aldatıldım

üzüldüm canım :(
ama dedikleri gibi evlendikten sonra yaşaman daha büyük bir yıkım olurdu.
bununla geçmiş olsun.
bence 1 kez yapan devam eder iyi düşünmelisin

Geçmiş olsun, şükretmelisin ki böyle bir adamla evlenmemişsin. İntikam almak yerine duygularının dinlenmesine izin versen. İntikam alsan ne olur ,almasan ne, adam yapacağını yapmış zaten, bu egonun tatmin edilmesinden başka birşey değil ki. İntikam almadığında daha da büyürsün. Böyle bir insana sevgi hissedilmez,zamanla bitecektir. Şuan duyguların çok incinmiş böyle hissetmen normal. Boşver ve hatta oyna ki şuan böyle karakterde bir insanla beraber değilsin.

Allah yüreğine ferahlık versin.

evet haklsıın erkek milletii işte onu seven biri oldugu zamn elinin altında nede olsa evelncem yada evliyimm başka tatlara bakıyım diyoo ve yüzsüz yüzsün neymiş kız dekolteler miniler giymiş tahrik olmuş salak olunurda bu 2 aymı olur evet anlıyorum artık sevmediğini değer vermediğini daha da pişman olack köpek olup yalvaracakk ama hiç bir zman afettmeyecem beddularım onunla olacak

cok gecmiş olsun canım benim bence suan üzüldüğün sey senin için büyük bi şans Allahım bunu sana bilerek gösterdi.sabır et emin ol bütün bu olanlar cookkk geride kalcak bi gün.sakın ama sakın arama sorma hele intikam hiç alma cünkü bu yaptığı asla kabul edilir bişi deil.gercekten seven asla böyle bişi yapmaz hm seni aramıs ardından onu böyle sacmalık olurmu yaa. suan geri dönme isteğide bence o kızda sende gercekleri öğrendin kızda gitti tabi seni arıo.canım kendine layık gercekten seni hakeden birine değer ve sevgi ver cünkü sen cok değerlisin ve hayatta kendinden daha önemli bişi de yok.bosver salla gitsin.git gez dolas dağıt kafanı .

Geçmiş olsun, şükretmelisin ki böyle bir adamla evlenmemişsin. İntikam almak yerine duygularının dinlenmesine izin versen. İntikam alsan ne olur ,almasan ne, adam yapacağını yapmış zaten, bu egonun tatmin edilmesinden başka birşey değil ki. İntikam almadığında daha da büyürsün. Böyle bir insana sevgi hissedilmez,zamanla bitecektir. Şuan duyguların çok incinmiş böyle hissetmen normal. Boşver ve hatta oyna ki şuan böyle karakterde bir insanla beraber değilsin.

Allah yüreğine ferahlık versin.

amin canım zaten tek sığındığım o Allah kalbimden aklımdan onu silsin ve bana huzur versin dua ediyorum çok zor bişeymiş yastığıa kafamı koyuyorum film başlıyo acaba ona nasıl hitap edtti onada seni seviyorum dedii onu öptü kokladıı derken delii olupp ağlamaya başlıyorumm

cok gecmiş olsun canım benim bence suan üzüldüğün sey senin için büyük bi şans Allahım bunu sana bilerek gösterdi.sabır et emin ol bütün bu olanlar cookkk geride kalcak bi gün.sakın ama sakın arama sorma hele intikam hiç alma cünkü bu yaptığı asla kabul edilir bişi deil.gercekten seven asla böyle bişi yapmaz hm seni aramıs ardından onu böyle sacmalık olurmu yaa. suan geri dönme isteğide bence o kızda sende gercekleri öğrendin kızda gitti tabi seni arıo.canım kendine layık gercekten seni hakeden birine değer ve sevgi ver cünkü sen cok değerlisin ve hayatta kendinden daha önemli bişi de yok.bosver salla gitsin.git gez dolas dağıt kafanı .

