Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçer geçer arkadaşım. Bak keyfine. Kandırır seni o . Herşey gönlünce olsun.
sanada tesekkürler arkadasım.bekarsın sanırım. evdenınce gorursun bazı gerceklerı.bende bekarken senın gıbı konusur dahada buyuk konusurdum.insallah dogru kışı cıkar karsına
tamam arkadaşlar konu kapanmıştır verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.
kızlar ona karsı soguklugun ve ısteksızlıgım gecermı korkuyorum ne olacak benım halim
tamam arkadaşlar konu kapanmıştır verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.
Valla arkadaş bir konu açmış, bazılarınız ağzına tıkamışsınız lafı. Neden daha yapıcı olamıyoruz acaba? Bu tür durumlar kolay değil.Belli ki arkadaşımızın da kafası karışık.Elbette kendi içinden geçeni yapacak ama belki biraz motive edici sözler onu biraz rahatlatacak.İnsan bazı durumlarda sadece paylaşmak ister.Bir insanı bir konu açtığına pişman etmeyin lütfen tek ricam bu.
ben katılmıyorum diğer yorumlara...
madem eşinizden ayrılmak istemiosunuz, ozaman onun da hayatını zindan edin, o sizinkini nasıl ettiyse...
ve her defasında yaptığı hatayı yüzüne vurun...
Bu da farklı bakış açısı..
Ki bilirsin seni severim ben lovelinya...:1hug:
Adamın yüzüne vurdukça evde huzur kalır mı sence?
Aynı evde cehennem hayatı yaşamak mı,boşanıp kafanı dinlemek mi?
Zaten adam beni bunalttın da o yüzden özledim başka kadınları demiş ya yine özlerse birilerini iyice bunalıp..
Bu kısır döngü nereye varıcek?
boşamak size nakadarda kolay geliyor hey allahımm yaa
bende aldatıldım ve ikiz bebek beklememe rağmen boşandım
Tamam yapıcı olalım...
Mesela ne diyelim?
"Ben de aldatıldım devam ediyorum hayatıma,olur böyle şeyler,sen bak keyfine,amaaan erkek milleti değil mi hepsi aynı vs. vs."
İnanın merak ediyorum ihanete uğrayan kadına yapıcı neler denir?