Aldatıldım

umutluperi

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
349
4
316
10 aydır birlikte olduğum erkek arkadaşımın beni aldattığını bugün resmen öğrendim. Erkek arkadaşım, ele avuca sıpmayan bir tipti ama beni severdi. Tabi benim sevmesini istediğim gibi değil. Bizim yaşam tarzlarımız birbirine çok zıt. Ben ona nispeten daha mutaassıp yaşayan biriyim. Daha önce bir evlilik geçirdim. Erkek arkadşımda bu durumu biliyordu. İlk tanıştığımız sıralar boşanma olaylarımın taze olduğu sıralardı. Birbirimizden aldığımız elektrik sonrasında biz önce arkadaş gruplarıyla görüştük. Sonrasında da beraberliğimiz başladı. O ele avuca sığmayan adam bana karşı her daim nazik davrandı. Duygusal değildi ama kaba da demek yanlış olur. Ben biraz ayrıntıcıyım o daha düz mantık davranır. Ben dolaylı bir naltım kullanırken o içindekini açıkça söyler. Şu sıralar içimden bir ses onun uslu durmadığını söylüyordu. Nitekim bunu açık açık dile de getirdim. Tabi her seferinde inkar etti. Beni her zamankinden çok aradı daha ilgili davrandı. Dedim ki bu hiç normal değil. Sıradan kadınlar gibi kendimi hissetmeye başladım. Hatta aklıma soru işaretleri takıldığı için kendimi suçladım. Bugün ise şeytanımla yüzleşmek için telefonuna baktım. Gelen kutusundaki ilk mesaj aşkım diye başlıyordu. Ama gönderen ben değildim. Mesajı okudum telefonu yerine koydum ardından tekrar okudum ki yanlış anladığım bir şey olmasın diye. Ve kaçınılmaz gerçeği kabul ederek telefonu ikinci kez aldığım yere koydum. Sonrasında da dışarı çıkacaktık beraber dedim ki sen rahatsızsın aşkım yat, dinlen kendine bir gel istersen sana hasta çorbası yapayım. Yok dedi sonra öptüm çıktım evden hiç bir şey demeden. Sonra bir arkadaşımı aradım dedim böyle böyle. Bende şöyle yaptım. Bana dedi ki en doğrusunu yapmışsın. Biraz düşün sonra bu ilişki benim isteklerimi karşılamıyor de bitir. İçine otusun mesajdan bahedersen sana ben böyle bir insanım biliyorsun derse ne yaparsın? Gururunu boşuna incitme ama ben onu bir daha görmek istemiyorum. Onun beni herkesten farklı bir yere koyduğunu düşünüyordum ben çok garip hissediyorum. Bana akıl verecek olan olursa daha bir rahatlayacağım. Bekliyorum kızlar :(

Üzüldüm senin için...Boşanmanın ardından bi hayalkırıklığı daha.....Daha büyük kararlar vermeden önce öğrendiğin iyi olmuş şükret diye düşünüyorum canım....Ayrıl bence de ama nedenini söyleyebilirsin hatasını bilsin diye...

Üzüldüm senin için...Boşanmanın ardından bi hayalkırıklığı daha.....Daha büyük kararlar vermeden önce öğrendiğin iyi olmuş şükret diye düşünüyorum canım....Ayrıl bence de ama nedenini söyleyebilirsin hatasını bilsin diye...

Zaten bu iş bitmiştir büyük te konuşmak istemiyorum çok ama şimdiden böyle yapan yarın, öbür gün neler yapmaz? sadece son noktayı nasıl koymam gerekiyo onu bilemiyorum

aldattığınndan eminseniz ilişkinizi tekrar tekrar gözden geçirin..henüz geç kalmış değilsiniz evli değilsiniz evli olunca insan ne yapacağını şaşırır ama yinede bu duruma katlanabilecekmisiniz?..evlilik konusundaki görüşleri neler? evlenirseniz bu durumu devamlı aklınıza getirirmisiniz,kendi kendinizi düşünerek hasta edermisiniz? daha önce evliliği yaşamışsınıız bence en mantıklı şekilde düşünüp kararı verebilecek olan sizsiniz..bir boşluktan kurtarmış sizi dört elle sarılmışsınız şuanda o yüzden tekrar boşluğa düşmekten korkuyorsunuz en doğru kararı verecek olan sizsiniz bu konuda nasıl yardım edilir bilemiyorum..Allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlı olacak şey için size yol göstersin...

