Aldatildim

kaykay

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
62
16
298
9 yıllık evliyim 8 ve 1 buçuk yaşında çocuklarım var. Dün gece eşimin Instagram.hesabinda başka bir kadınla ilişki yaşadığını öğrendim. Sorduğumda artık inkar etmedi ve başkasına aşık oldum dedi. Bosanacagim ama kocamı hala çok seviyorum. Bu durumu affedemem.

9 yıllık evliyim 8 ve 1 buçuk yaşında çocuklarım var. Dün gece eşimin Instagram.hesabinda başka bir kadınla ilişki yaşadığını öğrendim. Sorduğumda artık inkar etmedi ve başkasına aşık oldum dedi. Bosanacagim ama kocamı hala çok seviyorum. Bu durumu affedemem.
Artık inkar etmedi derken daha öncede mi yakaladınız ?
2 seçenek var; ya affedip sevdiğiniz adamı kendinize yeniden aşık edeceksiniz ki buna değmeyecek bir adam, ya da tekmeyi basacaksınız.

İs bakıyorum. Öğretmenlik mezunuyum ama atanmadim. Çalışmak benim için problem değil. Hazmedemiyorum yasadiklarimi
Hazmedememeniz çok normal.Zor bir durum. Ama yapacak birşey yok. Başkasına aşık oldum diyen birine ne yapabilirsiniz ki? Boşanıp yolunuza bakın. Allah yardımcınız olsun.

Aynı soruyu bende sordum. Soykemeyecektim çocuklar buyuyene kadar dedi.
Yani hem sizi hem de o kadını oyalayacaktı. Gezme tozma eğlence kısmı öbür kadınla, yemek temizlik çocuk bakımı sizinle. Gelir ben başkasını seviyorum boşanmak istiyorum der, zor da olsa kabullenir önüne bakarsın. Adam o fırsatı da vermiyor. İkiniz de işimi hizmetimi görün diyor.
Hazmedemiyorum diyorsunuz çünkü darbe en yakından geldi. Size tavsiyem çocuklarınıza dikkat edin. Önlerinde kavga etmeyin güzelce anlatın boşanacağınızı.

9 yıllık evliyim 8 ve 1 buçuk yaşında çocuklarım var. Dün gece eşimin Instagram.hesabinda başka bir kadınla ilişki yaşadığını öğrendim. Sorduğumda artık inkar etmedi ve başkasına aşık oldum dedi. Bosanacagim ama kocamı hala çok seviyorum. Bu durumu affedemee
En acısı da severek boşanmak.

öyle gurur yapıp hiçbir şey almadan boşanmayın. Aldatmış, ağır kusurlu klasik tabirle donuna kadar alın.. ilk işiniz iyi bir avukat bulmak olsun. 2 çocuk yapıp ben aşık oldum diye gitmenin bedeli ağır olmalı. Anneler 2 çocukla saçını kestirecek zaman bulamıyor babalar maşallah yeni aşklara yelken açıyor..

Son düzenleme:
yani instgramdan nasıl öğrendiniz,profiline bakarkenmi yakaladınız,msjlaşırkenmi gördünüz,kadına aşık olmuş ama ilişkileri varmı yokmu,çocuklar büyüyene kadar söylemeyecektim dediğine göre bir ilişkileri yoktur,hangi kadın 15 sene sallantıda bir ilişkiyi sürdürüp beklerki,muhtemelen platonik olabilir diye geldi aklıma,yoksa o kadını garantilemiş olsaydı bide aşıkmış,kesin gelip söyleyip ayrılırdı,muhtemelen kadını tavlamaya çalışıyordu eğer olmazsa evdekilerdende olmim diye söylemedi siz yakalayana kadar,en mantıklısı tabiki ayrılmak ama kinlenmeyin,düşman olmayın,mantıklı hareket edin,çocuklarınız ve kendiniz için evinizi,arabanız varsa onu alın,dünyanın bin türlü hali var herşey insanlar için,babalarının başkasına aşık olması,boşanmanız çocukları etkilemez ama siz düşman olup kinlenirseniz aralarını açar onlarıda düşman ederseniz çocuklarınız o zaman kötü etkilenir,çiftlerin boşanması değil kötü tutumları çocukları etkiliyor unutmayın...

Back
X