- 19 Mart 2023
- 43
- -27
- 16
- 23
- Konu Sahibi Karakediii122
-
Yahu intikam peşine düşeceğine boşa adamı hayatına bak neyin intikamını alacaksın?eşim servis şoförculuğu yaparken bir öğrencinin velisiyle yazışmalarını yakalamıştım daha sonra bu durumun üzerine çizgi çekmiştik fakat bugün kocamın yeni bir telefonu olduğunu ve yine aynı kadınla olan mesajlarını okudum sevgililer üstelik Kadın da evli ve kocasının numarası ben de kayıtlı. Lütfen şu an yapılabilecek en güzel intikam hakkında fikir verir misiniz? Bu arada eşim 35 ben 23 yaşındayım ve iki küçük çocuğumuz var. Radyoloji teknikeriyim ama henüz atanamadım ailem de arkamda..
İşte bu yüzden sindiremiyorum benden çalmış olduğu yıllara… Kadının kocası da bunları bilmeliTekrar çizgi çekmeyecekseniz boşanın. Neyin intikamı Allah aşına. Zaten bu yaşta 2 bebek bir de kendinden 12 yaş büyük bir adamla genç yaşta evlenerek başından beri hata yapmışsınız.
Asıl size ha ha ha.Ha ha ha uzaktan bakınca her şey size lay lay lom geliyor değil mi ? Üstüne çizgi çektim dediysem yazışmalar bu denli değil arkadaşça idi.
Ben boşanacağım çocuklarım sarsılacak ben sarsılacağım Kadın yuvasına öyle devam mı edecek yani ?E boşa direkt böyle gereksiz insanlar için neden uğraşıyorsun ki
Bu ülkede insan öldürmekten korkan azdır.İşte bu yüzden sindiremiyorum benden çalmış olduğu yıllara… Kadının kocası da bunları bilmeli
ve yine aynı kadınla olan mesajlarını okudum sevgililer
Karar ver Leyla?yazışmalar bu denli değil arkadaşça idi.
Boşan yeni hayatına bak intikam falandan anlamaz böyleleri uğraşmaya değmez.eşim servis şoförculuğu yaparken bir öğrencinin velisiyle yazışmalarını yakalamıştım daha sonra bu durumun üzerine çizgi çekmiştik fakat bugün kocamın yeni bir telefonu olduğunu ve yine aynı kadınla olan mesajlarını okudum sevgililer üstelik Kadın da evli ve kocasının numarası ben de kayıtlı. Lütfen şu an yapılabilecek en güzel intikam hakkında fikir verir misiniz? Bu arada eşim 35 ben 23 yaşındayım ve iki küçük çocuğumuz var. Radyoloji teknikeriyim ama henüz atanamadım ailem de arkamda..
Ailem arkamda demişsin. Kadın yuvasına gidiyorsan ailen arkanda değil demekki. Sen intikam alıp barışmaya odaklanmışsin gibi geldi bana. Yanlış anlamazsan bide , Türk dizisi izlemeyi azaltmani öneririm. O intikam olayı felan... Çok garipBen boşanacağım çocuklarım sarsılacak ben sarsılacağım Kadın yuvasına öyle devam mı edecek yani ?
Kocamın bana koşa koşa dönmesini beklemiyorum asla. Ben bir bedel ödeyeceksem karşımdaki de ödemeliKadının kocası öğrenince ne olacak ?
Eşiniz size koşa koşa geri mi dönecek ?
Bende bunu anlamış değilim.
Arkadaşça mı?O zaman niye çizgi çekiyorsunuz?Ha ha ha uzaktan bakınca her şey size lay lay lom geliyor değil mi ? Üstüne çizgi çektim dediysem yazışmalar bu denli değil arkadaşça idi.
eşim servis şoförculuğu yaparken bir öğrencinin velisiyle yazışmalarını yakalamıştım daha sonra bu durumun üzerine çizgi çekmiştik fakat bugün kocamın yeni bir telefonu olduğunu ve yine aynı kadınla olan mesajlarını okudum sevgililer üstelik Kadın da evli ve kocasının numarası ben de kayıtlı. Lütfen şu an yapılabilecek en güzel intikam hakkında fikir verir misiniz? Bu arada eşim 35 ben 23 yaşındayım ve iki küçük çocuğumuz var. Radyoloji teknikeriyim ama henüz atanamadım ailem de arkamda..
Üstünü çizip,üstüne bir de iki çocuk yaparken düşünecektiniz.Üstelik adam 12 yaş büyük,nereden tutsan elinde kalıyor hikâye.Bu adam bedel falan ödemez,yine yapmaya devam eder.İşte bu yüzden sindiremiyorum benden çalmış olduğu yıllara… Kadının kocası da bunları bilmeli
Ekran görüntülerini kadının eşine gönderebilirsiniz mesela. Kan çıkar mı ama bilmiyorumeşim servis şoförculuğu yaparken bir öğrencinin velisiyle yazışmalarını yakalamıştım daha sonra bu durumun üzerine çizgi çekmiştik fakat bugün kocamın yeni bir telefonu olduğunu ve yine aynı kadınla olan mesajlarını okudum sevgililer üstelik Kadın da evli ve kocasının numarası ben de kayıtlı. Lütfen şu an yapılabilecek en güzel intikam hakkında fikir verir misiniz? Bu arada eşim 35 ben 23 yaşındayım ve iki küçük çocuğumuz var. Radyoloji teknikeriyim ama henüz atanamadım ailem de arkamda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?