Zaten bu iş bitmiştir büyük te konuşmak istemiyorum çok ama şimdiden böyle yapan yarın, öbür gün neler yapmaz? sadece son noktayı nasıl koymam gerekiyo onu bilemiyorum

bencede mevzunun uzamasına izin verme. şimdi sen msj gördm dicen o yok öle bişi diyip ,asla kabullenmicek,,yok işte bi arkadaşım kız arkadaşına benm telefnumdan msj atmıştı,kız ona istinaden ona cvp atmış dicek (ben hiç adam gibi kabullenen görmedim zaten:)
canım bence seni yıpratır bu olduydu,olmadıydı muhabbetleri..zaten sen söylüosun ele avuca sığmaz bi tipti bugünlerdede rahat durmadını biliodum diosun.en iii sen tanıosun işte. hem herşeyi boşversen içini kemirecek bu düşünceler. yıpratma bencede,sen istemediğin için bitmiş olsun ölesi daha çok koyar..hani türk filmlerindeki yanlış anlaşılmalar gibi bişide olur ya hani binde birde olsa:) bi çaktırmadan araştır bence, emin olursan bas tekmeyi

gercekten cok zor bir durum ben de cok uzuldum. ama yapacak cok da birsey yok, tek yok bitirmek gibi gorunuyor.
yine de oldukca kontrolluymussun, o mesaji okumana ragmen kendine hakim olmussun ve sogukkanli davranmissin. ben olsam kesin delirirdim :(
bence karsina cek konus ve de bitir derim. yoksa cok yipratir seni bu iliski eger surdurursen. kesinlikle guvenilecek bir tip degil.

bence nedeninide söyle hatta hesap bile sorabilirsin.
ben biraz çirkefimdir yerinde olsaydım o anda o kızın telefon numarasını alırdım.
sonra onu arar durumu anlatırdım.
madem seni kaybedicek. onuda kaybetsin.
yapayalnız kalsın :47:

bencede mevzunun uzamasına izin verme. şimdi sen msj gördm dicen o yok öle bişi diyip ,asla kabullenmicek,,yok işte bi arkadaşım kız arkadaşına benm telefnumdan msj atmıştı,kız ona istinaden ona cvp atmış dicek (ben hiç adam gibi kabullenen görmedim zaten:)
canım bence seni yıpratır bu olduydu,olmadıydı muhabbetleri..zaten sen söylüosun ele avuca sığmaz bi tipti bugünlerdede rahat durmadını biliodum diosun.en iii sen tanıosun işte. hem herşeyi boşversen içini kemirecek bu düşünceler. yıpratma bencede,sen istemediğin için bitmiş olsun ölesi daha çok koyar..hani türk filmlerindeki yanlış anlaşılmalar gibi bişide olur ya hani binde birde olsa:) bi çaktırmadan araştır bence, emin olursan bas tekmeyi

aynen sorsam kesinlikle kabul etmez üstüne birde sen benden habesiz telefonumu karıştırıyorsun der suçlu durumuna beni düşürür emin olmak için o lanet mesajı iki kere okudum ben eminim ama nasıl yol vereceğim bilmiyorum herkes sıkıldım de bitir diyor ama ona rol yapabilecek miyim bilmiyorum. Ya adm haftanın neredeyse her günü benimle beni görüyor ama baksana isteyince yapıyor şimdi böyle yapan sonra ne yapmaz ben bunu şimdi sineye çekersem sonra ne yapsa kabulüm ben böyle bir hayat istemiyorum

bence nedeninide söyle hatta hesap bile sorabilirsin.
ben biraz çirkefimdir yerinde olsaydım o anda o kızın telefon numarasını alırdım.
sonra onu arar durumu anlatırdım.
madem seni kaybedicek. onuda kaybetsin.
yapayalnız kalsın :47:

ben erkek arkadasımın telinde bir kızın mesajlarını okudum oyle askım felan yazmıyordu ama kız yavşıyordu bellı sonra dedıgın gb kızın numarasını aldım ve aradım we kabak basıma patladı.erkek arkadasm demedıgını bırakmadı ben cocukmuymusum psikopatmıymısım bilmem ne....... haklıyken haksız duruma dustum.Hiç boyle şeylere gırmemek lazım kımseyle kawga etmeden bıtırceksın.

