yemek öğrenmeden önceydi, daha sonra anlattı bana bu durumuBence bu sevgi değil, sadece minimum sıkılarak vakit geçirdiği insan sizmişsiniz anlaşılan...Sizde bir sorun çıkınca hemen başkasına koşmuş nitekim...
Barışıp yemek ki yediniz bir de? Bence siz onu affetmekle en büyük hatayı yapmışsınız zaten, gerisi yalan olmuş.
Bitirin ve arkanıza bile bakmayın...
yemek öğrenmeden önceydi, daha sonra anlattı bana bu durumu
hala yalvarıyor
pişman olmasaydım anlatmazdım diyor
bir daha asla asla olmayacak diyor
inanamıyorum
ona sonsuz güveniyordum ben, inanamıyorum artık:2:
yemek öğrenmeden önceydi, daha sonra anlattı bana bu durumu
hala yalvarıyor
pişman olmasaydım anlatmazdım diyor
bir daha asla asla olmayacak diyor
inanamıyorum
ona sonsuz güveniyordum ben, inanamıyorum artık:2:
anladığım kadarıyla çocuk senden cinsellik beklemiş olmayıncada başka kızlara gitmiş. ben bunu aldatma olarak görmüyorum. sonuçta onunda bazı ihtiyaçları vardır erkek olarak. bence çok tavır yapma.
1. hayatında biri varken bir erkek başka bir kadına gitmezanladığım kadarıyla çocuk senden cinsellik beklemiş olmayıncada başka kızlara gitmiş. ben bunu aldatma olarak görmüyorum. sonuçta onunda bazı ihtiyaçları vardır erkek olarak. bence çok tavır yapma.
anladığım kadarıyla çocuk senden cinsellik beklemiş olmayıncada başka kızlara gitmiş. ben bunu aldatma olarak görmüyorum. sonuçta onunda bazı ihtiyaçları vardır erkek olarak. bence çok tavır yapma.
Ne yapacaksin, sonucta erkeklerin hepsinde var bu tur davranislar. Sanki bundan ayrilsan, baskasiya beraber olsan yapmayacak mi o da. Seviyorsan devam et, bak hazir o da seni cok seviyor...
bu bana ilaç gibi geldi canımherkez ayrıl demiş ne mal oldunu anlamşın felan yazmış.bide farklı açıdan bakalım arkadaşım.bence sana sölemesi çok güzel söylemeyebilirdi.saklayabilirdi.benm nişanlımda yaptı geldi bana dobra dobra söledi. ben affettim.ben affetim o utandı bidaha yapmadı.şimdi yapsın bakalım neler oluyo.ilk zamanlarda oluyo bunlar her ilişkide .özelliklede aranız bozuk olduğu zamanlar.bazen aşk sevgi fedakarlık ister.ahh arkadaşım ahh ben neler yaşadım anlatsam varya kitap olur.sanki biz hiç saklı gizli bişey yapmıyomuyuz yapmıyorum diyen yalan söler.
bence bi şans daha ver.tamam güvenini sarsmış ama anladığım kadarıyla seviyorsun.bence al karşına konuş.sana bi şans vericem de.sırf seni sevdiğim için de.sonra bence takipe al.yani ona güvenmedini biliyo sonuçta.bişey demiycektir.benim düşünclerim bunlar.İKİ KİŞİN BİRBİRİNİ SEVMESİ ANLAMASI KUSURSUZ OLMASIYLA DEİL.BEZENDE KUSURLARINI GÖRMEMEZLİKTEN GELMESİYLE OLUR....Allah yardımcın hakkında hayırlısını versin.hayırsızsa olmasın hiç..
Ne yapacaksin, sonucta erkeklerin hepsinde var bu tur davranislar. Sanki bundan ayrilsan, baskasiya beraber olsan yapmayacak mi o da. Seviyorsan devam et, bak hazir o da seni cok seviyor...
bu bana ilaç gibi geldi canım
gerçi diğer kızların da söyledikleri de doğru
ya tekrar yaparsa, huylu huyundan vazgeçmezse gibi düşüncelerim olmuyo değil
ama hayatımda kimseye ikinci bir şansı vermedim
bu çocuğa sanırım vericem
ama şimdi değil
uzun uzun konuşmam lazım, görmem lazım pişmanlığını, süründüğünü, beni istediğini görmem lazım
daha zamanı var
teşekkür ederim tatlım
Sende aldat bakalım sevgilini o seni affedecekmi ?
banada çok mide bulandırıcı geliyo arkadaşım!!!
erkek kadın ve alkolde varsa hiç bişeyin olmamış olması asıl anormal olur...buna kesinlikle inanmıyorum...bana göre evlenilcek bi insan değil..yani ben evli olduğum için bazı şeyleri daha net görebiliyorum..seven sadık olan kişi boşlukta olduğunda o şekilde teselli bulmaz buna emin ol..kendi başına kalır içer içlenir ama başka kadınlarla 3 gün falan keyif çatmaz..
hem keyif çatıyo hemde sana beni boşlukta bıraktın diyo ohh ne alaa memleket...
kadınlarla içki içip gezip tozmanın adı ne zaman boşluk oldu..her erkeğin ağzının suyunu akıtan bi ortamda bulunmak eminim onu çok kederlendirmiştir..bu kadar basit değil yaa kanma bence
hakkında hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?