aldatıldım

Allah yardimciniz olsun zor bir durum gercekten bir psikologdan falan yardim alin bence sizi sevse bunu yapmazdi gerci ilk evlendigimde esimin akrabadan arkadaslari vardi...birinin evli oldugu halde 3 yil baska biriyle beraber oldugunu demisti bana haayir dedim olamaz dedim ? karisi bilmiyormu dedim onun haberi yok dedi cok diyoz yapma diye ama dedi...cok kotu olmustum bunu duyunca bence karisi da biliyordur ama önemli olan pisman olmasi diyenlerden galiba sonra birakmis simdi cok iyiler ama bilmiyorum demekki Allah dagina gore kar veriyormus ne biliyim sizce kadin gercekten bilmiyormuuu

Öncelikle kendini salmıyorsun, hemen bir bakıma giriyorsun, kendini sana hissettirecek seyleri yapmaya başlıyorsun... ve yalnız kalmamaya çalış, kaldıkça aynı şeyleridüşünür durur ve bir adım bile ilerleyemezsin, çok acele etme ama yavaş yavaş da iş bakmaya çalış canım, inan çalışmak insanı öyle güzel oyalıyor ki... hem yeni insanlar ve yeni ortamlarada kapı aralıyor.. biz kdınlar çok güçlüyüz aslında biraz fazla duygusalız o kadar.. yeterki gerçekten bu durumdan kurtulmak iste.. inan yapabilirsin canım..

Allah yardimciniz olsun zor bir durum gercekten bir psikologdan falan yardim alin bence sizi sevse bunu yapmazdi gerci ilk evlendigimde esimin akrabadan arkadaslari vardi...birinin evli oldugu halde 3 yil baska biriyle beraber oldugunu demisti bana haayir dedim olamaz dedim ? karisi bilmiyormu dedim onun haberi yok dedi cok diyoz yapma diye ama dedi...cok kotu olmustum bunu duyunca bence karisi da biliyordur ama önemli olan pisman olmasi diyenlerden galiba sonra birakmis simdi cok iyiler ama bilmiyorum demekki Allah dagina gore kar veriyormus ne biliyim sizce kadin gercekten bilmiyormuuu

bilemiyorum canım
ben kabul etmedim mesela ama aynı benim durumumda olan arkadaşım devam etti

Öncelikle kendini salmıyorsun, hemen bir bakıma giriyorsun, kendini sana hissettirecek seyleri yapmaya başlıyorsun... ve yalnız kalmamaya çalış, kaldıkça aynı şeyleridüşünür durur ve bir adım bile ilerleyemezsin, çok acele etme ama yavaş yavaş da iş bakmaya çalış canım, inan çalışmak insanı öyle güzel oyalıyor ki... hem yeni insanlar ve yeni ortamlarada kapı aralıyor.. biz kdınlar çok güçlüyüz aslında biraz fazla duygusalız o kadar.. yeterki gerçekten bu durumdan kurtulmak iste.. inan yapabilirsin canım..

çok teşekkür ederim çok iyi geldi bu mesaj bana

benim için demişki kartalyuvası benim en zor günümde yanımdaydı beni çok seviyor ben onu bırakmam evlenicem demiş

ben o onun yanındayken aradığım da off yine kartalyuvası arıyor demiş

nişantaşında birlikte gezdiğimiz yerlerde gezmişler elini tutmak istemiş

her telefonu kapalı olduğundan onunla birlikteymiş

hepsini kızın ağzından duymak kötüydü

kendisi itiraf etseydi detaylara girmeden bitecekti ama etmeyince bende bi şekilde öğrenmek zorunda kaldım

kız beni bilerek görüşmüşler birlikte olmuşlar

bunları öğrenmekten daha acısı var mıdır?