böylke bir durumun hesabını sorsam aşkım kusura bakma bir anlık gaflete geldim dese ne olacak ay sevgilim ben seni çok seviyorum deyip boynuna atlayacak değilim nasıl davranmam gerektiğini bilmediğim için hiç tepki vermeyip çıktım kızın no sunu almayı bende düşündüm ama alsam ne olacak bak kızım ben aldatıldım ama sende aldatılıyorsun demekten onunda gururunu kırmaktan başka ne işe yarar? hem o kızla duygusal manada bir şey paylaştığını düşünmüyorum en azından o bir şey hissetmiyordur tabi kızda yelkenler fora sanırsam ama bilmiyorum ona beni aldattığın için seni terkediyorum desem içine oturmaz ama bu ilişki benim istediğim tarzda değil deyip bıraksam daha çok canı yanar gibi geliyor ama ya böyle davranmaya çalışırken buna olan aşkım yüzünden boşvere bağlarsam ne olur? aklıma hep onun ihaneti gelir

ben erkek arkadasımın telinde bir kızın mesajlarını okudum oyle askım felan yazmıyordu ama kız yavşıyordu bellı sonra dedıgın gb kızın numarasını aldım ve aradım we kabak basıma patladı.erkek arkadasm demedıgını bırakmadı ben cocukmuymusum psikopatmıymısım bilmem ne....... haklıyken haksız duruma dustum.Hiç boyle şeylere gırmemek lazım kımseyle kawga etmeden bıtırceksın.

emin ol benimkide aynı tepkiyi verir aslında canım okkalı bir mesaj yazıp bitirmek istiyor ama onun canı yanmaz terkeder görünürsem koyar ama şu an kafam basmıyor ne doğru ne yanlış bilmiyorum

o kızla duygusal manada bir şey paylaştığını düşünmüyorum en azından o bir şey hissetmiyordur tabi kızda yelkenler fora sanırsam ama bilmiyorum

unutma sen de o kızla aynı durumdasın o da aldatılıyor sen de ikinizi de aldatıyorsa ikinize de duygusal manada bişey hissetmiyordur. kararı kendin ver. bir de boşvere bağlarsam demişsin. öyle bi durum yapacağınından korkuyorsan söyleyip bitirmek daha iyidir. kendini yıpratma boşuna.

mesajda aşkım yazdıgına gore işi ilerletmişler bence sen soyle boyle boyle mesajlarını okudum yazıklar olsn sana guwenmekle hata etmısım bitti bu iş gıbısınden döşe bi guzel sen daha ii bilirsin şimdi

ArKadasim öncelikle gecmis olsun erken öğrendin tekrardan evlenebilirdin bu daha üzücü olurdu.hatta yıkıcı.benim sana naciZane önerim bence sonradan icinde kalmamasını istiyorsan ona söyle de o da kendini bisey sanmasın.mesajı okudum hatta tekrar okudum ama ne gariptir ki hiç bisey hissedemedim.galiba ben seni gercek anlamda sevmiyormusum de.bunu bastan girmem iyi oldu ne sen zamanını benimle harca nede ben seninle harcayayım de.

bu adam beni öyle ya da böyle aldattı nasıl bir şekilde olduğunun pek bir önemi yok sadece ne demek lazım onu bilmiyorum

ArKadasim öncelikle gecmis olsun erken öğrendin tekrardan evlenebilirdin bu daha üzücü olurdu.hatta yıkıcı.benim sana naciZane önerim bence sonradan icinde kalmamasını istiyorsan ona söyle de o da kendini bisey sanmasın.mesajı okudum hatta tekrar okudum ama ne gariptir ki hiç bisey hissedemedim.galiba ben seni gercek anlamda sevmiyormusum de.bunu bastan girmem iyi oldu ne sen zamanını benimle harca nede ben seninle harcayayım de.

kafamda binbir tilki dolanıyor normal şartlar altında ben öyle aşk konusunda hesap yapacak biri değilim ama bu bütün ezberimi bozdu ilk defa aldatıldım belki de ilk defa kanıtlı bilmiyorum habersiz bir şey varsa içimde öyle bir boşluk var ki bilmiyorum herşeyi söyleyip bitireyim diyorum sonra da dur diyorum intikam soğuk yenen bir yemektir o beni hayata bağlamıştı yaralarımı sarmıştı meğer yenilerini açmak içinmiş çok üzgünüm

Back
X