Aldatıldım

Ama benimle cinsellik yaşamadı bilmiyor ki iyi mi kötü mü ciddi olduğumuz için evlenmeyi beklemiştik

Ya bilmio tabi iste mesele bilmemesi. Ben kotu olurdu mu diorum. Seviosa muhtemelen iyi de olurdu zaten. Ama iki insanin birbirinden her seye ragmem kopamamasini saglayan sey cinsellik diorum. O olmadan mantigini kullanabilir ve yeri gelir ayrilirsin yani.

Ya bilmio tabi iste mesele bilmemesi. Ben kotu olurdu mu diorum. Seviosa muhtemelen iyi de olurdu zaten. Ama iki insanin birbirinden her seye ragmem kopamamasini saglayan sey cinsellik diorum. O olmadan mantigini kullanabilir ve yeri gelir ayrilirsin yani.

Sizi yanlış buluyorum demiyorum öncelikle belirteyim.
Anlamak için soruyorum.
Cinsellik olan ilişkilerde de kopma olabiliyor ama, onlarda da olmaması gerekmez miydi?
Her şeye rağmen kopuyorlar.
Bence bu genellenebilecek bir şey değil.
Kişiye göre değişecek bir şey olabilir ama.

ya da "aynisi basina gelecek, bunu idrak edemiyor musun" deseydin

Merhabalar kızlar, bu konuyu açmak için üye oldum birileri bişey demezse patlayacağım sanki. 2.5 senedir süren çok güzel bir ilişkim vardı. İkimizde çok iyi mesleklerdeyiz. O kadar iyi anlaşıyorduk ki sadece sevgilim değil en yakın arkadaşımdı aynı zamanda. Bir kez hakaret bir kez kavga gürültü küslük olmaz mı ? Olmamıştı. Aileler biliyor. Onun ailesi ile ilişkim kendi ailem gibi. Herşeyin gayet sıradan olduğu bir gün bir kız tarafından arandım. Meğer bir iki aydır başka bir kızla berabermiş. Birlikte de olmuşlar. Biz olmamıştık. Kız beni arayıp söylemek istemiş. Ne kadar üzüldüğümü anlatamam. O akşam ayrıldım kendisinden erkek olduğu için kullanmak için görüştüğünü hiç sevgi olmadığını duymayacağımı sandığını söyledi. Ama bitirdim. Aradı Mesajlar attı açmadım. Bu süreçte aileler herkes perişan olduk. Bir süre sonra ses kesildi. Ben uğraşacak sanarken aynı kız tekrar aradı ben onunla barıstım gittim konuştum tekrar devam ediyoruz dedi ikinci darbeyi yedim. Şimdi birlikteler onlar. Bense hergün sanki düşman gibi sanki inceldiği yerden kopmuş gibi nasıl bir anda bitirdiğini idrak etmeye çalışıyorum. Bir tesellim bile yok. Zaten anlaşamıyorduk zaten aileler bile istemiyordu cart curt gibi bir tane bile avuntum olmadı. Hiçbirşeyi anlayamadım bile bu ilişki yürürken bile o kadar iyi ve normaldi ki anlamamışım bile düşünün. Nasıl olacak bilmiyorum sonrası.
Dip Not: saydırdıgı kızla barısmış. Bir de ailesine ben hayatımı yaşamayacak mıyım? Gencim ben bilmem ne diye kavga ediyormuş.

yat kalk şükret arkadaşım evlendikten sonra aldatsaydı daha mı iyi olurdu..Belki de kader seni sadakatli birine hazırlıyordur..Görelim Mevla neyler neyler güzel eyler

Sizi yanlış buluyorum demiyorum öncelikle belirteyim.
Anlamak için soruyorum.
Cinsellik olan ilişkilerde de kopma olabiliyor ama, onlarda da olmaması gerekmez miydi?
Her şeye rağmen kopuyorlar.
Bence bu genellenebilecek bir şey değil.
Kişiye göre değişecek bir şey olabilir ama.

