- Konu Sahibi akli_karisik
Aldatılalı 2 ay oldu nerdeyse ama ben bugün anladım.İçimde şüpheler oluyordu ama ona güveniyordum.o benim aşkımdı ama bitti artık.yine bir aşk ihanetle bitti...benle sevgili olduktan 1 kaç gün sonra eski sevgilisine mesaj yazmış seni hep seveceğim falan diye..şifresini bugün aldım ve girdiğimde o mesajı gördüm..yıkılmadım.ona olan aşkım bitti.sadece bi eksiklik hissettim.gözümden 1 damla yaş bile gelmedi.kendime acıdım..benle sadece vakit geçirmek için çıkıyormuş.ara sıra ya benle öylesine çıkıyorsa diye bi his oluyordu içimde ama yok saçmalama o seni seviyor diyordum ve korkularım bitiyordu.o hep bana beni sevdiğini söylüyordu.seni seviyorum diyen dillere inanma sözü doğruymuş.okadar çok şey diyorduki beni aldattığını düşünmem imkansızdı nerdeyse..profosyonel şerefsiz..bugün anladım ne kadar saf olduğumu..bugün hep arkamdan vuruldumu anladım..çok üzgünüm onlar arkamdan vurdu diye değil ÇOK SAFmışım diye...yaşadıkça öğreniyorum herşeyi bidaha hiç kimseyle sevgili olmayı istemiyorumm..onun kuzeni bana ne iyi davranıyordu meğerse oda benim tarafımda değilmiş.ben öyle sanıyormuşum.ama son gülen iyi gülermişya ben hep üzüldüm akşam mesaj atsın bakalım buraya yazıcam neler konuştuğumuzu...senağlama