Aldatıldım! :(

geçen akşam uzun uzun konuştuk kızlar
bayaa uzun hemde
aslında konu başka yerlere gitmişti
hiç alakası bi yerde
(ki ses tonundan anlıyorum ne kadar üzgün olduğunu)
senden başkasına dokunursam öleyim dedi..
o an sustum kaldım zaten
o nerden çıktı dedim
ben seni istiyorum, sen başkasıyla olmadım, olmıcam dedi
daha sonra o akşam o kıza dokundun mu dedim
hayır dedi
inandır dedim
seni görmek nasip olmasın ki dedi

içim titredi bi an
o bi hataydı, ve bir daha asla yapmayacağına eminim
adım gibi..

veeee çok ilgisiz olacak ama, bizden bile habersiz babalarımız bir araya gelip tanışmışlar
zaten haberleri vardı ama beklemiyordum doğrusu
babam için ilk intiba güzel, biraz daha araştırayım demiş anneme

mutlu musun, ne kadar salaksın diyebilirsiniz
ama ben bunun tekrarlanmayacağına, ve daha ilişkinin yeni olmasından dolayı kendini şaşırmasına bağlıyorum
yakında buradan görmeye geldiler, istemeye geldiler, herşey güzel gidiyo gibi güzel haberler yazarım inşallah

üzüntümü paylaştınız mutluluğumu da paylaşın, hep beraber sevinelim

Umarım hallolmuştur canım.Dilerim bir dahada olmaz.Ama ailelerde tanıştığına göre iş ciddiye bindi diye erkek arkadaşın daha da sorumlu hissedecektir kendini.Asla 2. defa olursa affetme alışkanlık haline gelir yoksa.

teşekkür ederim canım
2. defa olacağını sanmıyorum, olursa beni sonsuza kadar kaybedeceğini biliyor
bugün görüştük, o kadar heyecanlı ki..
hep diyordum sigarayı bırak diye, bırakamıyordu
benden habersiz
bırakmak için hap falan bişeyler ısmarlamış, kullanmaya başlamış
içmiyormuş artık
mutlu oluyorummmm
allahım dilerim bozulmaz mutluluğum

küçük bi tökezleme yaşadık ama bundan sonra dimdik yürürüz inşallahh

umarım 2.şansınıda kaybetmez...iyi yapmışın bence 2.bi şans vermekle.hakkında hayrılsı olsun cnm mutluluklar

gerçek olduğunu nereden biliyrsun sana ceza vermek istiyor olamz mı
nasıl emin olbiliyorsun
rahat olarak en büyük cezayı veririsin senin üzülmeni istemese söylemszdi söylediğine göre
amacı var seni kıskandırmak ceza vermek

hem de 3 gün pes yani ,bir gece olsa alkol falan dersin de 3 gün yahu ,,erkeklik zaafı olsaydı bütün erkekler böyle olurdu ama değil

''sen beni boşlukta bıraktın...''

bunu soyleyip seni suclayan ve kendisini temize cikarmaya calisan adami salla gitsin!
daha ne dusunuyorsun?
bak suraya yaziyorum bu adami 3 gun icinde unutursun cunku deger verilecek birine benzemiyor, iliskini kestigine hic pisman olmazsin yani icini ferah tut

boşluk.... erkeklik zaafı.... hep aynı hep aynı
b,r kere de başka kelimeler bulsalar daha iyi olacak...
buradan bütün erkeklere sesleniyorum bir b.... yediğinizde artık boşluk demeyin ne olur çok bayağılaştınız
ilginç kelimeler bulun açın sözlüğü, cidden bak aldatmalardan değil de bu boşluk kelimesinden bıktık
pişman olmuştur ama yine yapabilir yani bekle sonuçta sabıkalı.
ama ne olur bir dahaki sefer de boşluk deme de ona lütfen başka kelime bulsun

barışmanıza sevindim, önceki yorumları okudum hepsi çok negatif, erkekler de insan sonuçta onların da zaafları var, hatalar yapıyorlar ve gerçekten değer verdikleri birini kaybetme noktasına geldiklerinde pişmanlık da duyuyorlar. erkek arkadaşının yaptığını ya da sonrasında açıkladığı bahanelerini hiç onaylamıyorum, o konuda diğer arkadaşlarla aynı fikirdeyim, hepsi safsata!! boş laf!! ama anlaşılan erkek arkadaşın ilk kavganızda ayrıldığınızı düşünmüş, hayatına devam etmek istemiş, "arkadaşının da gazıyla" cinsel ya da değil hiç farketmez, böyle bir hata yapmış. sonuçta vizdan azabı çekmiş pişman olmuş ve seni kaybetmekten korktuğunu fark etmiş. bazı erkeklerin bunu fark etmeleri için sevdiklerini kaybetme noktasına gelmeleri gerekir. bu duyguyu yaşayan erkek gerçekten sevdiğini farkeder. kaybetme korkusu olmayan insandan sevgi beklenmez. hatasını tekrarlar mı bilemem, adam gibi adamsa dersini almıştır, bir daha yapmaz. bir kere yapan hep yapar diye birşey yok.bu mantıkla hareket eden erkekler ne yapar eder saklarlar yaptıklarını sonuna kadar inkar ederler,çünkü pişman değillerdir.böylelerinden sakınmak gerek işte çünkü bunlar hatalarını anlamazlar ve nasılsa affetti diyip tekrar aldatırlar.burada devreye giren, kadın ya da erkek, karşınızdaki insanın karakteridir, vicdanıdır.senin yapman gerekense yaşadıklarını ve acılarını en kısa sürede unutmaya çalışmak olmalı, ilişkin bitse bile bu acıyla yaşayamazsın.sana bu acıyı unutturabilecek yegane insan da gene sevdiğin insandır. dilerim erkek arkadaşın bunu başarabilir, sen de tekrar mutlu olmak istiyorsan yaptıklarını başına kakmamalı, hatırlatmamalısın. madem barıştınız bu konu sonsuza kadar kapanmalı. mutlu olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…