çok ağır şeyler bunlar...

kızlar benim 5 yıllık 1 gün bile ayrı kalmadığım sevgilim aşkım herşeyim
her türlü seviştik dedi itiraf ederken
ben bunu nasıl kaldırıyım mafoldumben

yani adam inkar etti etti
sonunda da tam itiraf etti
herşeyi abarttı inkar etmeyide itiraf etmeyide

bu nasıl bir laf ya! gerçekten iğrendim şu lafı okurken. Pişman olan bi insan inan böyle bile itiraf etmezdi...
Ki pişman olsa ne yazardı.
Ben seni tebrik ediyorum.
Böyle bi insanla nişanlanmayı miden kaldırmadığı için.
O arkadaşına da şimdiden geçmiş olsun.
Daha yaşayacağı çok şey vardır, inşallah yaşamaz tabi ama olan olmuş.

Güçlü olmaslısın. Fakat kendi kendine de çok baskı yapma bu durumdan çıkmalıyım falan diye.
Sonuçta ağır bi değresyon yaşadığın.
Yaşaman gereken bi süreç bu.
Zamanla silinecek inan.

Bu mesaja kesinlikle katılıyorum.
kendini oyala yeter.
Kızın resmini de bence kaldır masaüstünden.
Kendine işkence yapma.
Sen yeni ortamlara girmeye bak.
Daha zaman geçsin göreceksin, senin acıların hafiflerken o pişmanlıktan mahvolacak, bunca yıllık ilişkide itiraf şekli bile garip olan o insanın.

tatlım napıyosun sen yaaaaaa!!

ne resmi ne masaüstü?

bu aralar kendine yapacağın en iyi şey bu konunun detaylarını hatırlamaktan uzak durmak..

konuyu kendinle ilişkilendirmemek..(benim neyim eksik vb.. dememek,senle alakası yok,onun azgın nefsiyle alakalı)

işsizliğinin nedenini araştırıp eskisinden daha hırslı davranmak,ümitsizliğe düşmememk..hayata daha sıkı sarılmak..

kendine bakımı asla kesmemek..

bu iğrençliği yapanıda sakın ola seviyorum modunada girme..

unutma en iyi psikolog şu ara sensin..gücünü asla kaybetme,,kendine neyi telkin edersen onu yaşarsın..kötüyüm dersen kötü olursun,herşeyde kötü olur inadına..sakın bunu yapma..

kısacası bu hayatta başına gelmiş en kötü şey değil bunu unutma..sağlığın,kalacak yerin,yiyecek ekmeğin varsa gerisini boşver..allah asıl bunlardan etmesin.

vede bunu sadece sen yaşadın sanma,bu erkeklerin malesef nefisleri çok pis,ve milyonlarca kadın bilen yada bilmeyen..pek çoğu aldatılıyor melesef..

o yüzden kartal yuvası bir iki iğrenç insan müsveddesi yüzünden kendine zulmetme,sen değerlisin bunu unutma..

tatlım napıyosun sen yaaaaaa!!

ne resmi ne masaüstü?

bu aralar kendine yapacağın en iyi şey bu konunun detaylarını hatırlamaktan uzak durmak..

konuyu kendinle ilişkilendirmemek..(benim neyim eksik vb.. dememek,senle alakası yok,onun azgın nefsiyle alakalı)

işsizliğinin nedenini araştırıp eskisinden daha hırslı davranmak,ümitsizliğe düşmememk..hayata daha sıkı sarılmak..

kendine bakımı asla kesmemek..

bu iğrençliği yapanıda sakın ola seviyorum modunada girme..

unutma en iyi psikolog şu ara sensin..gücünü asla kaybetme,,kendine neyi telkin edersen onu yaşarsın..kötüyüm dersen kötü olursun,herşeyde kötü olur inadına..sakın bunu yapma..

kısacası bu hayatta başına gelmiş en kötü şey değil bunu unutma..sağlığın,kalacak yerin,yiyecek ekmeğin varsa gerisini boşver..allah asıl bunlardan etmesin.

