Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde şu ana kadar hiç başima gelmedi ama gelse anlarmiydim,hissedebilirmiydim bilmiyorum.Sız yaşadiniz mi yoksa hissettiniz mi?Aldatıldığınızi ne zaman anladınız?
İnsan hiç öğrenmek istemiyor aldatıldığını,onları duymak,yaşamak,istemiyor inanın.ama zaman o kadar müthiş bir ilaç'ki şimdi içinde kor bile kalmıyor.Bence kadınlar herşeyi hisseder .bende hissetim ve aldatildim ...!
Öğle gerkcekden .ama aldatildigim halde affetim .ama içimde hala o ateş yanıyor bunu yansıtmak istemiyorum ama içim acıyor . düşündükçe deli oluyorum ama Allah herşeyin üstesinden gelebilmemiz için bize Sabır vermiş . dediğin gibi zaman herseyin ilacı .İnsan hiç öğrenmek istemiyor aldatıldığını,onları duymak,yaşamak,istemiyor inanın.ama zaman o kadar müthiş bir ilaç'ki şimdi içinde kor bile kalmıyor.
Aslinda kadınlar hissediyordan ziyade erkekler genelde salak çok belli ediyorlar ondan.Bence kadınlar herşeyi hisseder .bende hissetim ve aldatildim ...!
Hiç devlet sırrı gibi saklama gereği duymuyorlar ki. Adamların sülalesi raad.Aslinda kadınlar hissediyordan ziyade erkekler genelde salak çok belli ediyorlar ondan.
Umarım saklama gereği duymadıklarindandir aptal olduklarından değilHiç devlet sırrı gibi saklama gereği duymuyorlar ki. Adamların sülalesi raad.
Terkedilmek şöyle dursun, aksine kıymete bindikleri için totoyu yaya yaya geziyorlar.Umarım saklama gereği duymadıklarindandir aptal olduklarından değilhem rahat hem saflarsa daha fena tabii
Haklısın valla. Fark edip peşine düşüp sonra da affeden oldukça... Ya sev ya terk et sözünü, ya görmezden gel ya terk et diye guncelliyorum:)Terkedilmek şöyle dursun, aksine kıymete bindikleri için totoyu yaya yaya geziyorlar.![]()
Tekmeyi basmayacaksan kurcalamayacaksin ama kk da 100 konudan 99 u aldatildim serefsiz vs ee sonra affettimTerkedilmek şöyle dursun, aksine kıymete bindikleri için totoyu yaya yaya geziyorlar.![]()
OlabilirAslinda kadınlar hissediyordan ziyade erkekler genelde salak çok belli ediyorlar ondan.