aldatıldım

ikinizi de arayıp konuştuktan sonra kafasını yastığa koyunca ne biçim sırıtmıştır o eşek kafalı.
şimdi ikinizi de kaybedecek.
kaybedecek değil mi?

diğerini kaybedermi bilmem ama beni kaybettii pişmanlıkları af dilemelri başladı zaten ama yokk ben okadarına dayanıp affedemem kalbim elvermez onu Allaha havale ediyorum kendim içinde dua ediyorum

ahhhh bu erkekler ahhhhh nasıl yaratıklar anlamıyorum bile dünyayı kendi etraflarında dönüyor sanıyor aptişlerrrrrr
tatlım çok büyük geçmiş olsun diyorum emin ol geçicekte bu hatta ilk ve son aldatılan kadın değilsin bunu unutma ve lütfen güçlü ol, milletin ne dediği yada ne diyeceği neden bukadar önemli anlamıyorum neden bitti diye sorduklarında diyeceğin tek şey var " BENı HAK ETMEDı" bukadar tatlım kimseye detaylı açıklama yapmak zorunda değilsin ki.
ama olurda hani son bir şans daha vereyim olayına girersen işte ozaman allah kurtarsın seni derim bunları bir kere affettinmi tamam olayın başlar tekrarlamaya hatta artık onun için vazgeçilmez bir durum halini alırr nasıl olsa bu kadın beni seviyor ve affediyor düşüncesini benimsemiş bu heriflerr.
ayyy sinir bastı yine yaaa bütün kadınların başına gelmek zorundamı bu olay sadakatli bir DNA' ya sahip erkek nezaman dünyaya gelicekkkkk

çok üzüldüm inan çnkü ugruna aileni karşına alıp sevdgn deger verdğin bi insan nasılda seni hiçe sayıp 2 dekolteye dayanmyp seni aldatabilio yazık gerçkten böle insanlar bnce hasta...
çnkü böleleri elindekinin kıymetini bilmeyen zavallılar..
sakın affetme ve hçte üzülme diyemcem çnkü sevdgn insandı..
ama seni hak etmedi yani ondan nefret edebilrsn bırak ne hali varsa görsün gtsn haytndan çıksın..
sakın dinleme bile çnkü böleleri iki güzel laf yapar sonrada nasılda yedi diyp eğlenir..
bizzat gözümn önünde kız arkadaşını aldattn insanlar gördüm çevremde birini elinin altında tutup diğerleriyle buluşma ayarlayan 3-4 hat sahibi kişiliksiz insanlar..
ünv çok gördüm bölelerini..

Allh unutman için yardım etsn..
umarım o hainde seni kaybednce degerini anlar ve pişman olr ama geri dönmeye cesareti olmasın asla :olmaz:

Yüzsüzlüğünde bu kadarı ya desene beni arayacak yüzün olmasın diye.Önce öldür sonra af dile ohhh valla.Merak ediyorum bırakın 1 2 günü sadece bir masada karşı karşıya bir erkekle otursak kendileri ne yapar acaba.Aldatma 2 ucu keskin bıçak neresinden bakarsan bak can yakıyor işte açıklaması bahanesi yok.Allah yardım etsin umarım yüreğinden biran önce onu siler Rabbim ama onun yüreğinde gün geçtikçe en büyük yarası olursun.

bir anlık hatayla yapılmış;bir defalık bir şey değil 2 ay aldatmış.verilmiş sadakan varmış canım.Bir kapıyı kapanırsa başka bir kapı açılırmış.günler acıyı silerek ilerler.sabırlı ol..şükür ki evli değilmişsin o adamla...

ahh canım çok üzüldüm ama salla ayrıldıysan takma kafana ya evliyken yapsaydı bu alçaklığı bide o yönünden düşün

