Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık inkar etmedi derken daha öncede mi yakaladınız ?9 yıllık evliyim 8 ve 1 buçuk yaşında çocuklarım var. Dün gece eşimin Instagram.hesabinda başka bir kadınla ilişki yaşadığını öğrendim. Sorduğumda artık inkar etmedi ve başkasına aşık oldum dedi. Bosanacagim ama kocamı hala çok seviyorum. Bu durumu affedemem.
Aynı soruyu bende sordum. Soykemeyecektim çocuklar buyuyene kadar dedi.Madem başkasına aşık olmuş neden gelip size en başta anlatmamış? Bu erkekler ne biçim mahluklar![]()
Seviyorum ama asla affedemem. GüvenememArtık inkar etmedi derken daha öncede mi yakaladınız ?
2 seçenek var; ya affedip sevdiğiniz adamı kendinize yeniden aşık edeceksiniz ki buna değmeyecek bir adam, ya da tekmeyi basacaksınız.
Sizin mesleğiniz varmı peki boşanabilecek durumdan mısınız?Aynı soruyu bende sordum. Soykemeyecektim çocuklar buyuyene kadar dedi.
Bahaneye bak bahaneye.Aynı soruyu bende sordum. Soykemeyecektim çocuklar buyuyene kadar dedi.
İs bakıyorum. Öğretmenlik mezunuyum ama atanmadim. Çalışmak benim için problem değil. Hazmedemiyorum yasadiklarimiSizin mesleğiniz varmı peki boşanabilecek durumdan mısınız?
Hazmedememeniz çok normal.Zor bir durum. Ama yapacak birşey yok. Başkasına aşık oldum diyen birine ne yapabilirsiniz ki? Boşanıp yolunuza bakın. Allah yardımcınız olsun.İs bakıyorum. Öğretmenlik mezunuyum ama atanmadim. Çalışmak benim için problem değil. Hazmedemiyorum yasadiklarimi
Yani hem sizi hem de o kadını oyalayacaktı. Gezme tozma eğlence kısmı öbür kadınla, yemek temizlik çocuk bakımı sizinle. Gelir ben başkasını seviyorum boşanmak istiyorum der, zor da olsa kabullenir önüne bakarsın. Adam o fırsatı da vermiyor. İkiniz de işimi hizmetimi görün diyor.Aynı soruyu bende sordum. Soykemeyecektim çocuklar buyuyene kadar dedi.
En acısı da severek boşanmak.9 yıllık evliyim 8 ve 1 buçuk yaşında çocuklarım var. Dün gece eşimin Instagram.hesabinda başka bir kadınla ilişki yaşadığını öğrendim. Sorduğumda artık inkar etmedi ve başkasına aşık oldum dedi. Bosanacagim ama kocamı hala çok seviyorum. Bu durumu affedemee
8 yaşında olan idare eder de küçüğe nasıl bakacaksinizİs bakıyorum. Öğretmenlik mezunuyum ama atanmadim. Çalışmak benim için problem değil. Hazmedemiyorum yasadiklarimi
Kurulu düzenini kim bozar ?Madem başkasına aşık olmuş neden gelip size en başta anlatmamış? Bu erkekler ne biçim mahluklar![]()
Neden böyle iğrenç duruma sokacak ki kendini.Artık inkar etmedi derken daha öncede mi yakaladınız ?
2 seçenek var; ya affedip sevdiğiniz adamı kendinize yeniden aşık edeceksiniz ki buna değmeyecek bir adam, ya da tekmeyi basacaksınız.
Affedilmek istemiyor ki zaten anladığım kadarıyla.herkes affetmek üzerine yazmış ama dama effedilmek istemiyor ki o sizi terk edecekmiş.Seviyorum ama asla affedemem. Güvenemem
yani instgramdan nasıl öğrendiniz,profiline bakarkenmi yakaladınız,msjlaşırkenmi gördünüz,kadına aşık olmuş ama ilişkileri varmı yokmu,çocuklar büyüyene kadar söylemeyecektim dediğine göre bir ilişkileri yoktur,hangi kadın 15 sene sallantıda bir ilişkiyi sürdürüp beklerki,muhtemelen platonik olabilir diye geldi aklıma,yoksa o kadını garantilemiş olsaydı bide aşıkmış,kesin gelip söyleyip ayrılırdı,muhtemelen kadını tavlamaya çalışıyordu eğer olmazsa evdekilerdende olmim diye söylemedi siz yakalayana kadar,en mantıklısı tabiki ayrılmak ama kinlenmeyin,düşman olmayın,mantıklı hareket edin,çocuklarınız ve kendiniz için evinizi,arabanız varsa onu alın,dünyanın bin türlü hali var herşey insanlar için,babalarının başkasına aşık olması,boşanmanız çocukları etkilemez ama siz düşman olup kinlenirseniz aralarını açar onlarıda düşman ederseniz çocuklarınız o zaman kötü etkilenir,çiftlerin boşanması değil kötü tutumları çocukları etkiliyor unutmayın...9 yıllık evliyim 8 ve 1 buçuk yaşında çocuklarım var. Dün gece eşimin Instagram.hesabinda başka bir kadınla ilişki yaşadığını öğrendim. Sorduğumda artık inkar etmedi ve başkasına aşık oldum dedi. Bosanacagim ama kocamı hala çok seviyorum. Bu durumu affedemem.
Yaralı bi kadına bu şekilde açık açık böyle yazmak ? Neden ?Affedilmek istemiyor ki zaten anladığım kadarıyla.herkes affetmek üzerine yazmış ama dama effedilmek istemiyor ki o sizi terk edecekmiş.