Aldatıldım! :(

yemek öğrenmeden önceydi, daha sonra anlattı bana bu durumu
hala yalvarıyor
pişman olmasaydım anlatmazdım diyor
bir daha asla asla olmayacak diyor
inanamıyorum
ona sonsuz güveniyordum ben, inanamıyorum artık:2:

Sağlığından psikolojinden,özgüveninden olacaksın.Ömrün gidecek devam edersen.Böyle bir adam eşin olursa çocuğumu nasıl büyüteceğim diye korkarsın.Hasta olursam yanımda kalır mı diye korkarsın.Kaldı ki seni kandırmış güvenini kırmış birinin zor gününde yanında olmak sana zor gelir.Erkek olmak baba olmak çok zor birşeydir.Babalar hasta olsa da yataktan kalkar işe gider.Çocuğu hastayken içi acır.Geleceği için çalışır didinir.Hayat çok zor.Basit bir hastalık geçirdin diyelim.Evine çocuğuna bakamıyorsun.KAdınlık yapamıyorsun.İnsan hali.Bu gün iş nedeniyle biraz uzakta kaldın.İçki içip kızlarla takıldı.Böyle gevşek bir insandan baba olur mu?Eş olur mu?Eğer devam edersen gelinliğini giydiğin gün sıkıntıdan kilo vermiş yüzün kırışmış ve solmuş bir durumda acaba salonda hangi kıza bakıyor diye düşünerek evlenirsin.Evet bir insana inanıp kandırılmak zor geliyor insana.Kabullen.o kötü biri.Dürüstlük açısından bile denk değilsiniz.Ki dürüstlük bir eşin sahip olması gereken en büyük erdemdir.Sana bir kere yalan söylemiş bir insana saygı duyamazsın.inan evde bir bardak su getirmek zoruna gider.Ama evlilik ve bir ömrü paylaşmak okadar iç içe geçmiş şeylerdirki ne yapsan silinmez kaybolmaz ve yok olmaz.Bir de bir kadın başka bir aile içine girince gelin görümce kaynana sülaleyle karşılaşınca kendini güvende hissedemiyor.Bu güveni sağlayan eştir.Sana öyle saygı duymalı ki kimseye söz söyletmemeli.O böyle bir karakter sergileyemez.Erkeklik her önüne gelene bakmak değil tok gözlü olmaktır.Güvenilir olmaktır.Düşünsene böyle gevşek birinden oğlun olduğunu.Genle aktarılacak karakter özelliklerini.Şu an ömrün,ailen,çocukların hatta torunların hakkında bir karar veriiyorsun.

Zor ama yapılamayacak birşey değil.O nun ki sevgiyse tonlarca erkek var seni öyle sevebilecek.O hatayı yapmamış olanlara şans vermen daha mantıklı değil mi?

Kabul edersen onun tüm terbiyesizliğine rağmen kabul etmiş olacaksın.Genç kız olarak birçok hakkın elinden gidecek.Düğününde mutlu olmak gibi.

Zor bir dönemimde sarı kantaron hapı çok işime yaramıştı.Eğer çok bunalıma girersen onu kullanırsın.Sana ilk tavsiyem telefon kartını tuvalete atıp yeni hat alman.

2. si şöyle bir kendine çeki düzen vermen.Mesela bal ve polen karışımı cilde ve vücuda güzellik zindelik veriyor.Yoğurt ve çörek otu yoğurt ve keten tohumu da keza öyle.Banyoda cildi limonla ovmak cilde beyazlık hoşluk katıyor.Hamam da eski güzellik sırlarından.Kıyafetlerine çok özen göster.Hoş renkler seç.

amway in cilt bakım ürünleri güzel ve yeni serisi ucuz.herhafta piling ve nem maskesi.her gece temizleyici ,tonik krem.Işıldayıp çık dışarı demeye çalışıyorum.

3.sü kk mutfak püf noktaları bölümünde ezinenin açtığı övgülü tarifler var.Onları hatmet.Hayretle övülen bir gelin olursun.

Vaktin varsa dikiş öğrenip kendine bir gardırop elbise dik (kumaşları iyi seç) yada al.Elbise ve topuklu ayakkabı hem zarif hem alımlı gösterir.