Her iliskinin bi miadı var, konu sahibininkinin başlamadan bitme sebebi o. Nitekim adam o is icin baskasina gidio. Tamam adam tiynetsiz bu case'de eyw, ama en namuslu insan bile bi durur düşünür başkasını cinsellik yoksa.

EEvlilikler de bitiyo o zaman evlenince de sevismeyelim. Ayrilma ihtimali var neticede.

Tutkulu asklarin kaynağı seks. Diger türlü iyi anlasir iyi vakit geçirirsin dost gibi olursun bi sure sonra da o is olmadan yillar geciosa.

Cinsellik gibi başlayıp aşık olmuş olabilir. Aranızda o tutku yok muydu acaba hiç yakınlaşmıyor muydunuz? Belki iyi olmuştur ikiniz için.

Merhabalar kızlar, bu konuyu açmak için üye oldum birileri bişey demezse patlayacağım sanki. 2.5 senedir süren çok güzel bir ilişkim vardı. İkimizde çok iyi mesleklerdeyiz. O kadar iyi anlaşıyorduk ki sadece sevgilim değil en yakın arkadaşımdı aynı zamanda. Bir kez hakaret bir kez kavga gürültü küslük olmaz mı ? Olmamıştı. Aileler biliyor. Onun ailesi ile ilişkim kendi ailem gibi. Herşeyin gayet sıradan olduğu bir gün bir kız tarafından arandım. Meğer bir iki aydır başka bir kızla berabermiş. Birlikte de olmuşlar. Biz olmamıştık. Kız beni arayıp söylemek istemiş. Ne kadar üzüldüğümü anlatamam. O akşam ayrıldım kendisinden erkek olduğu için kullanmak için görüştüğünü hiç sevgi olmadığını duymayacağımı sandığını söyledi. Ama bitirdim. Aradı Mesajlar attı açmadım. Bu süreçte aileler herkes perişan olduk. Bir süre sonra ses kesildi. Ben uğraşacak sanarken aynı kız tekrar aradı ben onunla barıstım gittim konuştum tekrar devam ediyoruz dedi ikinci darbeyi yedim. Şimdi birlikteler onlar. Bense hergün sanki düşman gibi sanki inceldiği yerden kopmuş gibi nasıl bir anda bitirdiğini idrak etmeye çalışıyorum. Bir tesellim bile yok. Zaten anlaşamıyorduk zaten aileler bile istemiyordu cart curt gibi bir tane bile avuntum olmadı. Hiçbirşeyi anlayamadım bile bu ilişki yürürken bile o kadar iyi ve normaldi ki anlamamışım bile düşünün. Nasıl olacak bilmiyorum sonrası.
Dip Not: saydırdıgı kızla barısmış. Bir de ailesine ben hayatımı yaşamayacak mıyım? Gencim ben bilmem ne diye kavga ediyormuş.
Tamam her sey yolundaymis ama adamin kafa baska baska yerlerdeymis.Aç bir adam aklinda daha yapamadiklari var.Bence ipini koparmis madem sende yureginden hayatindan sal gitsin.

Konu o degil ki carpitiosunuz. Onu ekstra soyledim. Ordan tutup bu tarafa yapistiriosunuz haklı cikmak icin. Cinsellik olmazsa bağ olmaz dedim. Evlilikte onemliyse iliskide de önemlidir. Mantik bu kadar basit aslinda. Isteyen yasar istemeyen yasamaz ben herkes illa yasasin demiorum. Yasamazsan adami sana baglayan bisey olmaz diorum.
Lütfen bu kadar yüzeysel bakmayın.
Gönül bağı ne olacak?
Cinsellik olmazsa bağ olmazmış.
O zaman hayvanatlardan farkımız nerede?
Bir adam sırf benimle cinsellik sayesinde bağ kuracaksa zahmet etmesin. Benim duygu düşünce kültürüme gelmiyorsa hiç gelmesin..
Ben buna katılmıyorum. Eğer size bir adam çok saygı ve sevgi duyuyorsa cinsellik bile yaşamasa sizi bırakmaz. Diyelim evlilik öncesi cinselliğe karşısınız bu sizin değeriniz. Zaten adam bunu kabul etmiyorsa affedersiniz size et parçası olarak bakıyordur. Biri sizi istiyorsa hayatında tüm değerleriniz ile ister.

