• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım

Klks

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Katılım
25 Kasım 2021
Mesajlar
4
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
Yaş
26
Aldatıldığınızi ne zaman anladınız?
 
Konuşmadığımız zamanda whatsappda çevrimiçi olup bilgisayarda arkada açık ondan çevrimiçi görünüyor dediği günü seni seviyorum'la açıp biraz ara mı versek ile kapattığında.
 
Bence kadınlar herşeyi hisseder .bende hissetim ve aldatildim ...!
 
İnsan hiç öğrenmek istemiyor aldatıldığını,onları duymak,yaşamak,istemiyor inanın.ama zaman o kadar müthiş bir ilaç'ki şimdi içinde kor bile kalmıyor.
Öğle gerkcekden .ama aldatildigim halde affetim .ama içimde hala o ateş yanıyor bunu yansıtmak istemiyorum ama içim acıyor . düşündükçe deli oluyorum ama Allah herşeyin üstesinden gelebilmemiz için bize Sabır vermiş . dediğin gibi zaman herseyin ilacı .
 
Umarım saklama gereği duymadıklarindandir aptal olduklarından değil :KK70:hem rahat hem saflarsa daha fena tabii
Terkedilmek şöyle dursun, aksine kıymete bindikleri için totoyu yaya yaya geziyorlar. 🤣
 
OÇnin cüzdanında prezervatif buldum ve ben o zaman bakireydim 😡🤬
 
Back
X