Aldatıldım

Senin abaza cinsellik sunanı görünce aşkı meşki unutmuş.sınırsız cinsellik yaşamak istiyor, o yüzden diğer kızı seçmiş.sanmaki diğerini çok seviyor, hevesini alınca onu da atar köşeye.sana kıyan ona da kıyar.senin haberin yokmuş ama seninkinin sevgisi bitmiş sana.yoksa çok ihtiyacı varsa seninle evlenirdi
Evet bu konuda haklısınız madem çok meraklısın evlen benimle yaşa. Demek ki sorun bu değil. Sadece bu kadar zaman nasıl da rol yapmış son güne son saniyeye kadar onu idrak edemiyorum. Dediğiniz gibi sevgisi yokmuş görememişim.

Adam sizi sevmiyor.Belki önceden sevmiştir ama şuan sevmediği kesin. Sevgilisini bu şekilde üzüp ahlaksızca ben daha gencim erkeğim gibi savunmalar yapması; kendini ne kadar sevdiğini ama sizi hiç sevmediğini, uçkurunun sizden önemli olduğunu gösterir. He niye bu kadar vurguladım çünkü hiçbir sebep yoktu diyorsunuz ama öyle değil. Biraz zaman geçsin fark edeceksiniz. Hayatınızda mutluluklar, daha iyileriyle karşılaşın inşallah.
Teşekkür ederim çok haklısınız bende böyle düşünüyorum bunca zaman niye bu kadar rol yaptı ne ara bu hale geldik onu da bilemiyorum işte.

tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş tatlım , bu karaktersizler için üzülmeye değer mi ? bir de kızın ergen gibi ben konuştum barıştık bidi bidi diye konuşup , sana haber verme temalı senin ağzından laf almaya çalışması allahımm deliriyorum . Numaranı değiştir bence ,güzin abla gibi seni arayıp durmasınlar.
Almışsın adamı adam senin hala neyin peşinde beni arıyorsun yetmiyor herhalde. Ben o kadar üzüldüm ki anlatamam. Allah’a havale ediyorum. Allah sorsun yerime ben bişey diyemedim çünkü.

Geçti bitti canim.Sen hayatina bak iyiki şimdi gösterdi sana karaktersizliğini.Simdi uzuleceksin ama inan geçeçek

Aynen benim ilişkimi anlatmissin.bir laf vardır bir iliskide hiç problem çıkmıyorsa iki taraftan biri ikiyüzlü davraniyordur.ben de dedgnz şekilde aldatıldım.allahtan sevgilinizmis.buna sevinin.kendinizi kahretmeyin.o adam o kızı da aldatacaktir.

Merhabalar kızlar, bu konuyu açmak için üye oldum birileri bişey demezse patlayacağım sanki. 2.5 senedir süren çok güzel bir ilişkim vardı. İkimizde çok iyi mesleklerdeyiz. O kadar iyi anlaşıyorduk ki sadece sevgilim değil en yakın arkadaşımdı aynı zamanda. Bir kez hakaret bir kez kavga gürültü küslük olmaz mı ? Olmamıştı. Aileler biliyor. Onun ailesi ile ilişkim kendi ailem gibi. Herşeyin gayet sıradan olduğu bir gün bir kız tarafından arandım. Meğer bir iki aydır başka bir kızla berabermiş. Birlikte de olmuşlar. Biz olmamıştık. Kız beni arayıp söylemek istemiş. Ne kadar üzüldüğümü anlatamam. O akşam ayrıldım kendisinden erkek olduğu için kullanmak için görüştüğünü hiç sevgi olmadığını duymayacağımı sandığını söyledi. Ama bitirdim. Aradı Mesajlar attı açmadım. Bu süreçte aileler herkes perişan olduk. Bir süre sonra ses kesildi. Ben uğraşacak sanarken aynı kız tekrar aradı ben onunla barıstım gittim konuştum tekrar devam ediyoruz dedi ikinci darbeyi yedim. Şimdi birlikteler onlar. Bense hergün sanki düşman gibi sanki inceldiği yerden kopmuş gibi nasıl bir anda bitirdiğini idrak etmeye çalışıyorum. Bir tesellim bile yok. Zaten anlaşamıyorduk zaten aileler bile istemiyordu cart curt gibi bir tane bile avuntum olmadı. Hiçbirşeyi anlayamadım bile bu ilişki yürürken bile o kadar iyi ve normaldi ki anlamamışım bile düşünün. Nasıl olacak bilmiyorum sonrası.
Dip Not: saydırdıgı kızla barısmış. Bir de ailesine ben hayatımı yaşamayacak mıyım? Gencim ben bilmem ne diye kavga ediyormuş.

ya bir yetimin başını okşamışsınız ya bir aç doyurmuşsunuz da Allah sizi böylesinden korumuş.

sebep varken ayrılmak kolay sebebe söversiniz. Sebep yokken her şey iyiyken aldatmak da en adicesi.. Kullanmak içindi duymazsın sandım çok çok adice bir düşünce ve hareket biçimi.

