Aldatıldım:(

"yeni tanıştığını söyledi bitircem dedi " lafına çok takıldım... Ne kadar rahat söylemiş, sanki siz onun kız arkadaşı gibiymişsiniz ki kız arkadaşınız bile olsanız çok ağır bi durum... Yeni tanıştım bitircem ne demek ya? benim aklım hafızam almıyor... Hayır eşiniz kendisini bırakacağını aklına bile getirmiyor yani siz avucunuzn içindesiniz, naparsa yapsın onu bırakmıycakmışsınız gibi konuşuyor.. ?

empati kursa onun yaptığını siz ona yapsanız (Allah korusun) acaba siz de ona aynı lafı söyler miydiniz? çok ilginç ya çok pişkin bir eşiniz var... dondum kaldım, yorum yapamıyorum... :kızgın:

evli olduğunu biliyo nedne mesaj çekiyosun canım ara konuş
valla ben bile burdan bir sürü saydım şimdi :oklava:

aç mezarı yok canım eğer çok mutsuzsan devam edemeyeceğine inanıyorsan ayrıldıktan sonra mutlaka bir iş bulabilir çocuğuna bakabilirsin böyle daha huzurlu daha mutlu yaşarsın bunun örneklerini burdada çevremizdede çok görüyoruz şöyle düşün çocuğun eşin ve senin arandaki psikolojik savaştan daha çok etkilenecek daha mutlu büyümeyecek bunun içinde seni suçlayacak iyi düşün karar ver bu senin hayatın bizler sadece yorum yaparız empati kurarız doğruyu yalnız sen bulabilirsin

Sana bir tavsiye vereyim. Kesinlikle kızını seni bırakmaması için duygusal olarak kullanma. Sana işe yaraöış gibi görünür. Evet duygusal baskı işe yarar ama uzun dönemde daha kötü sonuçlar doğurur. Hani demişsin ya "kızım cuma günü babası gelmediği için uyumadı." Bunu ona söylersen evet "bidaha seni aldatmıcam" der. Kızını sevdiği için ve ona zarar vermemek için. Ama eninde sonunda aldatır. Güçlü kadın ol. Onun karşısında dimdik dur. Ben sensizde yapabilirim i oyna. Şaşırt onu. Bak bu daha işe yarar. Benden söylemesi.

beni bırakma diyor arsıza bakın ya!!
sen git elalemin evli barklı adamına kanca at,bide beni bırakma die yalvar..eşin zaten ayrı bir vaka!!gece 2 de eve gelmeler,sen mesajı yakalayınca yeni tanıştım bırakıcam demelerakannehir
bu erkeklerin bitmek bilmeyen doyumsuzlukları nedir böyle..hadi onların doymak bilmeyen nefislerini geçtim,evli erkeklere kanca atan kadınlara ne demeli..zaman kötü kolla...sengözlerimebaksanab eşini zamanıgamyoncuiremsu

kız evli olduğunu biliyo.ona da msj çektim çok yüzsüz bi insan utanması yok yani.

evli oldugunu biliyorsa .....ne vicdansız kalpsiz allah korkusu olmayan biriymiş demek geldi..içimdenalsanaalsanasmile
bir yuva bu kadar kolay bozmanın huzursuz etmenin bir anlamı yok...eline ne gecicekse.
ama bu kızdan suc varsa eşinizden daha çok var.....evli çocuklu sorumlulukları olan birinin ne işi var başka kadında.kaydirigubbakcemile

yapılan saygısızlık var bu gerçek olan..siz bütün bunları hazmedip tekrar eşinize eş koca gözüyle bakabilecekmisiniz.CADIARZU

evli olduğunu biliyo nedne mesaj çekiyosun canım ara konuş
valla ben bile burdan bir sürü saydım şimdi :oklava:

onun seviyesine düşmek istemiyorum. sizin saydıklarınızı sövdüklerinizi ben eşimin üzerinde 2 gündür uyguluyorum. konuyu henüz kapamadım sadece kapamaya çalışıyorum

pekı ewde durumlar nasıll aynı ytakta yatıomusunuzz?ne paylasıosunuzz?konusuomusunuzz?