çok çok saol okadar rahatlattınkii anlatamam haklsınız hepinizde deymeyecekk bi insan onun için zaman bununda üstesnden gelmemi sağlayacak sadece zaman

canım öncelikle allah sabır versin diyim...
inan senin adına çok üzüldüm ...
bu nasıl bi erkek ki herşey yolunda giderken evlilik arefesinde bunu yapsın...
inanın arkadaşlar bazen aklım almıyo bu erkekler kişiliklerine sahip çıkamaz
neden bi insanı bu kadar kolay harcarlar bu kadar emeği bi kalemde görezden gelirler
(tabi bütün erkekler aynı değil..)..
canım biliyorum zor ama güçlü olmaya çalış...
çalışki oda seni mahfolmuş yıpranmış görmesin...
bence sakın bi hata yapıpta afediyim deme şimdi böyle yapan evliyken niye yapmasın
o zaman herşey daha zor güç ve katlanılmaz olur
kaybedeceğin daha çok şey olur...
dilerim allahtan sana dayanma ve unutma gücü versin:Saruboceq:

Allah`la mazlumun arasinda perde olmazmis, yani yapilan dua kabul olurmus. Sen Allah`a havale et, O herseyi görüyor. Sakin intikam pesine düsüp bi hata yapmiyasin, birak Allah alsin senin intikamini... eden ettigini bulur..

gecmis olsun, yine Allah yüzüne bakmista evlenmeden ne bicim adam oldugunu görmüssün, sükret...

çok üzüldüm. :( Allah yardımcınız olsun.
ama affetmek gibi bir hataya düşmeyin..

en büyük ders seni kaybetmesi olmalı.. hiç arama sorma ilgilenme düşünme..

"Acı veren mutlu olmaz" derim hep. ınanın yaptığının bedelini ödeyecektir siz görseniz de görmeseniz de. Siz bundan sonra kendi yolunuza bakın, ona takılmayın. Bir süre kendinizi başka şeylerle oyalayın, sonra zaten her şey oturmaya başlar yeni hayatınızda.

Mutluluklar dilerim.

sana sadece sadakan varmış evlenmeden öğrendin şükret diyorum cnm
Allah yolunu açık etsin senin
onuda ıslah etsin

ikinizi de arayıp konuştuktan sonra kafasını yastığa koyunca ne biçim sırıtmıştır o eşek kafalı.
şimdi ikinizi de kaybedecek.
kaybedecek değil mi?

canım bende ayrılmanı tavsiye ederim eğer nişanlıyken bunu yaptıysa evlenince hayli hayli yapar ve çok çok acır acımasının yanı sıra pişmanlık seni yakar.
ver yüzüğü eline arkana bakmadan çek git kesin yalvaracaktır tınlama bile...
geçmiş olsun üzücü bir durum ama iyiki evlendikten sonra farkına varmadın...

sadaka dağıtacaksın
evlendikten sonra yapsaydı nasıl olurdu bunu düşüneceksin
veee tabii ki onu acilen hayatından def edeceksin
ettiğini bulur merak etme son yoluna bak canım...

hakkınızda hayırlı olmuş ki nişan döneminde öğrenmişsiniz bu durumu..intikam duygusunu da atın içinizden sadece bol bol dua edin..Allah yardımcınız olacaktır geçmiş olsun

şimdi çok zor bir durum inan biliyorum..bugün sen onu affedersen yine tekrarlanacak bu yaptıgı bence..çünkü sen onu affederesen onun gözünde saygını tam anlamıyla yitireceksin ki sana saygı duymayan adamdan ne sevgi bekle ne aşk..eger intikam almak istiyorsan hiç umursamazmış gibi 'hımm beni aldattıgını ögrendim iyi olmuş artık ikimizde aynı hatayı yapmış olduk' de gör bak nasıl kuduruyor..tabi bu insan sana şiddet vb uygulamaya kalkmasın bu laftan sonra yani öyle bir insansa hiç söyleme..yada ben iyi bir insanım onun kadar olamam diyorsan arkadasların dedigi gibi sadece allaha havale et ve inan ki o da aynı şeyi o kızdan görecektir..aldatanlarda aldatılır.kendine iyi bak rabbim bu zor zamanda en hızlı ve en kolay biçimde acını atlatmanı saglar
inşallah

Hic üzülme canim. Seni kaybedecegini düsünmeden yanlisa düsen üzülsün.
Allah'a sigin. Ve sakin intikam almaya kalkma. Intikam alayim derken, yanlis birsey yaparsin, onun canini 2 gün yakarsin belki, ama senin canin ömür boyu yanar.
Sen hatasiz olursan, sana hata yapan inan daha cok üzülecektir.
En büyük intikamin onu affetmemek olur zaten.
Sevgiliyken ayrilmak zor, nisanliyken dahada zor, evliyken dahada bir zor..
O yüzden en zorunu yasamadigin icin sükret.
Üzülme sakin.

okadar zor duurmdayımki buluğum yer küçük bi yer lafı sözü çokk milletele uğraşmamk için o şerefi olmayan kişinin yüzüğünü takmak zorunda kalıyorum ne olur dua edin biran önce burdan gidip onu tamamen hayatımdan çıkarabilmem için

Back
X