4.sü gittiğin tüm düğünlerde hangi modaevine gidilmiş iyi takip et.Ciddi anlamda çalış ve danış bu konuda .Muhteşem bir gelinliğin olsun o dürüst damadı bulduğun günde.

5.si sevgiliyken aldatılmış affetmiş,hayatı kaymış bir sürü iyi yürek hatrına tüm havanı takın ve arkana bakmadan yürü.Çok güzel bir ömür bekliyor.Seni kandırmasına izin verme.Sen bütün aseletinle mert eşinle sırça köşkünde otururken oda gece yarıları içki alemlerine devam etsin.Mis gibi işe gitmiş koşarak eve gelmiş ahlaklı ağzı temiz kokan eşini kapıda karşılamak mı acaba kiminle içti dediğin ağzı leş gibi kokan saygı duymadığın birini kapıda karşılamak mı.

6.Yukarda saydığım maddelerle ilgili kk dfa bir sürü başlık var.mutlaka kk lı bir peri anne eli sana değer.Kıyma kendine derim.

anladığım kadarıyla çocuk senden cinsellik beklemiş olmayıncada başka kızlara gitmiş. ben bunu aldatma olarak görmüyorum. sonuçta onunda bazı ihtiyaçları vardır erkek olarak. bence çok tavır yapma.

Affedersiniz, yanlış anlama olmuş.

Bundan sonra en küçük bir şeyde şüpheleneceksiniz, içiniz hiç rahat etmeyecek. Hayatınızı sürekli böyle diken üstünde yaşamaktansa sizin için acı verici de olsa şimdi bitirmeniz en iyisi. Daha sonra her gün ağlayacağınıza ilerde bir gün ağlarsınız...

Bir insan neyse odur.. Karakter asla değişmez.. Evet bu onun karakterini gösteriyor.. Zayıf !!
Pişman olacağın kararlar alma bence.. :)) Ben bu hataya çok düştüm ama insanın aklı tokuşmadan anlamıyor.. Hiçbirşey vazgeçiilmez değildir.. Ama dilerim anladığında çok geç olmaz. . .

kızlarr herşey için çok teşekkür ederim
burada başka biri bunu yazmış olsaydı, bende aynen sizin verdiğiniz tepkiyi verecek, asla geri dönme, gururunu çiğnetme derdim..
23 yaşındayım, hayatıma bir sürü insan girdi, hiçbirini ikinci bir şans vermedim, pişman mıyım hayır.
belki affetseydim düzelirlerdi diyorum, hani derler ya ikinci bir şansı hakeder diye..
şu anda onu ölçme aşamasındayım, bakalım bundan sonra neler yapacak beni kazanmak için, çabalayacak mı, çevresini değiştirecek mi
bunları gözünde görmem lazım
göremezsem en fazla kaybettiğim birkaç günüm olur
görürsem biliyorum bunu hiç unutamayacağım, bir süre daha devam ederim ve bakarım olana biteene...

anlayacağınız kafam karışık, ne yapacağımı bilmiyorum
herşey şu anda onun yapacaklarına bağlı.
bunu da sizden başka kimseye anlatmadım
işim sebebiyle yine aynı yerde değiliz, perşembe günü aynı yerde olacağız, o gün önümde diz çöktüğünü, ağladığını ve yalvardığını görmek istiyorum..
tabii o günlerden sonra da.....
off bilemiyorum
belki gitmek en doğrusu, bırakmak

bu nasil bi mantik

1. hayatında biri varken bir erkek başka bir kadına gitmez
istediği cinsellik olsa da gitmez
kadınlar bazen nasıl kendi kendilerine yetiyorsa, erkeklerde hayatlarında biri varken ve uzakken bu şekilde kendilerine yetecekler
2. olayımızda bir de tensel birşey olmadı durumu var
ki ben ayrıntıları dibine kadar öğrenicem bi şekilde, ondan veya bi başkasından
3. benim olayım beni nasıl yoksayar, bi anlık gaflet mi, bu hep olacak mı, bundan öncekilere de oldu mu
gerçekten pişman mı, pişmansa neden pişman olmadan önce düşünmedi
bu sorularımın cevaplarını almadan onu insan yerine bile koymayacağım
aklım ne kadar karışık olursa olsun....