vede bunu sadece sen yaşadın sanma,bu erkeklerin malesef nefisleri çok pis,ve milyonlarca kadın bilen yada bilmeyen..pek çoğu aldatılıyor melesef..

o yüzden kartal yuvası bir iki iğrenç insan müsveddesi yüzünden kendine zulmetme,sen değerlisin bunu unutma..

yok canım hiç öyle seviyorum moduna girmiyorum yoksa iyice kaybederim kendimi
hatta arkdaşım bile sen aşıksın yapamazsın diyor en az onun kadar o da yalvardı dönmem için
ama hep hayır dedim dönmedim
haklısın Allah daha büyük dert vermesin ama dayanamıyorum
ruhum sıkılıyor
gözümden sakındığım adamı sürekli rüyamda onunla görüyorum
uyumak istemiyorum artık sabah 7 de yattım 11 de kalktım sürekli rüyamdalar

yok canım hiç öyle seviyorum moduna girmiyorum yoksa iyice kaybederim kendimi
hatta arkdaşım bile sen aşıksın yapamazsın diyor en az onun kadar o da yalvardı dönmem için
ama hep hayır dedim dönmedim
haklısın Allah daha büyük dert vermesin ama dayanamıyorum
ruhum sıkılıyor
gözümden sakındığım adamı sürekli rüyamda onunla görüyorum
uyumak istemiyorum artık sabah 7 de yattım 11 de kalktım sürekli rüyamdalar

peki o sana kendini affettirmeye çalışıyor mu?

gerçekten birlikte olduğuna emin misin? 2 ihtimal var
1. aldattı
2. aldatmadı şüphe ve sorgularından bunalıp hertürlü seviştik dedi.
Aldattığına eminsen resim mesim herşeyi sil. Kesinlikle acıyı yaşayacaksın bitecek diye düşünme, sadece acını taze tutarsın. Bunun bir hastalık olduğunu ve illaki biraz zaman geçince iyileşeceğini ve güzel bir hayat yaşayacağını düşün.

kartalyuvası, canım, ogrenemedin mi daha sen, erkekler icin asla uzulmeye degmez, yuz vermeye de gelmez fazla...arkadslar yanlıs diyecekler ama civi civiyi soker, aman erkek mi kalmadi memlekette, biz kadınları su hayatta en mutlu edecek seylerden biri nedir, evlenip guzel bi yuva kurmak , anne olmak degil midir? buna layık bir adam bul sen de...bu adama cocuk vermek soyle dursun bence evlenmeden once ne mal oldugunu anladigin icin sevin yani...tamam seviyordun unutmak kolay degil biliyorum ama bu derdin en iyi caresi oturup dusunmek , kafanda daha cok kurmak ve zamanından calmak degil...bak o gununu gun ediyor sen zamanını bosa harciyorsun, kalk toparlan, yapacak biseyler bul...biseylere saril,calis ne biliyim, yeni insanlarla tanis, inan cok faydasini goreceksin, ufkun genisledikce ugruna yas tuttugun adamın kucuklugunu goreceksin

gerçekten birlikte olduğuna emin misin? 2 ihtimal var
1. aldattı
2. aldatmadı şüphe ve sorgularından bunalıp hertürlü seviştik dedi.
Aldattığına eminsen resim mesim herşeyi sil. Kesinlikle acıyı yaşayacaksın bitecek diye düşünme, sadece acını taze tutarsın. Bunun bir hastalık olduğunu ve illaki biraz zaman geçince iyileşeceğini ve güzel bir hayat yaşayacağını düşün.

