek şey sizi ikinci kez aradığında altta kalmanız olmuş, keşke haddini bildirseydiniz
sen aranı düzeltsende o kıza gider gelirdi zaten boşver en iyisini yaptın evlensenizde yapardıBu zoruma gitmedi desem yalan olur. Gidip ikna ettim barıstım ben dedi. 2 aylık birliktelikleri için. Ben 2.5 yılımı sildim attım. Açmadım uğraşmadım. Acaba dedim ona bu zevki tattırmamam mı gerekiyordu. Beni Zafer kazanmış edası ile aradı çünkü ama hiçbirsey diyemedim yapamadım.
Konu sahibinin konusu dışında olucak kusura bakmayın fikirleriniz çok güzel kesinlikle yazdığınız gibi olmalı benim sorunumda erkek arkadaşım hiç tartışmaya girmez hep susar ben konuşurum konuşurum karşımda duvar var sanki, saygı çerçevesinde olan tartışmaların ilişkiyi güçlendirdiği bi gerçek2 buçuk yıl gibi uzun bir sürede hiç kavga etmemiş olmanız güzel bir ilişkiniz olduğunu göstermez. İki farklı insanın elbette tartıştığı, kavga ettiği, fikirlerinin ayrı düştüğü bir nokta olurdu. Hiç kavga edilmiyorsa ya yeterince paylaşımınız yoktur ya birinden biri içine atıp alttan alıyordur, bu içine atan kişi elbet bir yerden patlar. Aksine kavga edilen ilişkiler daha sağlıklı geliyor bana. Kişinin o kavgada saygısızlaşmadığı, sonrasında oturulup konuşulan, ortak bir paydada anlaşılan. Siz belki de hiç kavga etmediğiniz için iyi bir çift olduğunuzu düşünüyorsunuz. Belki de ilk kavganızda ayrılacaktınız.
Olan olmuş artık önünüze bakın. Ya evlendikten sonra olsaydı bunlar? Verilmiş sadakanız varmış ki ciddi bir yola girmeden görmüşsünüz gerçek yüzünü
Ay hiçbirsey diyemedim herzamanki gibi kuzu kuzu dinleyip kapattım en çok da o içime oturduŞunu yazmak için girdim valla.
Senin elin armut mu topluyor, kafanı topla, yaz kıza, senin için o.. dedi, şunu bunu söyledi, şişme bebeksin bilgin olsun de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?