Aldatildim

@CiRiLLA Katibin Ruhu Katibin Ruhu
Bravo hanımlar ya, harikasınız, en zeki sizsiniz. Çok doğru analizler yaptınız.
Rocket science değil bu, hanımefendi de zaten en az sizin kadar her şeyin farkında. Kendisi söylüyor zaten eşinin başkasına aşık olduğunu. Şu an yaşadığı çok taze “seviyorum ama affedemem” dedi diye on defa “zaten senden af dileyen yok” diye can acıtmak niye? Hiç anlamıyorum böyle yaklaşan insanları. Boşuna “gözünü açıyoruz, kandırmıyoruz” diye zırvalamayın. Konu sahibi zaten herşeyin idrakında. Dilerim bu tavrınız sadece klavyededir. Çevrenizdeki insanlara da böyle gereksiz dobralık adı altında nezaketsizlik etmiyorsunuzdur. Biraz empati...
Aldatıldım boşandım valla. Hiç de seviyorum da demedim. Başkasını seven adamın neyini seveyim. Adam yüzüne başkasını seviyorum ama çocuklarım içim bir süre susacaktım demiş. Bu kaıdnı istismar etmek ve edeceğini de söylemek. Bundan daha ağır bir şey olamaz ki. Bize mi üzülecek. Kocadan duyduğuna değil de bunlara üzülüyorsa yapacak bir şey yok zaten. Ayrıca 9 sene öncede de o adam için güvenmiyorum yazmış. Eminim bu ilk değildir yani. Affetmiş affetmiş ama adam iyive azıtınca çaresiz kalmıştır da ondan konu açmıştır

Ben 9 aydır kendimle savaşıyorum gırtlağını kesmemeliyim kesmemeliyim diye burdakiler seviyorum diyo. Ne saf bi sevgi bu arkadaş

Arkadaşlar affedemem dememim sebebi boş bir konuşma. Evet kimse af dilemiyo, özür bile dilemiyor. Yaptığından pişmanlık duymuyor. Ben boşanma konusunda çok kararlıyım. Yarın kayınvalidem geliyor. Bizimle konusacakmis "bir şey yapmadan önce beni bekle "dedi. Onunla konuşup plan yapıp dava açacağım. Hem karaktersize hem de yanındaki kadına zina davası acacagim

Arkadaşlar affedemem dememim sebebi boş bir konuşma. Evet kimse af dilemiyo, özür bile dilemiyor. Yaptığından pişmanlık duymuyor. Ben boşanma konusunda çok kararlıyım. Yarın kayınvalidem geliyor. Bizimle konusacakmis "bir şey yapmadan önce beni bekle "dedi. Onunla konuşup plan yapıp dava açacağım. Hem karaktersize hem de yanındaki kadına zina davası acacagim
Kaynana gelip napacakmış? Bi de size direktif veriyor ben gelmeden bi şey yapma diye, siz ne alaka? Gitsin oğluna desin sen ne ayaksın hayırdır diye.

Kaynananlık ne kalmış ortada da hala sana şunu yap bunu yap diyor? Mağdur olan sensiz, haysiyetsizlik yapan kendi oğlu.

Ferhans in yorumlarını sevmiyorum genelde ama ne demiş yani konu sahibi hem konuda hem alttaki yorumlarında sürekli bir "affedemem" diyip durmuş hiçte farkında gibi değil.
Adam affedilmeyi beklemiyor zaten, bir özür de yok, verilmiş bir sözde yok.
Konu sahibi kendi kendine karar verip evlilikte kalırsa bu affetmek değil göz yummak olmaya başlayacak ikisi cok farkli seyler.
Çünkü adam hayatına devam edecek belli ki. Affetmelik olan bir durum yok konuda gerçeği de söylemeyecek mı kadın.
+10000
Hah işte aynı bu düşüncedeyim

Herkes affetme dediği için yazmış aslında.
Bu konuda ferhansa gereksiz yüklenildiğini düşünüyorum.
Affetme diyenlerin mesajını alintilasin o zaman. Ayrıca konu sahibi kendisi de diyor dönüşü yok adam çocukların büyümesini beklemiş.

Ferhans yazınca acaba bu sefer hangi vıttırıvızzık şeyi buldu çıkardı kıskandı diyorsun işte. 🤣
O yazınca doğru olsa bile sinirine dokunuyor insanın benim dokunuyor en azından 😁
İki gün önce, aldatmadan tek esli yaşanır mi, arada bir başka ilişkiler normal görülmeli deyip iki sonra böyle yorumlar yapınca hele.
Normal insan yerine koyulacak bir tip değil malum.

Affetme diyenlerin mesajını alintilasin o zaman. Ayrıca konu sahibi kendisi de diyor dönüşü yok adam çocukların büyümesini beklemiş.
Yani herkes istediği gibi yorum yaparken sırf ferhans olduğu için "alıntılasın o zaman" Diyemeyiz bence.
Bi de gerek yok ki ilk mesajların neredeyse hepsi "affetme" temalı.

