Aldatıldım

Adamın bilmesi gerekli aslında ama insan düşünüyor adam ya cinayet işlerse?

Siz elinizi eteğinizi çekin, intikamdan vazgeçip kendinize hayat kurun bence
Evet ben de bu ihtimalden dolayı adama söylenmesini doğru bulmuyorum.
Bi de bana adam da biliyor olabilir gibi geliyor açıkçası. Konu sahibi yakaladı diğer adam yakalamadı mı sanki.

Ben boşanacağım çocuklarım sarsılacak ben sarsılacağım Kadın yuvasına öyle devam mı edecek yani ?
Boşanınca bir kere sarsılırsınız boşanmazsanız acaba mı diye diye her gün her dakika sarsılırsınız. Arkadaşça mesajlar olduğu için çizgi çekmişsiniz ama eşiniz silmiş o çizgiyi. Yeni telefon alıp gizli gizli yazışıyorlar. Önce atanıp sonra çocukları yapsaydınız çocuklarınız da sarsılmazdı, bahaneniz kalmazdı. Sizin istediğiniz intikam tek taraflı. Kadının kocasına söyleyeyim kavga etsinler boşansınlar ama ben kocamla bir çizgi daha çekerim. Kaç kadın için kaç çizgi çizeceksiniz böyle?

Mesleğiniz var ama çalışmıyorsunuz. Hem de keyfiyetten çalışmıyorsunuz. Aldatan adamın önünüze üç kuruş atmasını hazmediyorsanız memuriyet bekleyin. Kocasından eziyet şiddet gören aldatılan kadınların iki ortak noktası oluştu. KPSS hazırlandığım için çalışmıyorum, çocuklarım çok küçük ondan şeyedemiyorum. Sorun belli çözümler belli. Ya devam eder çizgiler çizmek için kalem stoğu yaparsınız ya da çocuklarınızla huzuru temiz hayat seçer yeni sayfa açarsınız.

Sizin istediğiniz kocişim yanımda dursun, ben o kadınların bedel ödemesini istiyorum. Sizinkie çok benzer bir konu daha var, orada da adam karısının yanında engelliyor numaraları ama yanından ayrılınca hemen geri ekliyor.

Çok hakikatli yorumlar yapıyorsun keyifle okuyorum

Kocasına değil ama kadının kendini tehdit edebilirsin kocana vereceğim kocana ulaşacağım ayrılmazsanız diye.
Tabi bunlar için kanıt biriktir arada kadına gönder bunları kocan görse ne olur gibi :)
Hem senden boşanmış hem de sevgilisi terk etmiş olarak kalır kocanız.

Önce kadının kocasına ıspatla durumu sonra boşan evliliğin bitmiş ne yazıkki

Çok hakikatli yorumlar yapıyorsun keyifle okuyorum
Gözü açılmadan evlenen veya evlendirilen mesleği işi olmayan kadınları bir noktada anlayabiliyorum. Başka türlüsünü başka bir hayatları olabileceğini düşünemiyorlar ama böyle yüksek okul okumuş güzel meslek yapmış kadınların koca aşkını, koca merakını anlayamıyorum. Adam hastalanır, zor duruma düşer, işleri bozulur, işten çıkarılır... hastalıkta sağlıkta deniyor sonuna kadar kocanın yanında olursun aileni dağıtmazsın ama adı üstünde ihanet. Bir daha nasıl güvenirsin seni sırtından vurmuş birine? Ama bunlar kocam diye yeri göğü yıkıyor. Gencim önümde yaşanacak uzun bir hayat var, niye böyle kuşku içinde her an bir şey olacakmış gibi huzursuz yaşayayım demiyorlar. Koca da koca. Hadi bu kadının eşine söyledin kanıtları gönderdin, bir sonraki, ondan sonraki??? Bir daha olmayacak diye çizgi çekmişler adam gitmiş sırf yakalanmamak için yeni telefon almış.

Genç yaşta 2 çocuk ve hala evliliği devam etme isteği. Böyle kara ambar kamyoncu tipler için 2 kadın savaşıyor ya da savaşacak ne acınası....
1 - boşanmak ve yasal tüm haklarını kullanman gerek ailem arkamda diyorsun ve herşeyi biliyorlar.
2-Kadınla birebir yüzleşme hakkın var tabi ama eşi affederse ne yapacaksın? Eşini katmak saçmalık. İlişki dinamiklerini bilemezsin. Namussuz olan en başta eşin.

Yahu ben kocamın aşkından ölüyorum bitiyorum mu dedim size? Benim yarın ilk işim kocama boşanma davası açacak olmak kocamdan iğreniyor ve tiksiniyorum bir kadın olarak da tek tarafta suç falan aramıyorum. İlkini öğrendiğimde gerçekten kanıtlayamadım çocuğumun biri 10 aylık diğeri 26 aylıktı. Mahkemeye sunacağım delil yoktu ve çocuklarımı benden alabilirdi şu an bütün delillerim elimde net bir şekilde hemde. Koca aşkından yanıp tutuşmuyorum yani. Ne sebeple evlendiğimi de siz dahil kimse bilemez insanları bu kadar kolay yargılamayın.

Bence diğer kadınla kocasının kafasını önce bir paralaması lazım

Adama bak ya iki tane bebe sonra aklı oynaşta

Bak benden tavsiye önce okul servisinin olduğu bölgeye gideceksin tam böyle insanların yoğun olduğu saatte o kadının saçını başını bir yolacaksın ama öyle bir çekeceksin ki bin pişman olacak sonra da ellerini şöyle bir silkeleyip öyle dava açmaya gideceksin kuru kuru olmaz hem rezil olacak etrafa

Oh sonunda aradığım yorum geldi :)

Kadını tanıyor musunuz? Kocasının numarasını eşinizin telefonundan mı aldınız? Yaşadıklarıniza çok üzüldüm zor bir durum Allah yardımcınız olsun. Ailenizin arkanızda olması sizin için bir avantaj. Bu süreçte intikam almak sizi sadece yıpratır emin olun. Ani bir sinirle vereceğiniz kararlar ne tür sonuçları doğurur bilemezsiniz. Şimdi düşünmeniz gereken tek şey boşanmak olsun. Elinizde kanıtlarınız var bütün haklarınızı kullanın. Kadın konusuna gelecek olursak zaten sizin boşanacaginizi duyduğu an o kadını acaba eşimi bulup söyler mi korkusu sarar ve bu korku bile ona yeter merak etmeyin. Siz kendinize ve çocuklarınıza odaklanın en önce. Herşey gönlünüzce olsun

Kadının kocasına mesaj at eşinize soylermisin gelirken kocam iki ekmek alsin ben ulaşamadım diğer numarasinida eşiniz biliyor sadece diye.Kocanada mesaj at seninkinin eşine mesaj attım dörtlü okey oynayalım akşam bize buyrun dedim yaz.Artik kim sağ kalırsa.
Allah aşkına ne intikamı ya kadında adam da bile isteye herşeyi göze alarak sevgili olmuşlar sizin biran önce boşanıp nafaka varsa mallari alıp düzeninizi kurmanız gerek Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz hakliyken haksız duruma dusmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…