- 11 Mart 2010
- 349
- 4
- 316
- Konu Sahibi umutluperi
10 aydır birlikte olduğum erkek arkadaşımın beni aldattığını bugün resmen öğrendim. Erkek arkadaşım, ele avuca sıpmayan bir tipti ama beni severdi. Tabi benim sevmesini istediğim gibi değil. Bizim yaşam tarzlarımız birbirine çok zıt. Ben ona nispeten daha mutaassıp yaşayan biriyim. Daha önce bir evlilik geçirdim. Erkek arkadşımda bu durumu biliyordu. İlk tanıştığımız sıralar boşanma olaylarımın taze olduğu sıralardı. Birbirimizden aldığımız elektrik sonrasında biz önce arkadaş gruplarıyla görüştük. Sonrasında da beraberliğimiz başladı. O ele avuca sığmayan adam bana karşı her daim nazik davrandı. Duygusal değildi ama kaba da demek yanlış olur. Ben biraz ayrıntıcıyım o daha düz mantık davranır. Ben dolaylı bir naltım kullanırken o içindekini açıkça söyler. Şu sıralar içimden bir ses onun uslu durmadığını söylüyordu. Nitekim bunu açık açık dile de getirdim. Tabi her seferinde inkar etti. Beni her zamankinden çok aradı daha ilgili davrandı. Dedim ki bu hiç normal değil. Sıradan kadınlar gibi kendimi hissetmeye başladım. Hatta aklıma soru işaretleri takıldığı için kendimi suçladım. Bugün ise şeytanımla yüzleşmek için telefonuna baktım. Gelen kutusundaki ilk mesaj aşkım diye başlıyordu. Ama gönderen ben değildim. Mesajı okudum telefonu yerine koydum ardından tekrar okudum ki yanlış anladığım bir şey olmasın diye. Ve kaçınılmaz gerçeği kabul ederek telefonu ikinci kez aldığım yere koydum. Sonrasında da dışarı çıkacaktık beraber dedim ki sen rahatsızsın aşkım yat, dinlen kendine bir gel istersen sana hasta çorbası yapayım. Yok dedi sonra öptüm çıktım evden hiç bir şey demeden. Sonra bir arkadaşımı aradım dedim böyle böyle. Bende şöyle yaptım. Bana dedi ki en doğrusunu yapmışsın. Biraz düşün sonra bu ilişki benim isteklerimi karşılamıyor de bitir. İçine otusun mesajdan bahedersen sana ben böyle bir insanım biliyorsun derse ne yaparsın? Gururunu boşuna incitme ama ben onu bir daha görmek istemiyorum. Onun beni herkesten farklı bir yere koyduğunu düşünüyordum ben çok garip hissediyorum. Bana akıl verecek olan olursa daha bir rahatlayacağım. Bekliyorum kızlar