ya sonuçta birlikte olmasa bile aldattı

çünkü dedim ki hiç dokunmamış olamazsın bar ortamı alkol de var

noldu öpüştün mü yani sadece dedim evet dedi

sonra bende tabi yine değişen bişey yok sadece inkar etmen gereksiz dedim

birlikte olmadık diye tutturuyodu ben dedim ki eğer öpüşmeni unutursam onuda unuturum unutmaya çalışıcam ama söyle dedim o da öyle dedi

tamam mı unutuyo musun şimdi dedi

ama tabi ki hayır ben sadece beni daha fazla aptal yerine koymasın diye inat ettim itiraf ettirdim çünkü yalvarırken inkar edip geliyodu

resimleri sil.ona ait hiç bir şey bırakma hayatında.herşeyi kafandan da sil.senden daha önemli hiç bir şey yok bu hayatta.zaten acını yaşamışsın bu kadar yeter .bırak tamamiyle bitsin....

aaah ah ne diyim bilmemki erkekler hep böyle hepsi böyle ayırt etmeksizin napalım canım ne.herzaman yeni kız yeni heyecan yeni vücut,yüz,ses...biriyle yetinmez senesi geçmeden bıkarlar evlenrsin aşık oldugn adam sen mutlulugnn meyvesi derken o çocugn oldu die seni beğenmez aklınca ilgisiz bırakmışsındır(sanki gecelere kadar mutlulugunuzu düşünen siz değilsinizdir)gider ilgiyi kaldırım yosmlarında arar.üstüne titrersin o kaprislisini ulaşılmazını arar. sen morali bozuk iş yorgunu dersin o aklında hayalinde yeni gördüğü kızı barındırır 'bi gitsede facedeki kıza dönsem'der sende üstüne düşmiyim iş yorgunu der yatarsın o sabahlara kadar yabancı türk ne bulduysa(yeterki dişi olsun)sana kurmadığı o güzel sözlerle kızlara kendini ısbatlamayla meşguldür.taş gibisindir dogum yapmana rağmen eski güzelliğin tazeliğini korur ama artk sen nede olsa doğum yapmışsındır o tazeler varken sennle vakt harcarmı kendnden 11 yaş küçük çıtırlar varken..nede olsa köprüyü geçmiştir sana oynamasının ne luzumu var....AMA gün gelir devran dönerrr yaradanımm rabbim ne büyüktür kadın işte 6..his kuvvetlidir kadınnın ruyaları bir işarettir en gerçek şey şüphedir şüphen varsa bilki gerçektr.sonnda dank eder bakarsın incelersin neler yapmış facesi msnsi teli vs vs oohooooo hayatı sana zehr eden adam o kaba ruhsuz odun dediğin adam aaah ki ne ah aylardır tutulmuştur kerem gbi 16 lık körpeye.. aaah ne pişmanlıklar geçirmiş aklından o kızaq yarana bilmek için dört takla atmıştr senn için kılını kıprdatmazken sen orda kawga edp yatagnı ayırırken o sabahlara kadar japon kızlarıyla muhabbet peşindedir ve bunu sen o msjları yakalıyana kadarrrr inkar eder inkar inkar inkar erkek taktiği ama olan oldu 6 senem heba oldu evli 15 aylık çocuğumla mutsuz ümitsiz kalbi sızlayan...seneler böyle nasıl geçer kardeş aynı yastığa nasıl baş koyarsın sen eşinle sewşrken hiç hışkıra hıçkıra ağladınmı nedemektr bilirmisin mecbursun elin mahkum aileni bırakıp gurbete geldn oda bunun bilincinde unut gitsin diyo hala ama sen yaparsan ben seni vururum namustur diyo peki ya ben ben ne yapaym bırak aldatp öc almayı allah korusun kıyamıyorum bile ona severek evlendiğim adam değil artko sadece ÇOCUĞUMUN BABASI