onun seviyesine düşmek istemiyorum. sizin saydıklarınızı sövdüklerinizi ben eşimin üzerinde 2 gündür uyguluyorum. konuyu henüz kapamadım sadece kapamaya çalışıyorum

kapamaya çalışıyorsunuz.
bu durumda size söyleyecek pek bir şey kalmıyor.
yanii,affedeceksiniz.
iyi o zaman...
umarım kapamayı başarırsınız.
nasıl olacaksa artıkgamyoncuiremsu

canım üstünden 2 gün geçmemiş bile sen tamam demişsin...
tamam affedebilirsin belki ama bukadar da çabuk yapma...
en azından belki senin için de biraz daha hafifler ozaman...

vala ben eşimi birlikteyken birilerine bakarken gördüm die 1 haftadır surat asıyorum...
aldatmak bukadar basit olmamalı bence
affetmek te...
:olmaz:
ve bence hiçbi uzman da size yardımcı olamaz bu konuda...
sizin acınızı yine hafifletebilecek olan eşiniz ( o da bir nebze )

"bende seni aldattım,bir türlü söyleyemiyordum ama neyse geçti kapatalım bir daha olmayacak"de bakalım ne yapacak , ben bol bol küfür ediyorum böyle erkeklere arkadaşlar hemde.Tamam çalışmıyorsan bir desteğin yoksa boşanmak kolay değil ama bu kadar kolay affetmenede çok şaşırdım

kapamaya çalıştıkça önünüze çıkacak, gözünüzün önününe gelecek diye tahmin ediyorum... zaman herşeyin ilacıdır ama o zaman da geçene kadar giden sizden gidecek... bu durumda psikolojik destek almalısınız...

Sana bir tavsiye vereyim. Kesinlikle kızını seni bırakmaması için duygusal olarak kullanma. Sana işe yaraöış gibi görünür. Evet duygusal baskı işe yarar ama uzun dönemde daha kötü sonuçlar doğurur. Hani demişsin ya "kızım cuma günü babası gelmediği için uyumadı." Bunu ona söylersen evet "bidaha seni aldatmıcam" der. Kızını sevdiği için ve ona zarar vermemek için. Ama eninde sonunda aldatır. Güçlü kadın ol. Onun karşısında dimdik dur. Ben sensizde yapabilirim i oyna. Şaşırt onu. Bak bu daha işe yarar. Benden söylemesi.

yok ona hiç öyle bişey demedim. ayrılma kararını ben almıştım. barışmak istediğinde şartlarım vardı. bugün ise çok üstüme düşüyo.sanırım tavsiyeleriniz çok işe yarıycak. DUYGUCIKMAZI şuanda koca gözüyle bakmıyorum insan gibi bile görmüyorum. buna emin ol.
ne aynı yatak ne başka hiç bişey paylaşmıyoruz çünkü içimden gelmiyo tek yaptığımız şey tartışmak. ama artık ondan da vazgeçtim öyle olunca kendini kıymetli görüyo ve işi pişkinliğe vuruyo. konuşmayınca daha çok utanıp yerin dibine giriyo bunu anladım

Ay deli edecek beni bu K.Kkafamçokkarıştı

Yakındır tepemden huniyle göreceksiniz benisempatiksalakcinni

allah aşkına seviyeden evvel kendini düşün ...elden giden bir yuva var.mesajda ne yazabilir ne ifade edebilirsin....acıp konuşman daha iyi olurdu.

burda ne demek ıstedın onuda anlamdım.....kapatmaya çalışıyorum gibi bir şey çıkmış ortaya kapatma....sakın kaptma konuyu açtıkca açki bin pişman et..
ayrılıgı düşünmüyorsan bile
en azında bir süreligine evden uzaklaş al çocugunu .....git...dersini ver.

Back
X