Aldatıldım

Kadın yuvasına devammi edecek yani....bumudur tüm sorun konuda....yahu o kadın zaten yuvasına devammi ediyor edecek kadinmi tüy dikmiş sizin o eşinizle zaten yuvamı kalmış.Yanar biter çöker hiç endişe etmeyin herkes bir baskasinin intikamını alır relax.Ya kendi kocasindan ya sizin kocanizdan ya başka bir adamdan ya sağlıktan bulacak.Simdi size gelirsek çekirge bir çekirge iki.Yuvayi yada adı neyse yıkan sizin koca.Ondan intikam almanın yoluda pasaportu vereceksiniz eline yeniden en güzelinden daha daha güzelleşip yolunuza gideceksiniz.Bakin kadının eşine söyliyeyim kadın kocamla bozussun tatlı geliyor size....Ama intikam soğuk yenen bir yemektir siz bu kocayı defedince bide bakarsınız o kadında sizin kocayı def etmiş hayat ya bu sizin koca gidip kadının kocasına söylemiş sonra kafa göz şişmiş rezillik yani bu daha olası niye olmasın ben hep hayata bıraktım intikamlarimi ....Hoş aldığında intikamimi hayat ben o kadar iyi durumdaydimki bir oh olsun diyecek kadar bile geriye dönüp bakmadım.Tavsiye ederim.Genede siz bilirsiniz.

Şu an gerçekten sağlıklı düşünemiyorum ama o kadından mutlaka hesap sorma hakkımın olduğunu düşünüyorum

intikamı boşverin adam kadını öldürse napcanız oh mu oldu diceniz. 23 yaşında iki çocuk. Güzel mesleğiniz varmış atansaydınız çocuk olurdu neyin acelesi.
Böyle insanlar ölsün banane der. Ama bence burada illa ölmesi gereken biri varsa kocası. Kimse ölmesin tabi.

Ben boşanacağım çocuklarım sarsılacak ben sarsılacağım Kadın yuvasına öyle devam mı edecek yani ?
E sarsıl. Böyle onursuzluklara katlanmaktansa bir sarsılır iki sarsılır hayatına dönersin. Herif arsızlığı ele almış sen halen yuvam diyorsun. Senin yuvan yok ki beni çıldırmak mı istiyorsun senin yuvan yooook

Ha ha ha uzaktan bakınca her şey size lay lay lom geliyor değil mi ? Üstüne çizgi çektim dediysem yazışmalar bu denli değil arkadaşça idi.
Simdi nasil ki yazismalar?
Arkadasligi ilerletmesin mi, samimi olmasin mi bu insanlar kardesim?
Ben boşanacağım çocuklarım sarsılacak ben sarsılacağım Kadın yuvasına öyle devam mı edecek yani ?
Yahu siz bosanir misiniz hic?
Cekip duracaksiniz, adam da aldatip duracak.

Ha siz bu arada iki üç daha dogurursunuz gibi de geldi bana.
Rahmi hocayla bitirmek istiyorum.

insaf et yahuuuuu

Şu an gerçekten sağlıklı düşünemiyorum ama o kadından mutlaka hesap sorma hakkımın olduğunu düşünüyorum
Ben hakkınız yok diye birşey yazmadım zaten ......ikisinede sorun ben karışmam ki olay sizin yani. Sadece pek hak hukuk takacak insana benzemiyorlar esinizde sizi aldattığı kişide.Sizin İyi olmanızı dilerim ben hepsi bu

Boşanıp delillerle herifin donuna kadar alıp nafakaya bağlamak varken böyle biriyle devam etmek de ne bileyim, ayrı bir vizyonsuzluk. Eğitimsiz desem değil. Hendeğin içine üniversite açarsan böyle olur.

Tabii ki boşanın.
Karşı tarafa söylemek konusunda ise sakin kafayla düşünün,anlık intikam olarak bakmayın.
Adam,kadına bir şey yaparsa geride kalan çocukların vicdan yükü olur mu sizde diye düşünün.
Annesi düşünmemiş ben niye düşüneceğim şimdi diyebilirsiniz ama o,onun vebali.
Ben olsam sanırım söylemem kendi zaten bir şekilde yakalanır bir gün diye düşünürüm.

Ha ha ha uzaktan bakınca her şey size lay lay lom geliyor değil mi ? Üstüne çizgi çektim dediysem yazışmalar bu denli değil arkadaşça idi.
Ee arkadaşça yazismaya devam etsinler o zaman. Sorun ne? İntikama gerek yok. Hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam et. Kocan da tatlı arkadaşıyla (!) tatlı tatlı sohbetler etsin.

Konu sahibi boşansın onda hem fikiriz ve bence bu insanlar ifşalanmalı da. Böyle onursuzluklara sustukça toplum ciddi anlamda yozlaşıyor. Ve aldatmak normal gibi geliyor.
Aldatilmalarda 3. kisilerle hicbir sorunumuz olmamali.

Beni ilgilendiren eşimdir, aldattiysa bitmistir.
Karsi tarafin durumu beni ilgilendirmez.

Boşanıp delillerle herifin donuna kadar alıp nafakaya bağlamak varken böyle biriyle devam etmek de ne bileyim, ayrı bir vizyonsuzluk. Eğitimsiz desem değil. Hendeğin içine üniversite açarsan böyle olur.
Donuna kadar vermiyo ya mahkemeler keşke verseler.Bende normal bulmuyorum ama napabiliriz pişkin oluyorlarki eside o kadında böyleleride yani toplasip taş atacak dövecek adlarını direklere yazıp aranıyor gördüğünüz yerde suratlarına tükürün yapamayizki alan memnun veren memnun bende yaşadım yani ifşa ediyorsun da noluyor bilmiyorum ben sadece konu sahibine üzüldüm ne gelir elimden

2 çocuk varmış o zaman hakkı da fazla olur diye düşünüyorum. Yani umarım oyledir. Zor seyler Allah kimseye yaşatmasin.

Son düzenleme:
Saf mısınız evli bi adam evli bi kadınla neyin arkadaşça yazışmasını yapabilir? Belliymiş her şey baştan. Balık baştan kokar diye boşuna mı diyorlar. Adamın gözü dışardaymış. Ki durmamış yakalanmamak için ayrı telefon alıp onunla devam etmiş.
İki yolunuz var. Ya boşanacaksınız kendinize yeni bir hayat kuracaksınız çocuklarınızla.
Ya da bi çizgi daha çekip, bu adamla devam ediceksiniz. Sonra bi çizgi daha bi çizgi daha. Mutsuz bir hayata mahkum ediceksiniz kendinizi. Seçim sizin.
İlla intikam istiyorsanız da sizin muhatabınız eşiniz, onunla ilgili intikam düşünün. Başkalarının evlilikleri sizi ilgilendirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…