G
geronimo
Ziyaretçi
Canım yaşadığın olayın aynısını yaşadım.. Bneim tek farkı 2 ayda değil 1 yılda farketmiş olmam.. Aynı şekilde kıza ayrıldıklarını söylemiş ve benim hakkımda neler neler.. facebook hesabı vardı birlikt eresimlerimiz falan kız bunu görmüş ve demişki kıza hala peşimi bırakmıyor hala herkese birlikteyiz diyor.. Ben bu olayı öğrendiğimde o askerdeydi öğrenmemde bi arkadaşımın kardeşi sayseninde oldu.. Kız farklı bir şehirde olduğu için farketmem zor oldu tabi.. Farklı bir hat almış beyefendi kız içinde.. Unuttuğu tek şey rehberde numaraısnı gizlmemeiş olmasıydı.. Bende isim ve soyadından doğru hem diğer numarasına hemde kızın numarasına ulaştım kızla saatlerce konuştuk 1 yıldır onunlada birlikteymiş ve benim hakkımda anlattıklarını anlatsam burda eminimki inanamazsınız.. Ayrıldım tabiki ama ona bi ders verip.. Kızla buluşup bir plan yapıp onu yakaladık.. ağladı karşımızda o kadar küçüldüki bir anda gözümde ben birşey demeden bırakıp gittim onları kız ayrılamamış çok seviyorumuş .. Ama beni aramaya yalvarmaya devam etti özür dilemeler vs.. tahmin ediyorsundur hemen hemen kalıplaşmış şeyleri söyküyor çünkü bu tip erkekler
Sana tek tavsiyem asla ve asla arkana bakma bitir ve yoluna devam et benim ilk ilişkimdi liseden beri ve üniversitede devam etmişti.. Ama iyikide dönmemişim şuanda o kadar mutluyumki ruh eşimi buldum ve onu tamamen sildim beynimden artık nefret bile etmiyorum belkide minnatırım ona bu sayede ömrümü tanıdığım için.. Her şerde bir hayır vardır der annem gerçektende öyle..
Çok uzattım umarım sıkılmamışsındır sadece bende yaşadığım için aynı şeyi paylaşmak istedim. Güçlü dur karşısında sen ne kadar güçlü durursan o kadar ezilir karşında.. Acın zamanla kaybolacak emin ol buna.. opuyorumnanaktan

Çok uzattım umarım sıkılmamışsındır sadece bende yaşadığım için aynı şeyi paylaşmak istedim. Güçlü dur karşısında sen ne kadar güçlü durursan o kadar ezilir karşında.. Acın zamanla kaybolacak emin ol buna.. opuyorumnanaktan