Dişinizi sıkın önünüze bakın. O kızla da bir geleceği olmaz söyleyeyim. Sizi kaybettiğiyle kalacak. Sakın affetmeyin dönerse evlenince yapar bu sefer de.

Herifte karakter yok,ahlak hiç yok. Kızın da tekrar arayıp,sana son dakika haber vermesine de ne desem bilemedim. Boşver,ilahi adalet var. Ayrıca senin en büyük avuntun,böyle bir karakterden kurtulman olmalı hem de evlenmeden.

Merhabalar kızlar, bu konuyu açmak için üye oldum birileri bişey demezse patlayacağım sanki. 2.5 senedir süren çok güzel bir ilişkim vardı. İkimizde çok iyi mesleklerdeyiz. O kadar iyi anlaşıyorduk ki sadece sevgilim değil en yakın arkadaşımdı aynı zamanda. Bir kez hakaret bir kez kavga gürültü küslük olmaz mı ? Olmamıştı. Aileler biliyor. Onun ailesi ile ilişkim kendi ailem gibi. Herşeyin gayet sıradan olduğu bir gün bir kız tarafından arandım. Meğer bir iki aydır başka bir kızla berabermiş. Birlikte de olmuşlar. Biz olmamıştık. Kız beni arayıp söylemek istemiş. Ne kadar üzüldüğümü anlatamam. O akşam ayrıldım kendisinden erkek olduğu için kullanmak için görüştüğünü hiç sevgi olmadığını duymayacağımı sandığını söyledi. Ama bitirdim. Aradı Mesajlar attı açmadım. Bu süreçte aileler herkes perişan olduk. Bir süre sonra ses kesildi. Ben uğraşacak sanarken aynı kız tekrar aradı ben onunla barıstım gittim konuştum tekrar devam ediyoruz dedi ikinci darbeyi yedim. Şimdi birlikteler onlar. Bense hergün sanki düşman gibi sanki inceldiği yerden kopmuş gibi nasıl bir anda bitirdiğini idrak etmeye çalışıyorum. Bir tesellim bile yok. Zaten anlaşamıyorduk zaten aileler bile istemiyordu cart curt gibi bir tane bile avuntum olmadı. Hiçbirşeyi anlayamadım bile bu ilişki yürürken bile o kadar iyi ve normaldi ki anlamamışım bile düşünün. Nasıl olacak bilmiyorum sonrası.
Dip Not: saydırdıgı kızla barısmış. Bir de ailesine ben hayatımı yaşamayacak mıyım? Gencim ben bilmem ne diye kavga ediyormuş.
Kilit bir cumle okudum: biz beraber olmamistik, o kizla beraber olmuslar.
Tahminimce 20li yaslarda, beyni biryerinde gezen biri oldugu, ve o digeri bunu yatak odasi sayesinde avcuna aldigi icin, su an gozu dunyayi gormuyor, goremez cunku onun beyni olmasi gereken yerinde degil.
Buraya yaziyorum, aynen soyle olacak. O kizla da ayrilacak, muhtemelen de nedeni o olmayan beynini daha fazla alan baska bir hatun olacak.
Kisaca, daha en az 10 yil kadar, o biryeriyle dusunmeye devam edecek.

Seni Allah kurtarmis, bunu su an uzuntuden goremiyorsun. Karsina beyni daha normal calisan, daha olgun biri ciktiginda gercekten anlayacaksin dediklerimi.

Almışsın adamı adam senin hala neyin peşinde beni arıyorsun yetmiyor herhalde. Ben o kadar üzüldüm ki anlatamam. Allah’a havale ediyorum. Allah sorsun yerime ben bişey diyemedim çünkü.

Bence sizin eski sevgilinize adım atmanıza engel olmak için size yazmış olabilir.
Sonuçta kendi adım atmış barışmışlar. Sizin de adım atmanızdan korkmuş olabilir. Her ihtimale karşın önlem almak istemiş bence.

Kilit bir cumle okudum: biz beraber olmamistik, o kizla beraber olmuslar.
Tahminimce 20li yaslarda, beyni biryerinde gezen biri oldugu, ve o digeri bunu yatak odasi sayesinde avcuna aldigi icin, su an gozu dunyayi gormuyor, goremez cunku onun beyni olmasi gereken yerinde degil.
Buraya yaziyorum, aynen soyle olacak. O kizla da ayrilacak, muhtemelen de nedeni o olmayan beynini daha fazla alan baska bir hatun olacak.
Kisaca, daha en az 10 yil kadar, o biryeriyle dusunmeye devam edecek.

Seni Allah kurtarmis, bunu su an uzuntuden goremiyorsun. Karsina beyni daha normal calisan, daha olgun biri ciktiginda gercekten anlayacaksin dediklerimi.

30lu 40lı yaşlarında olup cinsel ilişki konusunda pek fırsat bulamamış, hayalleri yarım kalmış erkekler de bir yerlerinde olan beyinleri ile kararlar alabiliyorlar ve evleniyorlar da.

