aldatıldım

aldatıldım ayrıldım bunalımdan nasıl çıkabilirim
işsizim her şey boş herşey gereksiz
düzelebileceğimi sanmıyorum :delphin:

Nasıl duzelırdın bılıyomusun bu sıteye hıkayelerını yazan kaıdnların yazdıklarını oku dayak yıyıp aldatılıp tacız edılıp ezık ezık oturanları ku kendının ne kadar bulunmaz hınt kuması oldugunu anlayacaksın.Tebrık edıyorum gucunuzden dolayı.....

Kesinlikle onunla ilişkini kesmekle en doğrusunu yapmışsın. Barış diyenlere kulak asma bu yaşaman gereken bir acıymış... Ama geçecek ve her acı gibi senş olgunlaştıracak zaman bunun için en iyi çözüm insan zamanla herşeyi unutuyr ancak bu arada o kızla kendnii karşılaştırarak yada sen onca fedakarlk yaparken onların birlikte fink atıkları düşüncesini kafandan sil. İkiside karaktersiz 5 para etmez demekki kızın knuşmalarına nişanlanacağın o adamın aymazlığına ikircikli konuşmalarına bak. Bırak onları kendi pisliklerinde debelensinler sen kendine yeni tertemiz bir sayfa aç yeni uraşlar bul kendine bu çok iyi gelecektir bol bol film izleyebilirsin yada arkadaşlarınla gezebilirsin sabahları yada akşamları spor bazında yürüyüş yap gerçekten insnın enerjisini bir yee kanalize etmesi kafasındaki sorunları raflayıp geride bırakmasına yardımcı oluyor. Sen çok çokdaha iyileriyle mutlu mesut yaşayacaksın ki bu çileyi çekiyortsun Rabbim en kötüsünü karşına çıkarmş ki sen iyisini görünce bil tanı diye. Tek htiacın olan sey zaman kendine zaman tanı ve lütfen acı çektrme bu süreç zarfında...

sakin seni kararindan caydirmalarina izin verme güclü ol
bugun bunu yapan ilerde evlenince neler yapar neler
herkes hatalarinin bedelini ödemeli madem böyle bir sey yapti sonucunada katlanacak
allah seni ilerde iyi insanlarla karsilastirsin insallah

Caniimm..
Hayat bi serefsize bide f.hiseye üzülecek kadar cok kisa!!

Kalk ayaga toparlan!!!

5 yilini verdigin o herif zaten o kizla evlenmez, belliki gezmis tozmus, kendi degidi gibi "hertürlü sevismis" cani sIkIlincada birakip atacak. Teyzesinin kiziyla bunlari yasayan bir adamdan ne hayir bekliyorsun?
Teyze kizi oldugunu okuyunca sok oldum, yedi yabanci olsa neyse diyecegim.
Ya evlendikten sonra böyle bi igrenc olayla karsi karsiya kalsaydin?

Bu söylediklerimiz bi kulagindan girip giderinden cikmasin. Kalk toparlan, bedduada etme sakin, senin bir "Ah!" cekmen zaten onlarin hayatini alt üst edecek.

Ne o herifte nede o kizda degeri 5 para edecek insanlik yokmus.
Yapacagin ilk sey, o minnacik ve karanlik odandan cikip bi dus almak, daha sonra kuaföre gitmek ve hemen is arayislarina baslamak.
Kiz arkadaslarinla bi araya toplanin, bizde sizin gibi dörtlüyüz, ne zaman birimizin cani sIkIlsa toplaniriz.
Uzun uzun yürüslere cik, yanliz yada arkadasinla, tak esorfmanini ayagina cik yürü yürüyebildigin kadar.
Sen hep güclü hemde Allah'in cok sevdigi bir kizmissin. Su mübarek ramazan ayinda belkide Rabbim seni ilerde yasayacagin büyük ve izdirapli olaylardan korudu.
Lütfen kendine gel kalk ayaga!!! Bu günler gecici, o herifte zaten sana yaptiklarina bin pisman olacaktir, ilerde cok farkli düsüneceksin, sen evlenebilecegin o kusursuz insani buldugunda, bu herifte dügün gününde senin su an yasadigin acinin bes katini yasayacaktir.
Ayaga kalk! Düsme kimseler icin!

detaylari duymak icine cok oturmustur mutlaka..insanin cani yanar..dusunmeyeceksin kendini baska islere vereceksin..cok sanslisin ki boyle birini ailene ve hayatina sokmamissin gercekler cikmis..affetseydin affettin diye her halti daha rahat yapacakti evlenince,nasilsa hic ayrilamaz diye dusunup..birde su yonden dusun bu kadar olayi bilmesen kabullenecektin belkide..simdi seni daha da guclu kilan bir nedenin var aci da olsa..
emin ol ileride o kiz arkadasin pismanliklarla gelecek..mutsuz bir evlilik yapmaktansa simdi aci cekmek cok daha iyidir.sen neden rezil olasin ki namussuzluk yapan,utanmasi gereken o..
bu gece sukret hersey icin ve hakkinda kim hayirliysa seni gercek anlamda kim sevdiyse Allah onu cikarsin karsina..sakin uzulme..

emin ol sonu böyle kötüde olsa iyide olsa herşeyde bir hayır vardır kızma sakın bu gerçek bununda hayrı vardır benide ilk sevgilim aldatmıştı ilk zamanlar senin gibiydim sonra nette dolaşırken birkaç hikaye okumuştum ve bunu araştırmaya başlamıştım bu sözün doğruluğunu vede herşeyde bir hayır var gerçekten senin için hayırlısı olsun canım:Saruboceq:

Bende aldatıldım 2 sene önce inan şuan aklıma bile gelmiyo. ilk başlarda hiç geçmiceğini sandığın bi acı yaşıyosun ama sonunda iyiki bile diyebiliyosun artık hayatına giren insanlara karşı daha dikkatli oluyosun ve gerçekten bukadar yıprandığın için kendine kızıyosun. insanlar evlatlarını kaybedip bizaman sonra normal hayata dönüyolar sıkma canını emin ol geçicek..

canım sana evlenmeden değer vermeyen adam evlenince neler yapar burnu sürttü dersin bi süre sonra affedip evlenirsin ama için de varsa necebolsa bekarken affetti şimdi hepten affeder der yine yapar arkadaşıyla birlik te yapmış daha ne arkadaşları olacak
arıyorsun teli kapalı ve okızla olduğu ortaya çıkıyor ben eşimin teli kapalı olsa bile kızarım ki sonunda bide böyle bişey duymak Allah korusun tüm bunları duyup o kızla muhatap olman bile hata sana değer vermeyen bi adamla kıza değer verme
arkadaşın barışabilir eşlerde aldatın ca kimi affeder sürdürür kimi o an da bitirir bu seçimdir ve insanların yaşamını seçimleri belirler (aile hariç herşeyi seçebilirsin ve seçimlerinle yargılanırsın )sen daha hiç 1bağın ve zorunluluğun yokken bu yola girme kendi ne bak gez eğlen farklı ortam ve arkadaşlar bul hiç bulamazsan tek takıl sinemaya alışverişe çık ve gülümse herşeye ve herkeze inat gülümse hem gülen 1yüz kadar çekici birşey yoktur yeni bi prens te gülen yüzüne vurulabilir

Back
X