Bu arada haklı çıkmak gibi bir motivasyonla yazmıyorum. Zaten sizinle düşünceler taban tabana zıt. Sadece bu düşünceyi beğenmedim. Fıkır belirttim.

Her iliskinin bi miadı var, konu sahibininkinin başlamadan bitme sebebi o. Nitekim adam o is icin baskasina gidio. Tamam adam tiynetsiz bu case'de eyw, ama en namuslu insan bile bi durur düşünür başkasını cinsellik yoksa.

EEvlilikler de bitiyo o zaman evlenince de sevismeyelim. Ayrilma ihtimali var neticede.

Tutkulu asklarin kaynağı seks. Diger türlü iyi anlasir iyi vakit geçirirsin dost gibi olursun bi sure sonra da o is olmadan yillar geciosa.
Bu konuda belki haklı olabilirsiniz. Çünkü biz tutku şehvetten ziyade iki yol arkadaşı, iki iyi dost gibiydik. Birbirimizin eli ayağı olmuştuk. Benimle evlenmemesi ya da belki bunu doyasıya ve tutkuyla yaşayacağı biriyle olmasından ziyade canımı acıtan sanki bu güzel şeyler yaşanmamış gibi gitmesi oldu. Çünkü büyük konuşmak istemiyorum ama tutku ile bakabileceğim cinsel yönden bana daha çekici bir adam gelseydi sanırım ona bunu yapamazdım. Yani kıyamazdım bize ve emeğimize.

Lütfen bu kadar yüzeysel bakmayın.
Gönül bağı ne olacak?
Cinsellik olmazsa bağ olmazmış.
O zaman hayvanatlardan farkımız nerede?
Bir adam sırf benimle cinsellik sayesinde bağ kuracaksa zahmet etmesin. Benim duygu düşünce kültürüme gelmiyorsa hiç gelmesin..
Ben buna katılmıyorum. Eğer size bir adam çok saygı ve sevgi duyuyorsa cinsellik bile yaşamasa sizi bırakmaz. Diyelim evlilik öncesi cinselliğe karşısınız bu sizin değeriniz. Zaten adam bunu kabul etmiyorsa affedersiniz size et parçası olarak bakıyordur. Biri sizi istiyorsa hayatında tüm değerleriniz ile ister.

Bu arada haklı çıkmak gibi bir motivasyonla yazmıyorum. Zaten sizinle düşünceler taban tabana zıt. Sadece bu düşünceyi beğenmedim. Fıkır belirttim.
Bende sizin gibi düşünüyorum. Tamam cinsellik çok önemli, güzel veya eğlenceli. Ama sanırım ben sırf bunun için bizi bu hale getirmezdim. Kıyamazdım emeğimize ilişkimize. Ben azıcık cebinde parası olsa evimin eksiklerini alan, ben hastayım diye evi temizleyen, her boş vaktini benimle harcayan bir adam ile beraberdim. Bu adamı sırf daha iyi bir cinsellik verecek birkaç yıl beni yaşatacak bir adama değişemezdim. İnsanlar manevi şeyleri hazlara nasıl değişiyor anlamıyorum.