Çok geçmiş olsun hemşerim Allah'ın sevdiği kuluymuşsun sana acıdı ve yol yakınken seni uyardı.Sen zaten yapman gerekeni yapmış,söylemen gerekeni söylemişsin.Ona sadece fatiha okunur.Ondan intikam alma Allah'a havale et o senin hakkını er yada geç alacaktır kalmaz yanına.Sana Rabbimden sabır ve kuvvet diliyorum.Umarım tekrar mutluluğu tadarsın hemde sonsuza kadar

bunlarin aynisini bi arkadas yasadi sozluydu,cocukta yeni bi ise baslamisti.oradan kizi buluyor ayni bu sekilde telefonda konusuyorlar.kizin eline dokuman geciyo numarayi soruyo..cocuk kiz zorda konusuruz gibi seyler demis gece,gunduz hemde ustelikte ayni isteler.tipik erkek yalani.kiz ayriliyo sonra cocuk o kizla evleniyo..biz sevinmistik kiz kurtuldu diye bunun aynisini daha onceki sevgilisine de yapmisti cocuk.cok sanslisin ki ogrenmissin..mutlaka karsina seni hak edecek biri cikiyor emin ol..

okadar zor duurmdayımki buluğum yer küçük bi yer lafı sözü çokk milletele uğraşmamk için o şerefi olmayan kişinin yüzüğünü takmak zorunda kalıyorum ne olur dua edin biran önce burdan gidip onu tamamen hayatımdan çıkarabilmem için

sen niye takıyorsun ki "küçük yer laf olur falan filan" diye. at gitsin yüzüğü. terbiyesizliği yapan o. o utansın.

Allah herşeyin hayırlısını versin.
Ona da yol ver gitsin.
Sor kendine: Seven kişi başkasına da seviyorum der mi?
Gözü başkasını görür mü?
Bir kalbe 2 kişi sığmaz.

Sen onu çok sevmişsin belli canım, ama ona bir şans versen bile aynı şeyi yine yine yapacak.Aynı M. Ali Erbil gibi aldatmadan duramıyor adam.

Canim son durum ne?

canım son durum beni affet diyen msjlar geliyoo tabikide af olamayackk ailesiyle knştumm çok kötüymüş onların telnde bileçıkmıyomuş onlarda arkşını aramış çok kötüü hastanede filan demişş bana diyolarkii seni seviyoo sen onun için değerliisn onu bu durumdan kurtaracakk benmişimm tek lafım oldu onlara benle şimdiye kadar oyun oynadı buda gene onun oyunudur dedimm benii arayacakk yüzü yok şerfsizinn çok kızgınım ama dediğiniz gibii eskisi gibi acıtmıyo canımıı buda geccek diyorumm sırff ona inatt güçlüü olmam gerekiyoo zaman gectikçe odaha da pişman olacakk ama iş işten geçtii ve bitti herseyy

inanın kızlar beni aldatmasıının nedenleri düşünüyorumm acaba benim bi hatam oldumu diye bulamıyorum ben onu herseyiyle kabull ettiim ama iştee karsı taraf nankör olunca iş değişiyomuşş sadece üzülüyormm onun için ailemi kırdımm ama onlarda farkında olanlarıı genede yanımda onlar varr sadece onla evlenme kararı aldığımda tek bişey istedimm dedimkii aileme cvreye karşı benim boynumu büktürme dedimm onu yaptırdıı

şuda bi gercek onu seviyormuyum evett üüzlüyormuyum evett ama benim sevgimm bunu kabuk edecek kadar basitt değill sevmesemm onuu aman derimm bende başkasına bakmışş olsam önemsemem ama ben ona değil sevgime sadık kaldımm ondanda bunu bekledimm yapmadı yanii aam gibi sevemedii sonuçlarınada şimdi katlanacak
ona sadece sunu söledim keşke ölseydinde senin sevgilen sana kavuşmayı bekleseydimm senin yasını tutsaydımm ama şuan bendekii sevgiyii bititdinn dedimm

cidden canını acıtmak istiyorsan, hayatına en güzel şekliyle tadına vara vara devam et.
özgürlüğün tadını çıkar..
allahın sevgili kuluymuşum, beni kurtarmış de, ve şükret...
unut gitsin.. canını acıtacaksın da nolacak?? canını acıtırsam nişanlım daha da çoook pişman olur da ayaklarıma kapanır geri dönerim diye mi umud ediyorsun??
şükret haline şükret!!!!
"sevgili" kelimesini bile haketmemiş, bir de kocan mı olsaydı???

