yaa arkadasim haklisin...tabiki ama buyuk konusma konusunda dikkat et...cunku bu bir gercek...tabiki yorumun dusuncen olacaktir...dogrusuda bu aldatilinca bosanilir....tabii insanlarin tercihi...ama buyuk konusacagim basima gelirse bosanirim diyorsun...canim yaa hayat insanlara neler getiriyor biliyormusun...belki ilerde durum farkli olacak....baz gerekcelerin olacak sabretmen gerekecek...sabirsa tabii bunu sindirmek.????ama Allah bu dunyada insanin kinadigi seyi basina vermeden canini almazmis...ama size demiyorum herkes özgur istedigini yazar...konu sahibi arkadasin durumundan sunu anladim...yeni evli bocaliyor....bence bir psikologla görusmesinde fayda var hamdolsun böyle birseyle karsilasmadim ama herkesin yasadigi seyler farkli oluyor...Ben sana boşan demedim . sindirebiliyorsan unutmaya çalış dedim başta. Senin kendinle ilgili çözemediğini burada insanlar nasıl çözsünki? Ben büyük konusuyorum konusucamda aldatılırsam bırakırım. Çunki gururum ve kendime saygım var. Umarım hayatta herşey hepimizin istediği gibi olur.
ben bir arkadasin esinin aldattiginida duydum millet bangir bangir bagiriyordu nerdeyse...ama bana hic söylemedi....hayatina devam ediyor nasil sindirdi icine onu bilemem ...