Ahh ahh bu hikaye bana o kadar tanıdık ki kız seni bilerek aradı oğlan ona kalsın diye sonra da kaldı şimdi başında kavak yelleri ikisinin de ama bu işin sonunda o kız ağlayacak ve ben böylelerine hiç üzülmüyorum. Merak etme ikisi de belasını bulacak sen kendi hayatına bak doya doya yaşa

Hala affetmek için size dönmesini bekliyorsunuz ne acı. Kullanmak için bir başkasına giden yine kullanmak için size döner. Hoş siz illaki barışıp evlenirsiniz iyi sindirmeler ne diyebiliriz ki?
Evet çok acı. Çünkü gerçekten tek bir hatan olursa silerim diyordum. Gerçekten sildim ama bazen özlediğimde keşke geri gelse dediğim oluyor. Dünyada adam mı kalmadı tek erkek o mu evli değilsin bişey değilsin diyebilirsiniz. Ama hiçbirşey yapmıyorum zaten. Böyle düşündüğümü kendime saklayıp hayatıma devam ediyorum. Bazen haklı çıkmak ya da gururlu olmak acınızı dindirmiyor. Kimse bununla sınanmasın imşallah size ve yuvanıza mutluluklar dilerim.

"Erkek olduğu için kullanmak için görüştüğünü hiç sevgi olmadığını duymayacağımı sandığını söyledi " BÖYLE BİRİ İLE YAPMAYIN SAKIN AMA SAKIN.Sizi aldatmış ve başkasını da kullanmış ve bunu normalmiş gibi söylemiş. Fakat sizde şöyle bişe sezdim biraz uğraşsa geri ona döneceksiniz. Sakın !!

Seven bir adam cinsellik olmasa da sever. Aldatacak adam da, cinsellik olsa da aldatır. Evli, bekar pek Çok örneği var bunun.

İyi ki onunla cinsel ilişki yaşamamışsın. Yoksa daha fazla bağlanır ve daha çok yıkılırdın. Üstelik bunları evlendikten sonra öğrenseydin, şu anda çok daha kötü bir durumda olurdun.

Bence çok şükret. Berbat bir evliliğin kıyısından dönmüşsün. Kurtulmuşsun.

Ortada sizi ilgilendiren bir durum yok. Dogru olani yapip bitirmissiniz. Bundan sonra O´ nunla ilgili seyleri duymayin görmeyin.

Bende sizin gibi düşünüyorum. Tamam cinsellik çok önemli, güzel veya eğlenceli. Ama sanırım ben sırf bunun için bizi bu hale getirmezdim. Kıyamazdım emeğimize ilişkimize. Ben azıcık cebinde parası olsa evimin eksiklerini alan, ben hastayım diye evi temizleyen, her boş vaktini benimle harcayan bir adam ile beraberdim. Bu adamı sırf daha iyi bir cinsellik verecek birkaç yıl beni yaşatacak bir adama değişemezdim. İnsanlar manevi şeyleri hazlara nasıl değişiyor anlamıyorum.
Erkeklerin asla göstermedikleri bir yüzü var ilişkide zaten bir çok aldatılan kadının şok olması bu sebepten sizin ilşkiniz başlamadan bitmiş anlatım tarzınızdan bile belli çok iyi iki dostmuşsunuz eski sevgilinizle bu kadarı evlilik için yeterli değil bana göre arkadaşlık ,tutku ,aşk,kavga gürültü hepsinden yeterli miktarlar bulundurmalı bir ilişki tabi ki herkesin hayat görüşüdür kimseye benim yaptığımı yapın diyemem fakat ben görev gibi birlikte olabileceğim bir kocayla yaşayamazdım ten uyumu çok önemli tutku aşırı önemli o kavga gürültüde bile acayip tutku olur iki sevgili arasında sonrasında barışması aşırı güzeldir :)birde o iş için kullandığım bir kız lafı da küllien saçmalık burda çok kere yazdım ben ve sevgilim tek gecelik bir ilişki yaşamak için buluştuk 3 yıl önce bu yazda evleniyoruz sizde o kıvılcımı yaşayacağınız kişiyi bulursunuz bulduğunuz da aradaki farkı çok daha iyi anlayacaksınız :)

bir gün elbetttt dönecek sürüne sürüne... asıl o zaman ne yapacaksınız

Back
X