Yazdıklarını okudukça içim acıdı :( kartalyuvası tatlım bu haldede olabilirdin bunlara oku ve güçlü olmaya bak .. Daha kötüsüde olabilirdin sevgili değil evli ve çocugunda olabilirdi..:(

kartalyuvası, canım, ogrenemedin mi daha sen, erkekler icin asla uzulmeye degmez, yuz vermeye de gelmez fazla...arkadslar yanlıs diyecekler ama civi civiyi soker, aman erkek mi kalmadi memlekette, biz kadınları su hayatta en mutlu edecek seylerden biri nedir, evlenip guzel bi yuva kurmak , anne olmak degil midir? buna layık bir adam bul sen de...bu adama cocuk vermek soyle dursun bence evlenmeden once ne mal oldugunu anladigin icin sevin yani...tamam seviyordun unutmak kolay degil biliyorum ama bu derdin en iyi caresi oturup dusunmek , kafanda daha cok kurmak ve zamanından calmak degil...bak o gununu gun ediyor sen zamanını bosa harciyorsun, kalk toparlan, yapacak biseyler bul...biseylere saril,calis ne biliyim, yeni insanlarla tanis, inan cok faydasini goreceksin, ufkun genisledikce ugruna yas tuttugun adamın kucuklugunu goreceksin

canım inan şuan onunla ne evlenmek ne de tekrar başlamak istiyorum

öyle olsaydı herşey hazır ev bulup eşya bile bakmış hemen evlenelim diye

ama benden geçti

ben yapılanları hazmedemiyorum

kendi yaptıklarımı onun yaptıklarını düşünüyorum

onu aramayıp ulaşamadığımda onunla olduğu günler dün gibi aklımda

ben kaldıramıyorum sadece

yeni çevre edinemiyorum iş bulamıyorum ne biliyim hiç bişey yapamıyorum ama yapmak istiyorum

doğru düzgün arkadaşım yok bi tane var o da zaten dörtlü takıldığımız arkadaşım o kız bana yetiyor zaten rahatlatıyor beni sağolsun

yani her anlamda onunla benim dünyam aynı yerde

diğer arkadaşım diğer kızla konuştu
hani demiştim ya dörtlü takılıyoruz ikimizin sevgilisi teyze kızlarıyla aldatmışlar
yaa kızın konuşmlarını bi görün kızı bi görün benden kaçıp nasıl ona gider anlamıyorum
benden iyisini bulsaydı belki gönlü kaydı derdim benden daha iyisini bulmuş derdim
gerçi o zamanda özgüvenim eksilirdi belki
ama bu kız benimkiyle birlikte olduktan bi kaç ay sonra arkadaşıyla birlikte olmaya başlamış
kız anlatıyor bide bar ortamı birliktede olduk illaki o gece bi yerde bitiyor diyor
sadece barda kalmadı gezdip tozdukta diyor
ve ben deliriyorum :delphin:

onda olup bendeki eksik neydi bilmiyorum çok uyardım onu ama dinlemedi pişman olucan şeyler yapma geri dönüşü olmaz dedim kaç defa
onun arkadaşı bile bana hak veriyor

Son düzenleme:
yaa gerckten anormalmis yani bunlari size nasil rahat rahat anlatir ukala tiksinti sey Allaha havale et sizin beraberliginizi bilmesine ragmen amaaan eski nisanlinizi kackere boynu....r merak etmeeee sirf öpüsme haaaa iyiiii.....cok masum gercekten kiz kardes gibi öpmustur kartalyuvasi coook artniyetlisin hepsi birbirinden ukala birak ne hali varsa gorsun geriz....evlendiginde onun simdi colugu cocuguda cikar ne dersin

canım Allah yardımcın olsun..neler hissettiğini okadar iyi anlıyorumki..umarım çocuğun yoktur..ama şunu unutma sartlar ne olursa olsun senin yuvanı yıktılar,onlar gülerken sen ağlama..karanlık odadan çık..dışarıda yeni bir hayat seni bekliyor..yalnız kaldıkça sürekli olanları düşünüp kendini mahvedeceksin..derin bir nefes al,Allah a havale et.mümkün olduğunca bu konudan konuşmamaya çalış..ayrıca için hiç sızlamasın sanmaki yaptıkları yanlarına kalır..bunların hesabı elbet bir gün sorulur.

Back
X