aaah ah ne diyim bilmemki erkekler hep böyle hepsi böyle ayırt etmeksizin napalım canım ne.herzaman yeni kız yeni heyecan yeni vücut,yüz,ses...biriyle yetinmez senesi geçmeden bıkarlar evlenrsin aşık oldugn adam sen mutlulugnn meyvesi derken o çocugn oldu die seni beğenmez aklınca ilgisiz bırakmışsındır(sanki gecelere kadar mutlulugunuzu düşünen siz değilsinizdir)gider ilgiyi kaldırım yosmlarında arar.üstüne titrersin o kaprislisini ulaşılmazını arar. sen morali bozuk iş yorgunu dersin o aklında hayalinde yeni gördüğü kızı barındırır 'bi gitsede facedeki kıza dönsem'der sende üstüne düşmiyim iş yorgunu der yatarsın o sabahlara kadar yabancı türk ne bulduysa(yeterki dişi olsun)sana kurmadığı o güzel sözlerle kızlara kendini ısbatlamayla meşguldür.taş gibisindir dogum yapmana rağmen eski güzelliğin tazeliğini korur ama artk sen nede olsa doğum yapmışsındır o tazeler varken sennle vakt harcarmı kendnden 11 yaş küçük çıtırlar varken..nede olsa köprüyü geçmiştir sana oynamasının ne luzumu var....AMA gün gelir devran dönerrr yaradanımm rabbim ne büyüktür kadın işte 6..his kuvvetlidir kadınnın ruyaları bir işarettir en gerçek şey şüphedir şüphen varsa bilki gerçektr.sonnda dank eder bakarsın incelersin neler yapmış facesi msnsi teli vs vs oohooooo hayatı sana zehr eden adam o kaba ruhsuz odun dediğin adam aaah ki ne ah aylardır tutulmuştur kerem gbi 16 lık körpeye.. aaah ne pişmanlıklar geçirmiş aklından o kızaq yarana bilmek için dört takla atmıştr senn için kılını kıprdatmazken sen orda kawga edp yatagnı ayırırken o sabahlara kadar japon kızlarıyla muhabbet peşindedir ve bunu sen o msjları yakalıyana kadarrrr inkar eder inkar inkar inkar erkek taktiği ama olan oldu 6 senem heba oldu evli 15 aylık çocuğumla mutsuz ümitsiz kalbi sızlayan...seneler böyle nasıl geçer kardeş aynı yastığa nasıl baş koyarsın sen eşinle sewşrken hiç hışkıra hıçkıra ağladınmı nedemektr bilirmisin mecbursun elin mahkum aileni bırakıp gurbete geldn oda bunun bilincinde unut gitsin diyo hala ama sen yaparsan ben seni vururum namustur diyo peki ya ben ben ne yapaym bırak aldatp öc almayı allah korusun kıyamıyorum bile ona severek evlendiğim adam değil artko sadece ÇOCUĞUMUN BABASI