aldatıldım

zamanla neler olmuyorki sende bu üzüntünü unutmayabilesin..

tek ayrıntı : kendini boşluğa bırakmak yerine, aksine hayata ve herşeye inat azimle güçle ayaklarının üzerinde durabilmek.!

herşeye inat...

gülmeyin ama öğrendiğimden beri nil karaibrahimgilin seviyorum sevmiyorum şarkısı varya onu dinliyorum neden bilmiyorum
hani güç alıyodum gibi ama artık dinledikçe o şarkıda bile ağlıyorum
güçlenmek istiyorum ama itiraf ederken söylediği kelime aklımdan çıkmıyor
birlikte olduklarını rüyamda görüyorum uyumak istemiyorum masaüstü resmime kızın resmini koydum baktıkça içim acısın unutuyım diyorum

çok zor bi durum acın taze o yüzeden böylesin
emek verilen bi ilişki var sevda var keşke ihanet olmasaydı
sen en doğru kararı vermişsin
bundan sonra çok daha güçlü olmanı dilerim

kararının arkasında durmanı sağlam ve güçlü olmanı dilerim.Bu mübarek günlerde Rabbim sıkıntını hafifletir zaman acına şifa olur inşallah.

Sen aldatılmamışsın ki. Evet , üzücü bişey Allah kimseye yaşatmasın. Seni aldattığını sanan bırak kendi aldanmışlığıyla kalsın. Sen de zamanla iyileşirsin inşallah.

bencede sen aldatılmamışsınki.. Allah sana yardım etmiş bir nevi böyle bir kişinin tez zamanda kötülüğünü sana göstermiş..
dediğim gibi ayağa kalkıp silkelen kendinegel güçlen ve azimlen!
kendini salarsan çok kişiyi güldürürsün yapma..

kızlar benim 5 yıllık 1 gün bile ayrı kalmadığım sevgilim aşkım herşeyim
her türlü seviştik dedi itiraf ederken
ben bunu nasıl kaldırıyım mafoldumben

yani adam inkar etti etti
sonunda da tam itiraf etti
herşeyi abarttı inkar etmeyide itiraf etmeyide

oldu zaten ama büyük konuşmuyorum da ben affetmem pişman olsada

kendine bile itiraf edemedi bana yaptığı haksızlığı bütün herşey ortadaydı ama o inkar etti

üstelik diğer arkadaş itiraf et demesine rağmen

şimdi tekrar inkar ediyor yolların kapandığını idrak edemiyor

Aman aman bırak canım emin ol ondan daha mutlu olucaksın zamanı geldiğinde...
O aldandıgıyla kalacak..
Mutlu olamayacak..
Ama sen hakettıgın kişiyide , mutluluguda bulacaksın..

aaah ah ne diyim bilmemki erkekler hep böyle hepsi böyle ayırt etmeksizin napalım canım ne.herzaman yeni kız yeni heyecan yeni vücut,yüz,ses...biriyle yetinmez senesi geçmeden bıkarlar evlenrsin aşık oldugn adam sen mutlulugnn meyvesi derken o çocugn oldu die seni beğenmez aklınca ilgisiz bırakmışsındır(sanki gecelere kadar mutlulugunuzu düşünen siz değilsinizdir)gider ilgiyi kaldırım yosmlarında arar.üstüne titrersin o kaprislisini ulaşılmazını arar. sen morali bozuk iş yorgunu dersin o aklında hayalinde yeni gördüğü kızı barındırır 'bi gitsede facedeki kıza dönsem'der sende üstüne düşmiyim iş yorgunu der yatarsın o sabahlara kadar yabancı türk ne bulduysa(yeterki dişi olsun)sana kurmadığı o güzel sözlerle kızlara kendini ısbatlamayla meşguldür.taş gibisindir dogum yapmana rağmen eski güzelliğin tazeliğini korur ama artk sen nede olsa doğum yapmışsındır o tazeler varken sennle vakt harcarmı kendnden 11 yaş küçük çıtırlar varken..nede olsa köprüyü geçmiştir sana oynamasının ne luzumu var....AMA gün gelir devran dönerrr yaradanımm rabbim ne büyüktür kadın işte 6..his kuvvetlidir kadınnın ruyaları bir işarettir en gerçek şey şüphedir şüphen varsa bilki gerçektr.sonnda dank eder bakarsın incelersin neler yapmış facesi msnsi teli vs vs oohooooo hayatı sana zehr eden adam o kaba ruhsuz odun dediğin adam aaah ki ne ah aylardır tutulmuştur kerem gbi 16 lık körpeye.. aaah ne pişmanlıklar geçirmiş aklından o kızaq yarana bilmek için dört takla atmıştr senn için kılını kıprdatmazken sen orda kawga edp yatagnı ayırırken o sabahlara kadar japon kızlarıyla muhabbet peşindedir ve bunu sen o msjları yakalıyana kadarrrr inkar eder inkar inkar inkar erkek taktiği ama olan oldu 6 senem heba oldu evli 15 aylık çocuğumla mutsuz ümitsiz kalbi sızlayan...seneler böyle nasıl geçer kardeş aynı yastığa nasıl baş koyarsın sen eşinle sewşrken hiç hışkıra hıçkıra ağladınmı nedemektr bilirmisin mecbursun elin mahkum aileni bırakıp gurbete geldn oda bunun bilincinde unut gitsin diyo hala ama sen yaparsan ben seni vururum namustur diyo peki ya ben ben ne yapaym bırak aldatp öc almayı allah korusun kıyamıyorum bile ona severek evlendiğim adam değil artko sadece ÇOCUĞUMUN BABASI

