aldatıldım

kArtALyUvAsI

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
269
3
96
İstanbul
aldatıldım ayrıldım bunalımdan nasıl çıkabilirim
işsizim her şey boş herşey gereksiz
düzelebileceğimi sanmıyorum :delphin:

sabret arkadaşım...zaman herşeyin ilacı...ve bu kadar ümitsiz olma :teselli:
neden ayrıldınız bilmiyorum ama olumlu bakmaya çalış,karamsar bakarsan hiç düzelemezsin....bol bol dua et :Saruboceq:

sabret arkadaşım...zaman herşeyin ilacı...ve bu kadar ümitsiz olma :teselli:
neden ayrıldınız bilmiyorum ama olumlu bakmaya çalış,karamsar bakarsan hiç düzelemezsin....bol bol dua et :Saruboceq:

neden ayrıldınızı var mı canım
aldatıldım diyorum ya
iyi bakamıyorum bugün bütün gün ışık almayan minnacık bi odada karanlıkta oturdum arkadaşım geldi çıkardı

özür dilerim canım dalgınlık bilmiyorumkismile başlık aklımda 'ayrıldık' diye kalmış :kedi: diğer başlıkta kalmış aklım kusura bakma eyvahedigeldismile
hayatı kendine zehir etme,kendini niye eve hapsediyorsunki...seni aldatan adamı düşün...emin ol senin kadar yas tutmuyordur.onu aklına getir ve güçlü olmaya çalış olumunekankayizsmile

hayat bu hersey olabiliyor.. iyi yonunden bakmaya calis biraz, bekarsin yeniden sil bastan baslayabilirsin. hem sen degil o kaybetti.. demek ki senin sevgini haketmeyen bir adammis..
bunalima girmek deprresif gezmek istersen tabiki bu senin secimin ama inan bana hayat akip gidiyor ve sen uzulerek depresyona girerek sadece zamandan verim alamazsin.. gunler geccer sen hala ayni aciyi cekiyor olursun. aksine bunu gecirmek icin mesgul olmak, bi suru aktivitede bulunmak gibi seyler deneyebilirsin.. ve emin ol zamanla cektigin aciyi da azaltir..
gecmis olsun..

özür dilerim canım dalgınlık bilmiyorumkismile başlık aklımda 'ayrıldık' diye kalmış :kedi: diğer başlıkta kalmış aklım kusura bakma eyvahedigeldismile
hayatı kendine zehir etme,kendini niye eve hapsediyorsunki...seni aldatan adamı düşün...emin ol senin kadar yas tutmuyordur.onu aklına getir ve güçlü olmaya çalış olumunekankayizsmile

rica ederim önemli değil

içimden başka bişey gelmiyor

aklımdan çıkaramıyorum öğrendiğim şeyleri :delphin:

ikisini düşünüyorum :delphin:

aslında şöyle biz dörtlü arkadaşız
bizim sevgililerimiz iki tane teyze kızıyla aldatmışlar
kız arkadaşım affetti devam ediyor bugün yanıma geldi
ben direk ayrıldım bayramdan sonra nişan yapılacaktı
herşeyi birlikte yaşadık çok ağır şeyler dönmüş bizim haberimiz olmadan
benim içimde taş gibi oturdu
onun sevgilisi hemen itiraf etti benimki de inkar etti
ama biliyordum inkar etmesine kızıyordum
itiraf etti de noldu girdiğim deliğe iyice yerleştim
sonra tekrar inkar etti ama boşuna tabi o da ne yaptığını bilmiyor

arkadaşına nazaran sen doğru olanı yapmışsın canım a.s
daha evlenmeden böyle şeyler yapan evlenincede kalkışır....
sakın 2 güzel lafına kanıp affedeyim deme,bir an önce uutmaya bak :teselli:

benim için demişki kartalyuvası benim en zor günümde yanımdaydı beni çok seviyor ben onu bırakmam evlenicem demiş

ben o onun yanındayken aradığım da off yine kartalyuvası arıyor demiş

nişantaşında birlikte gezdiğimiz yerlerde gezmişler elini tutmak istemiş

her telefonu kapalı olduğundan onunla birlikteymiş

hepsini kızın ağzından duymak kötüydü

kendisi itiraf etseydi detaylara girmeden bitecekti ama etmeyince bende bi şekilde öğrenmek zorunda kaldım

kız beni bilerek görüşmüşler birlikte olmuşlar

bunları öğrenmekten daha acısı var mıdır?

evet vardir.. ya evlenmis olsaydin elinde cocuggun olsaydi o zaman ogrenseydin bunlari??
Allah sevdigi kuluymussun.. evlenmeden ogrendin.. bayramdan sonra nisan yapcaktik diyoysun..
boylesi bi insan senin ailene damat olabilirmiydi.. resmen Allah korumus seni.. Senin ahlakina senin mizacina uygun olmayan bi adamla evlilik yapmandan kurtarmis..
yat kalk sukret bence..

evet vardir.. ya evlenmis olsaydin elinde cocuggun olsaydi o zaman ogrenseydin bunlari??
Allah sevdigi kuluymussun.. evlenmeden ogrendin.. bayramdan sonra nisan yapcaktik diyoysun..
boylesi bi insan senin ailene damat olabilirmiydi.. resmen Allah korumus seni.. Senin ahlakina senin mizacina uygun olmayan bi adamla evlilik yapmandan kurtarmis..
yat kalk sukret bence..

evet ama dayanamıyorum yinede çokta bi fark olmadı gibi herkese rezil oldum

evet ama dayanamıyorum yinede çokta bi fark olmadı gibi herkese rezil oldum

tatlim once su bakis acini bir degistir ya.. rezil olan sen degilsin karsindaki meymenetsiz heruuf.. birak ne hali varsa gorsun bundan boyle.. sende herseye yeniden basla..
inan hayat oturup aglayacak sizlanicak kadar uzun degil.. birak giden gitsin acini da yasa ama acinin gecmesine izin ver.. oyalan birseylerle.. ve sadece ama sadece kendini dusun..

yat kalk sukret bence..

vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak
kesinlikle katılıyoum ya dahada geç olsaydı.....
bence çok şanslısın...
kanı bozukmuş o çocuğun....

haklısınız
bende çıkmak istiyorum ama çıkamıyorum
güçlü gibi duruyorum ama çok zayıfım
arkadaşım çok güçlüsün diyor benim yapamadığımı sen yaptın diyor

Doğru olanı yapmışsınız.
Dedikleri gibi daha sevgiliyken, ne olduğu çıkmış ortaya.
Kurtulmuşsunuz.
Şükredin.
Acınız daha taze.
Geçecektir zamanla inş.
Allah yardımcın olsun.

Doğru olanı yapmışsın ve yine doğru olanı yapıp o karanlık odadan çık! Millet kaç yıllık , koynuna aldığı kocasından, kaç çocuğunun babasından boşanıyor... Sen bunu mu düşünüyorsun? Herkese rezil olmak mı? Sen hiç REZİL İNSAN gördün mü? Ben çok gördüm. İnan bana rezil olmuşsan bile seninki bir şey değil.

zamanla neler olmuyorki sende bu üzüntünü unutmayabilesin..

tek ayrıntı : kendini boşluğa bırakmak yerine, aksine hayata ve herşeye inat azimle güçle ayaklarının üzerinde durabilmek.!

herşeye inat...

Back
X