Genellemeden söylemeye çalışıyım erkek delisi gibi davranan gurursuz bir kadın grubu var. Arayıp egosunu tatmin etmiş ve sizin bir daha çocuğu tekrar aramayacagınızdan emin olmak istemiş. Şu an tercih edildiğini zannediyor umarım aynısını yaşar ya da eski sevgilinize aynısını yaşatır

Niye? Uzmanlar bir evliligi evlilik yapan cinselliktir diyo bas bas. Sorun olmuo da. Iliskiye gelince mi sacma. Bütün kendini ahirete rezerve edenler basar simdi begenmedim i onu mu diosun :)
Ama benimle cinsellik yaşamadı bilmiyor ki iyi mi kötü mü ciddi olduğumuz için evlenmeyi beklemiştik

bariz 💩 bok yoluna gitmis ..
adam kullanayip atayim derken kizi kendii dusmus cukura..simdi aslinda pisman ama ortada diger hatun var onu birakamiyor ..
guya milletede ben mytluyum iyiyim ayagi yapiyor..cunki kiz basina kaldi..
bosver yasandi bitti de onune bak..yillar sonra belki iyiki olmamis dersin 😉

Ama benimle cinsellik yaşamadı bilmiyor ki iyi mi kötü mü ciddi olduğumuz için evlenmeyi beklemiştik

Sizinle cinsellik yaşasaydı ve harikanın harikası olsaydı bile aldatacağı varsa yine aldatırdı.
Aldatmak bir karakter bozukluğu.
Yokluk ya da varlık bahane olamaz.

Niye? Uzmanlar bir evliligi evlilik yapan cinselliktir diyo bas bas. Sorun olmuo da. Iliskiye gelince mi sacma. Bütün kendini ahirete rezerve edenler basar simdi begenmedim i onu mu diosun :)
Ahirete rezerve etmek ne demek:KK57:
Bende evlilik öncesi cinselliğe karşıyım. Bu benim değerim. Bunu hemen dinle nasıl bağdaştırıyorsunuz ki? Cinsellik yaşayınca özgür, çağdaş kadın olunmuyor. Özgür çağdaş kadın kafasında öyle olan kadındır. Bu arada evli değiller. Tabi ki evlilikte cinsellik çok önemli. Ona bende katılıyorum. Ama her kadın erkek arkadaşıyla hop yatağa atlamak zorunda değil. Nasıl cinsel ilişki yasayan kadınlara saygı duyuyorsak; evlenmeden cinsellik yaşamayan kadınlara da saygı duymalıyız.

Din yorumu hiç hoş olmadı.

Hala affetmek için size dönmesini bekliyorsunuz ne acı. Kullanmak için bir başkasına giden yine kullanmak için size döner. Hoş siz illaki barışıp evlenirsiniz iyi sindirmeler ne diyebiliriz ki?

Bu sizin beraber olmadığınız onunla gidip yatmamış ki, büyük ihtimal sizin artılarınıza güvenip sürekli yedekte birilerini tuttu. Sonra uyanık biri çıktı, çözdü sanıp size dönüp sizi aradan çıkarmak istedi. Aslında kız da adam da aynı hamur olduğundan bence siz ucuz kurtuldunuz. Buarada adam karaktersiz olduğundan arayışa ve yedeklemeye devam eder. Büyük ihtimalle sizi de başkasını da sevebilecek biri değil. Kıza size söylediği şeyleri yazıp, mesajların resmini atıp “ al canım, tepe tepe kullan, teşekkür ederim uyardığın için, senin için bunları bunlarındemişti bil istedim, ben yardımın altında kalmam, sen de bile bile devam edersen de ona göre kendin düştün, ağlamazsın, mutluluklar de.
Harikasınız valla👍🙂

Ahirete rezerve etmek ne demek:KK57:
Bende evlilik öncesi cinselliğe karşıyım. Bu benim değerim. Bunu hemen dinle nasıl bağdaştırıyorsunuz ki? Cinsellik yaşayınca özgür, çağdaş kadın olunmuyor. Özgür çağdaş kadın kafasında öyle olan kadındır. Bu arada evli değiller. Tabi ki evlilikte cinsellik çok önemli. Ona bende katılıyorum. Ama her kadın erkek arkadaşıyla hop yatağa atlamak zorunda değil. Nasıl cinsel ilişki yasayan kadınlara saygı duyuyorsak; evlenmeden cinsellik yaşamayan kadınlara da saygı duymalıyız.

Din yorumu hiç hoş olmadı.

Konu o degil ki carpitiosunuz. Onu ekstra soyledim. Ordan tutup bu tarafa yapistiriosunuz haklı cikmak icin. Cinsellik olmazsa bağ olmaz dedim. Evlilikte onemliyse iliskide de önemlidir. Mantik bu kadar basit aslinda. Isteyen yasar istemeyen yasamaz ben herkes illa yasasin demiorum. Yasamazsan adami sana baglayan bisey olmaz diorum.

Back
X