Yok artık ya bu nasıl bir yorumdur
Bu nasıl bir mantıktır , hele bir bayan nasıl bunu der hiç aklım almıyor
Bu bir aldatmadır , insan sevince başka bir kadını arzulamaz , koynuna girmez , yapıyorsa sevmiyordur!

herkez ayrıl demiş ne mal oldunu anlamşın felan yazmış.bide farklı açıdan bakalım arkadaşım.bence sana sölemesi çok güzel söylemeyebilirdi.saklayabilirdi.benm nişanlımda yaptı geldi bana dobra dobra söledi. ben affettim.ben affetim o utandı bidaha yapmadı.şimdi yapsın bakalım neler oluyo.ilk zamanlarda oluyo bunlar her ilişkide .özelliklede aranız bozuk olduğu zamanlar.bazen aşk sevgi fedakarlık ister.ahh arkadaşım ahh ben neler yaşadım anlatsam varya kitap olur.sanki biz hiç saklı gizli bişey yapmıyomuyuz yapmıyorum diyen yalan söler.
bence bi şans daha ver.tamam güvenini sarsmış ama anladığım kadarıyla seviyorsun.bence al karşına konuş.sana bi şans vericem de.sırf seni sevdiğim için de.sonra bence takipe al.yani ona güvenmedini biliyo sonuçta.bişey demiycektir.benim düşünclerim bunlar.İKİ KİŞİN BİRBİRİNİ SEVMESİ ANLAMASI KUSURSUZ OLMASIYLA DEİL.BEZENDE KUSURLARINI GÖRMEMEZLİKTEN GELMESİYLE OLUR....Allah yardımcın hakkında hayırlısını versin.hayırsızsa olmasın hiç..

Ne yapacaksin, sonucta erkeklerin hepsinde var bu tur davranislar. Sanki bundan ayrilsan, baskasiya beraber olsan yapmayacak mi o da. Seviyorsan devam et, bak hazir o da seni cok seviyor...

Ne yapacaksin, sonucta erkeklerin hepsinde var bu tur davranislar. Sanki bundan ayrilsan, baskasiya beraber olsan yapmayacak mi o da. Seviyorsan devam et, bak hazir o da seni cok seviyor...

tabi! hepimizin kocası hergün birileriyle alem yapıyo da biz burda yine de gelip millete aman öyle koca olmaz diyoruz di mi! tövbe yarabbim nasıl bir mantıktır bu ya..
yazdığın ilk msjınmış işkillenmemek elde değil erkek midir nedir böyle düşüncede de bayan olamaz diye..

bu bana ilaç gibi geldi canım
gerçi diğer kızların da söyledikleri de doğru
ya tekrar yaparsa, huylu huyundan vazgeçmezse gibi düşüncelerim olmuyo değil
ama hayatımda kimseye ikinci bir şansı vermedim
bu çocuğa sanırım vericem
ama şimdi değil
uzun uzun konuşmam lazım, görmem lazım pişmanlığını, süründüğünü, beni istediğini görmem lazım
daha zamanı var
teşekkür ederim tatlım

Bu cümle ve bu düşünce tüm ömrünü mahvedebilir biliyor musun?ahlaklı insanlar var bu dünyada.Niye onlardan biri senin eşin olmasın.kadın onuruna yakışıyor mu bu düşünce?

peki herkes bosluga dusunce aldatsin
ama yok erkekler icin normal cunku onlarin "zaafi" var
yoktur zaaf falan
sadece toplumda erkekler daha rahat oldugu icin
bel alti vurulacak hakaret edilecek lanet edilecek kadin oldugu icin
erkekler kendine hak goruyo
teselliyi baska kollara arayan erkegi adam yerine koyup konusmam bile!
cunku ben sevdigim adama boynuz takmayi yada hemen baskalarla gezmeyi
onuruma yedirmem..
ozuru kabahatinden buyuk

rica ederim canım.evet biraz sürünsün bakalım.bekle sakin ol....su akar yolunu bulur.zaman herşeyin ilacıdır.yalnız eğer şans vericeksen çok allayıp budaklandırma derim ben.yani çok çok uzatma.

Valla hem alkol alcak gecenin bi yarısı, hem yanında kız olcek ama tensel bişi olmicak.:44:
Olmamıştır doğrudur yemelik bişi olmuştur

kesinlikle katılıyorum şimdi bu kadar üzüyor acıtıyor kalbin sıkışıyor inan bana evlenince bunun çook daha fazlası acıtır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…