kartalyuvası, canım, ogrenemedin mi daha sen, erkekler icin asla uzulmeye degmez, yuz vermeye de gelmez fazla...arkadslar yanlıs diyecekler ama civi civiyi soker, aman erkek mi kalmadi memlekette, biz kadınları su hayatta en mutlu edecek seylerden biri nedir, evlenip guzel bi yuva kurmak , anne olmak degil midir? buna layık bir adam bul sen de...bu adama cocuk vermek soyle dursun bence evlenmeden once ne mal oldugunu anladigin icin sevin yani...tamam seviyordun unutmak kolay degil biliyorum ama bu derdin en iyi caresi oturup dusunmek , kafanda daha cok kurmak ve zamanından calmak degil...bak o gununu gun ediyor sen zamanını bosa harciyorsun, kalk toparlan, yapacak biseyler bul...biseylere saril,calis ne biliyim, yeni insanlarla tanis, inan cok faydasini goreceksin, ufkun genisledikce ugruna yas tuttugun adamın kucuklugunu goreceksin
canım inan şuan onunla ne evlenmek ne de tekrar başlamak istiyorum
öyle olsaydı herşey hazır ev bulup eşya bile bakmış hemen evlenelim diye
ama benden geçti
ben yapılanları hazmedemiyorum
kendi yaptıklarımı onun yaptıklarını düşünüyorum
onu aramayıp ulaşamadığımda onunla olduğu günler dün gibi aklımda
ben kaldıramıyorum sadece
yeni çevre edinemiyorum iş bulamıyorum ne biliyim hiç bişey yapamıyorum ama yapmak istiyorum
doğru düzgün arkadaşım yok bi tane var o da zaten dörtlü takıldığımız arkadaşım o kız bana yetiyor zaten rahatlatıyor beni sağolsun
yani her anlamda onunla benim dünyam aynı yerde
diğer arkadaşım diğer kızla konuştu
hani demiştim ya dörtlü takılıyoruz ikimizin sevgilisi teyze kızlarıyla aldatmışlar
yaa kızın konuşmlarını bi görün kızı bi görün benden kaçıp nasıl ona gider anlamıyorum
benden iyisini bulsaydı belki gönlü kaydı derdim benden daha iyisini bulmuş derdim
gerçi o zamanda özgüvenim eksilirdi belki
ama bu kız benimkiyle birlikte olduktan bi kaç ay sonra arkadaşıyla birlikte olmaya başlamış
kız anlatıyor bide bar ortamı birliktede olduk illaki o gece bi yerde bitiyor diyor
sadece barda kalmadı gezdip tozdukta diyor
ve ben deliriyorum
onda olup bendeki eksik neydi bilmiyorum çok uyardım onu ama dinlemedi pişman olucan şeyler yapma geri dönüşü olmaz dedim kaç defa
onun arkadaşı bile bana hak veriyor