sen niye takıyorsun ki "küçük yer laf olur falan filan" diye. at gitsin yüzüğü. terbiyesizliği yapan o. o utansın.

ozmanlar burdaydı ilişki yeni başladığında ve cevreden kimse onaylammaıştı yaramaz adam sen daha iileerine layıksın diye bende saf gibi inatt ettim yok öle değill biz evlencez diyee şimdii onlarr aaa bakk biz sana dememiş miydik demelerini ardımdann yazıkk yaa kzııda yaktıı deyip acımalarını istemiyorum

cidden canını acıtmak istiyorsan, hayatına en güzel şekliyle tadına vara vara devam et.
özgürlüğün tadını çıkar..
allahın sevgili kuluymuşum, beni kurtarmış de, ve şükret...
unut gitsin.. canını acıtacaksın da nolacak?? canını acıtırsam nişanlım daha da çoook pişman olur da ayaklarıma kapanır geri dönerim diye mi umud ediyorsun??
şükret haline şükret!!!!
"sevgili" kelimesini bile haketmemiş, bir de kocan mı olsaydı???

yok zaten ilk sinirimle canını yakmak istiyodumm ama şimdii Allahında buluyoo zatenn çok kötüü duurma oldugunun haberinii aldımm benim bişey yapmam gerekk bile kalmadıı ve dediğin gibi oo benim sevgimi hak etmediğinii ispatladıı

Yüzsüzlüğünde bu kadarı ya desene beni arayacak yüzün olmasın diye.Önce öldür sonra af dile ohhh valla.Merak ediyorum bırakın 1 2 günü sadece bir masada karşı karşıya bir erkekle otursak kendileri ne yapar acaba.Aldatma 2 ucu keskin bıçak neresinden bakarsan bak can yakıyor işte açıklaması bahanesi yok.Allah yardım etsin umarım yüreğinden biran önce onu siler Rabbim ama onun yüreğinde gün geçtikçe en büyük yarası olursun.

canımm benimm duaların için çok çok saoll inan dediğin gibi biz bayanlar ama sevgiize gölege düşmesin deyip dikkat ederken knştugumuz kişilere giyimiize kıstlmalar gelirken sırff seviyoruzz deyipp katlanırken erkeklerr ohh alemlerdee kızlarla eylensinleer ben onun için göz yaşı döktüğüm zman megerr o kızla içki sofralarda alem yapmışlarr ne safmışımm yaa kzııyorum kendime

ozmanlar burdaydı ilişki yeni başladığında ve cevreden kimse onaylammaıştı yaramaz adam sen daha iileerine layıksın diye bende saf gibi inatt ettim yok öle değill biz evlencez diyee şimdii onlarr aaa bakk biz sana dememiş miydik demelerini ardımdann yazıkk yaa kzııda yaktıı deyip acımalarını istemiyorum

bırak acısınlar, kızsınlar yaa, ne olacak...
daha önce de yazmıştım birine: bir yanlışın, hatan anlaşıldığında kimse "bu yanlış" demezse hayatta nasıl olgunlaşmayı bekliyorsun??
herkes pohpohlayıp arkanda olacak, destek olup yok sen hata yapmazsın demeyecek hayatın boyunca.. sen kendi hayatına, yaşamana, kendi kararlarına bak...
sen ilerde mutsuz olunca millet yanında olmayacak.. onlar senin yerine çekmeyecek senin derdini.......

Back
X