- Konu Sahibi kArtALyUvAsI
aldatıldım ayrıldım bunalımdan nasıl çıkabilirim
işsizim her şey boş herşey gereksiz
düzelebileceğimi sanmıyorum
işsizim her şey boş herşey gereksiz
düzelebileceğimi sanmıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabret arkadaşım...zaman herşeyin ilacı...ve bu kadar ümitsiz olma :teselli:
neden ayrıldınız bilmiyorum ama olumlu bakmaya çalış,karamsar bakarsan hiç düzelemezsin....bol bol dua et :Saruboceq:
özür dilerim canım dalgınlık bilmiyorumkismile başlık aklımda 'ayrıldık' diye kalmış :kedi: diğer başlıkta kalmış aklım kusura bakma eyvahedigeldismile
hayatı kendine zehir etme,kendini niye eve hapsediyorsunki...seni aldatan adamı düşün...emin ol senin kadar yas tutmuyordur.onu aklına getir ve güçlü olmaya çalış olumunekankayizsmile
neden ayrıldınızı var mı canım
aldatıldım diyorum ya
iyi bakamıyorum bugün bütün gün ışık almayan minnacık bi odada karanlıkta oturdum arkadaşım geldi çıkardı
evet vardir.. ya evlenmis olsaydin elinde cocuggun olsaydi o zaman ogrenseydin bunlari??
Allah sevdigi kuluymussun.. evlenmeden ogrendin.. bayramdan sonra nisan yapcaktik diyoysun..
boylesi bi insan senin ailene damat olabilirmiydi.. resmen Allah korumus seni.. Senin ahlakina senin mizacina uygun olmayan bi adamla evlilik yapmandan kurtarmis..
yat kalk sukret bence..
evet ama dayanamıyorum yinede çokta bi fark olmadı gibi herkese rezil oldum
evet vardir.. ya evlenmis olsaydin elinde cocuggun olsaydi o zaman ogrenseydin bunlari??
Allah sevdigi kuluymussun.. evlenmeden ogrendin.. bayramdan sonra nisan yapcaktik diyoysun..
boylesi bi insan senin ailene damat olabilirmiydi.. resmen Allah korumus seni.. Senin ahlakina senin mizacina uygun olmayan bi adamla evlilik yapmandan kurtarmis..
yat kalk sukret bence..