Aldatıldım! :(

adam aldatmış fakat tensel bişey olmamış mış mış.bence mutlaka alkolünde etkisiyle bişeyler olmuştur.adam olsa bile oldu mu diyecek ben bu tensel zırvalıklarınada inanmıyorum ateş-barut-alkol bunlar yan yana gelince hiçtee mantıklı şeyler olacağı yok.adama görüşmeyelim düşünmek istiyorum dmeişsin eee hadi yine beni boşlukta bıraktın deyip yine giderse ne olacak;?tamam seviyorsun anlıyorum ama gözlerini aç biraz körü körünede bağlanma

Son düzenleme:
buraya yazdıklarımdan haberi yok, ona böyle şeyleri belli etmiyorum zaten

hazmedemiyorum, ben bunu hakedicek ne yaptım bunu anlamıyorum

Hiçbir şey olmamış gibi devam mı ediyosun yani

neyden korkuyormuş sevgiliniz..yapmadığı neyden korkuyor.hemen bukadar inanmayın!!çekindiği şeyler varki o kızla karşılaşmaktan korkuyor.
kızlar hiç kıyamıyorsunuz değilmi..
siz kendinize değer vermezseniz karşınızdaki insan hiç vermez..

akşam msnde konuştuk, utanıyorum falan dedi ama ....
artık inanmıyorum ona...
bugün mesaj attım, bittiğini, hazmedemediğimi söyledim :2:
her sabah heyecanla uyanan ben, artık acıyla yatıyor acıyla kalkıyorum
ben bunu hakedecek bişey yapmadım
şimdi de iş yerime gelmiş, dışarıda beni bekliyormuş
ama biliyorum ki, sadece bu kadar
benimkinde şu vardı, gündüz saf aşık, gece kurt adam.
arkadaşlarının yanında hep beni unutuyordu
düşündüğünü, hep aklında olduğumu iddia ediyordu ama yemezler..

keşke böyle olmasaydı...

Keske böyle olmasaydi evet,üzüldüm senin adina.Ama haline sükret,ya onun ne mal oldugunu evlendikten sonra ögrenseydin.Ucuz kurtulmussun bence.Artik ondan uzak durmaya calis,baktin senin pesini birakmiyor,onu yaptiklarini herkese anlatmakla tehdit et.Herkes iliskimizi biliyor demissin,bu durum etrafinizdaki insanlarda bir saskinlik yaratacaktir.Bu suc sizin üzerinizde kalmasin,olanlari gerektiginde anlatmaktan cekinmeyin sakin.
ALLAH yardimciniz olsun.

her ilişkide oturup acaba devam etmeli mi dediğimiz anlar oluyor.aldatılmadan bahsetmıyorum, hazmedılmeyecek baska seyler de olabılır.hem de yıllarını vermiş insanlar sonunda vazgecıyor.herseyının, her anının , her özel gününün , her fotografının içinde oluyor. ancak vazgecılıyor.

aldatılma ise farklı bir konu.en basında yaşamk bunu bı avantaj.boşver gıtsın. her zaman onu unutturacak ii ki ayrılmışım dedırtecek bırı karsına cıkar.

dediği gibi hiçbirsey olmamış olabılır, ancak olmuş da olabılır. bunun şüphesiyle yaşanmaz.hele de yıllarını vermemişken bitir derim ben. o sorumluluk yok onda. bn ayrıldık kararı alınana kadar o sorumlulugu tasıyorsam , boşluk bulup bundan yararlanmyack kımse. bana göre böyle.

aldatıldın ama ayrılmamak için yalvarıyor musun

zaten erkekler boşlukta kalınca herşeyi yapar bide haklı gibi üste çıkıp hatayı bizlere yüklerler..bizde boşlukta kalıyoruz aynı anda....sadakatle alakalı ya..

en ufak ayrılıkta bunu yapacaksa düşünemiyorum bile ben bu işin devamını.sen iş için şehir dışına da gidebilirdin.başka bir durumda olabilirdi.her fırsatta başkasına mı gidecekmiş.şimdi restini çekmişsin ona şimdi bile teselliyi pardon yalnızlığını başka yerde çıkarmadığını bilemezsinki.bizlere ne yapmalıyım diye sorduğun için böyle yargılayıcı konuşuyorum kusura bakma ben böyle bir adama asla güvenmezdim.zaten sende bunu unutamayacaksın ve bu şekilde devam ettiğin bir ilişkide sürekli kıskanmanla,acabalarınla geçecek.oda sürekli bunu önüne getirdiğin için kavga edecek seninle ve bilemezsin bu kavgaların sonunda başka neler yapacak.

Ooo aşmış artık senin sevgilin
Her kavganızda kızlarla gezsin , sende biliyorum seviyor beni de
Ya bırak allah aşkına bu kadarmı körsünüz , anlamıyorumki
İlla aldatmak için temasmı lazım
Sana yalan söylemesi , başka kızlarla geceleri gezmek aldatmak değilmi
Nasıl bu kadar saf oluyorsunuz anlamıyorumki..
Böyle bir erkeği(?!) asla ama asla affetmeyin
Bugün bunu yapan yarın daha beterini yapar..
Onun canı yanmaz , olan sana olur..

Bence bu sevgi değil, sadece minimum sıkılarak vakit geçirdiği insan sizmişsiniz anlaşılan... Sizde bir sorun çıkınca hemen başkasına koşmuş nitekim...

Barışıp yemek ki yediniz bir de? Bence siz onu affetmekle en büyük hatayı yapmışsınız zaten, gerisi yalan olmuş.

Bitirin ve arkanıza bile bakmayın...

belki mutlu olacaklar...

bence hiç üzülme sakın affetme arkana bakma bile bidaha canını yakmasına izin werme bende aldatıldım hemde çok adice irenç bir şekilde ama asla arlama bakmadım sen önüne bek bi gün gerçek mutluluğu bulucağına emin ol

Çocukmu kandırıyosun sen diyip tokatı patlatsaydın o ne beee severimde başkasına bakarımda seven adam yapmaz sen neden yapmıyosun yapamıyosun haaa bide bişey yaşamamışşş tabiii canım erkek yaaa töbe töbe adamlar bilmem ne görse fena oluyooooo:90::90:yanındaki kız müsaitki demek o saatte alkol erkek geziooo araba falan yanii anladım kadarıylada uzun süre olmamışşş bence sonra daha çok üzülürsün bugün ağla daha iyiiiiii

boşver canım sen yoluna bak çünkü bi kere yapan hep yapıyor sen onu affedersen diğer aldatılmalarında yolunu açmış olucaksın böyle bi adamla evlenmektense azcık daha bekle güvenebileceğin biri çıkar karşına elbet

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…