Hahaah 🤣 ben önce yorumu okuyup sonra bunu kim yazmış diye baktığımdan hoşuma giden mesajları aklıyorum (bu ferhan bile olsa) ajdjsjdj

Aslında tepkiyi kendi çekti. Başka bir konuda yazdığını buraya taşıdı sonrasında olay büyüdü. Bu imajı kendi çizdi insanlar üzerinde. Normal yorum da yapsa objektif olmakta zorlanıyor insanlar

Yani herkes istediği gibi yorum yaparken sırf ferhans olduğu için "alıntılasın o zaman" Diyemeyiz bence.
Bi de gerek yok ki ilk mesajların neredeyse hepsi "affetme" temalı.
Sırf ferhans olduğu için yazmadım ki 🙄 bir başkası da yazsa tepkim olurdu. Bu konu neden bu kadar uzadı onu da anlamıyorum. Kendisine yazdım o da cevapladı oldu bitti. 🤷🏽‍♀️

Aslında tepkiyi kendi çekti. Başka bir konuda yazdığını buraya taşıdı sonrasında olay büyüdü. Bu imajı kendi çizdi insanlar üzerinde. Normal yorum da yapsa objektif olmakta zorlanıyor insanlar
Evet doğru. Zamanında yediği ve hala devam etmekte olduğu bazı hurmalar tırmalıyor işte ama bazı konularda da güzel yazıyor 🤷🏻‍♀️🤣
Sırf ferhans olduğu için yazmadım ki 🙄 bir başkası da yazsa tepkim olurdu. Bu konu neden bu kadar uzadı onu da anlamıyorum. Kendisine yazdım o da cevapladı oldu bitti. 🤷🏽‍♀️
Peki 😌

zina davası diye bişey varmı hala yaa sanmıyorum yani çok ilkel bişey,özelliklede bir kadına yapılabilecek en büyük şiddet diye düsünüyorum,şunu bi kere anlamamız gerekiyor,size evlenirken söz veren ve sadık kalacağına sizi ikna eden kocanız elin kadını değil,evlilik birliğinizi bozup yuvanızı yıkanda kocanız yine o kadın değil,cidden çok çok ahlaksız kadınlar var biliyorum, evli,sevgilisi olan,vs. erkekleri ayartmaya bayılıyorlar benimde başıma çok kez geldi,ama ısrarla kocanızın kararlı durması net tavır takınması gerekiyordu sizi aldatan kocanız,sizi kiminle niye aldattığının ne önemi var,zaten o kadına dava fln açamazsınız onuda söylim,kadını bağlayan bişey yok bu sizinle kocanız arasında,ben sizin yerinizde olsam hiç uğraşmam yani ne gerek var,çok can acıtıcı bir durum ama uğraştıkça siz üzülürsünüz,bu kadercilik,intikam duygusu,manevi olarak tükenme vs halleri insanı tüketir,aldatıldım yalnızım,çocuklarım var vs ama emin olun çoğu kadın yaşıyor yada erkek yani aldatılan insan çok, hırslandırmayın kendiniz,manevi olarak size verecek bişeyi kalmamış ama maddi talepleriniz olsun dava açarken,bir insana bu kadarda anlam yüklemeyin kimki o,boşverin sizde aşık olun yeniden,mutlu olun,ömür ahla vahla geçmicek kadar kısa...

9 yıllık evliyim 8 ve 1 buçuk yaşında çocuklarım var. Dün gece eşimin Instagram.hesabinda başka bir kadınla ilişki yaşadığını öğrendim. Sorduğumda artık inkar etmedi ve başkasına aşık oldum dedi. Bosanacagim ama kocamı hala çok seviyorum. Bu durumu affedemem.
zaten affet dememiş başkasına aşık oldum demiş. boşanacaksınız maalesef ama haklarınızı fazla fazla alın asla feragat etmeyin

Son düzenleme:
Boşanması gerektiğini de biliyo, neden konu açıyor o zaman.burada yazanları da gayet iyi biliyor. 😂😂 Sen de yazma o zaman.sabah sabah ne kinlendiniz be.kadıncağızın konusunda bana saracak kadar psikolojiniz bozuk sizin de.tepki çekecek birşey yazsam yine tamam diyeceğim.affrtmeyin, affetmeyin, affetmeyeceğim falan demisler, ben de affedilmek istemiyor ki yazdim.buna da tepki vermezsin şimdi.gerçekten öfkeden nereme saracağimizi şaşırmışsiniz.
valla dangoz dunguz yazıların var ama bence bu konuda haklısın linçlenecek bir
şey söylememişsin

Pişman olacak da onun için iş işten geçmiş olacak. Ne kadar incindiğinizi tahmin edebiliyorum. Başkasına aşık oldum diyen bir adama da anca boşanma davası açılır zaten. Çoluk çocukla bu işlere girmek kolay değil elbet ama evde mutsuz ve sürekli kavga eden bir anne babayla yaşamaktansa , ayrı anne baba ile yaşamaları onlar için en hayırlısı olacaktır. Zamanla toparlar kendinize sıfırdan bir hayat kurarsınız.

Diğer konulardan anladığım kadarıyla kayın valideniz çokta öyle güvenilebilir ve size düşkün biri değil. Çeşit çeşit şikayetleriniz olmuş kv niz hakkında. Neden o gelince onunla konuşup plan yapacaksınız? Kendisi gelir konşur kendince birşeyler söyler gider. Sizin yapmanız gereken iyi bir avukat bulup, boşanma süresinde yapılması gerekenleri iyice konuşmanız lazım. Ayrıca bu ihanetin, aldatmanın da bir tazminatı olmalı diye düşünüyorum. Bilmiyorum bu konularda pek malumatım yok. Bu konuda avukat aracılığıyla ne hakkınız varsa hepsini kullanın.

Back
X