aaah ah ne diyim bilmemki erkekler hep böyle hepsi böyle ayırt etmeksizin napalım canım ne.herzaman yeni kız yeni heyecan yeni vücut,yüz,ses...biriyle yetinmez senesi geçmeden bıkarlar evlenrsin aşık oldugn adam sen mutlulugnn meyvesi derken o çocugn oldu die seni beğenmez aklınca ilgisiz bırakmışsındır(sanki gecelere kadar mutlulugunuzu düşünen siz değilsinizdir)gider ilgiyi kaldırım yosmlarında arar.üstüne titrersin o kaprislisini ulaşılmazını arar. sen morali bozuk iş yorgunu dersin o aklında hayalinde yeni gördüğü kızı barındırır 'bi gitsede facedeki kıza dönsem'der sende üstüne düşmiyim iş yorgunu der yatarsın o sabahlara kadar yabancı türk ne bulduysa(yeterki dişi olsun)sana kurmadığı o güzel sözlerle kızlara kendini ısbatlamayla meşguldür.taş gibisindir dogum yapmana rağmen eski güzelliğin tazeliğini korur ama artk sen nede olsa doğum yapmışsındır o tazeler varken sennle vakt harcarmı kendnden 11 yaş küçük çıtırlar varken..nede olsa köprüyü geçmiştir sana oynamasının ne luzumu var....AMA gün gelir devran dönerrr yaradanımm rabbim ne büyüktür kadın işte 6..his kuvvetlidir kadınnın ruyaları bir işarettir en gerçek şey şüphedir şüphen varsa bilki gerçektr.sonnda dank eder bakarsın incelersin neler yapmış facesi msnsi teli vs vs oohooooo hayatı sana zehr eden adam o kaba ruhsuz odun dediğin adam aaah ki ne ah aylardır tutulmuştur kerem gbi 16 lık körpeye.. aaah ne pişmanlıklar geçirmiş aklından o kızaq yarana bilmek için dört takla atmıştr senn için kılını kıprdatmazken sen orda kawga edp yatagnı ayırırken o sabahlara kadar japon kızlarıyla muhabbet peşindedir ve bunu sen o msjları yakalıyana kadarrrr inkar eder inkar inkar inkar erkek taktiği ama olan oldu 6 senem heba oldu evli 15 aylık çocuğumla mutsuz ümitsiz kalbi sızlayan...seneler böyle nasıl geçer kardeş aynı yastığa nasıl baş koyarsın sen eşinle sewşrken hiç hışkıra hıçkıra ağladınmı nedemektr bilirmisin mecbursun elin mahkum aileni bırakıp gurbete geldn oda bunun bilincinde unut gitsin diyo hala ama sen yaparsan ben seni vururum namustur diyo peki ya ben ben ne yapaym bırak aldatp öc almayı allah korusun kıyamıyorum bile ona severek evlendiğim adam değil artko sadece ÇOCUĞUMUN BABASI

allah yardımcın olsun ya yazını okurken sanki parça parça ciğerlerin dökülmüş yazıya gibi hissettim.pis adamlar bitaneylede yetinemiyorlar. ya biz bu adamlara nasıl acı çektirecez hep güçlü olanlar onlar oluyor.olmadı o olur başkası.tabi onlara göre hava hoş karım evde namusuma leke süremez hele bir sürsün vururum sanki onların korkusundan namusumuzla oturuyoruz seviyoruz sadece sadık kalıyoruz onların aldatma özgürlüğü olduğu için ohhhhh evdeki malım dışardaki kârım düşüncesindeler bırak ya kaybeden onlar olur sen değil :çok üzgünüm:

herşey düzelir inan ileride aklına bile gelmez.
yeter ki kendini bırakma dünyanın sonu değil ya***
aldatıldığını bile bile mecbur kalıp ayrılamayacağını düşünen insanlar varken senin durumun hiç te fena değil...

kötü tabi ama bunu tecrübe edineceksin ki doğru insanı bulacaksınçç
güvenebileceğin seni sevip sahiplenecek..
ilgilenecek üserine titreyecek...
biraz da güzel yönlerinden bak hayata küsme

o da sevmişti sahiplenmişti diyorum sürekli

bi de başka birini istemiyorum

onu hiç istemiyorum

çok yavan basit mutsuz heyecansız bi hayata başladım sanki

Daha acın yeni
Bir süre sonra önünde daha güzel bir hayatın olduğunu anlarsın.
Bir hastalıktan kurtulduğunu farz et ve yaşama daha sıkı sarıl.

konu sahibi arkadaşım!sen deli değilsen eğer (sanırım evli değilsin)hemen ayrılırsın.şimdi bu adam böyle yaparsa ilerde evlilikte zorluklarla karşılaşınca neler yapar.yol evliliğe gitmeden ayrıl.miden nasıl kabul edecek her türlü sevişen o adamla birlikteliği ya kalbin.aşk biter sen kendi hayatına bak.ben de eşimle sorunlar yaşadım.o bir grup içinde kızlarında olduğu gezilere gitti. 2 de foto var güya mekan çekilmiş şuan barıştık ama arada boğazını sıkasım geliyor bunu bile kabul etmek çok zor inan.

canım öğrenir öğrenmez ayrıldım zaten devam etmiyorum ki

sadece hazmedemiyorum kaldıramıyorum

kızın resimlerine bakıyorum sürekli beni nasıl değişti bu kıza diyorum

Back
X