En mantiklisi galiba mesaj atmadan bi sure beklemek o kadar zor bir durum ki tepki veremiyorum ne agliyorum ne bisey yapabiliyorum sadece soktayim![]()
mesaj yazma ararsada mesaj yazarsada cevap verme bakalim ne yapacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En mantiklisi galiba mesaj atmadan bi sure beklemek o kadar zor bir durum ki tepki veremiyorum ne agliyorum ne bisey yapabiliyorum sadece soktayim![]()
Canım ona inanmak içinden geçiyorsa, biz ne dersek diyelim sen onu affedeceksin.
Ama içindeki kuşku asla bitmeyecek.
Ve başka bir şey daha yakalayacaksın.
Sonra keşke ozaman affetmeseydim diyeceksin.
Yazık değil mi senelerine..
Yazık etme kendine..
Hadi arkadaşı olsun..
Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler.
Karar senin canım..![]()
konu sahibi arkadaş sana bir şey söyleyeyim mi?gerçekten masum olan kapına kadar gelir,yalvarır,diz çöker,elinden geleni yapar sen kanıtla demeden kanıtlamaya çalışır sırf kendini aklamak yapmadığını göstermek için çünkü haksızlığa uğrayan erkek asla altta kalmaz ezdirmez kendini susup oturmazzz;amaaaaaaaaaaaaaaaaa suçlu olan ise böyle vurdum duymaz olur bir tepki vermeyeyim,umursamaz görüneyim,takmayayım benim yapmadığımı düşünür zaten der seni zor durumda bırakmaya çalışır,yalanını böyle aklamaya çalışır....
sen kendini düşün bir yalan söyleyince ne yapıyorsun sakin misin yoksa durgun mu?(duygusal olma erkek aklı ile düşün)
inşallah masumdur 5 yılın heba olmaz aranızda güven problemi oluşmaması için sana kendini çok iyi kanıtlamalı yoksa yaşlandığında bile unutamazsın olanları,hep kuşku olur sen de,sakın sesini çıkarıp mesaj atma bir süre bekle bak bakalım ne yapacak
Cokk haklisin insan kondurmak istemiyo ama bende hrp aklimda oluak biliyorum acaba vaska mail acti ordan mi uye oldu diyede dusuncem cok karisigim suan cokk
cnm ; ''arkadasım yapmıs haberım yok'' lafına bır kere ınanma zaten .bunun yalan oldugu apacık ortada .
ancak ben kendı dusuncemı belırtmek ıstersem eger,sevgılınızın yaptıgını aldatma olarak goremedım .
ben de aldatıldım hatta gerı donup donmeme konusunda tedırgınlıkler yasadım ,donmeyı de dusundum ama baktım olmuyor kokten bıtırdım .
cunku ıcımde hep bır kusku vardı.agzında kusta tutsa guvenemez hale gelmıstım .
ama senın durumunla benım yasadıgım apayrı .
senın sevgılın yaptıgını aldatma olarak goremedım .
sonucta gonul ılıskısı degıl.ee sız evlı de degılsınız .erkeklerın bır takım ıhtıyacları oluyor ne yazı kı .
tamam uzucu yıpratıcı bırsey bu ama kabullenmekten baska sansımız yok .
her erkek evlılık oncesı baska kısılerle gunu bırlık ılıskıler yasıyor .bunu bız bılıyor yada bılmıyoruz ama bu bır gercek.
ve sızın sevgılınız sadece uyelık yapmıs .belkı de meraktan.
bıre bır aldatma yok ortada .bunun ıcın ılıskını bıtırme .ama gozunu korkut .
sen nasil gördün onun uye oldugunu ???
Canim sacma sapan mailler geliyor ya bazen bi an birine tikladim bi site acildi sifremi unuttum dedim adresi yazinca sifre mailinize gonderildi dedi ordan girip baktim cnm![]()
Peki gozunu nasil korkutym ciddi anlamda hic bisey dusunemiyorum napmami onerirsiniz? Ararsa acim mi mesaj atarsa atim mi napim ben![]()
Canim sacma sapan mailler geliyor ya bazen bi an birine tikladim bi site acildi sifremi unuttum dedim adresi yazinca sifre mailinize gonderildi dedi ordan girip baktim cnm![]()
yani kayit olunmusmu isim soyisim hersey varmi ?
İsim cep numarasi ve mail var
oncelıkle sakın konuyu ırdeleme .kendınden emın bır sekılde dık dur .
mesaj atarsa cevap vermeyın ,sen sunu yaptın bunu yaptın tarzın da mesajlardan zaten kacının .bu sızın ozguvenınızı zedeler .
sankı ondan mesaj beklıyormus gıbı anında mesajına cevap fılan verme .
ıkılaf etsem donmeye razı gıbı dusunmesın .
aradıgında sakınce telefonu acın .hıc bırsey olmamıs gıbı sakın olun kı ,kafanıza bıle takmadıgını dusunsun .
eger konuya gırerse kı gırecek sız de ; '' ben sana guvenıyordum ama ne yazık kı guvenımı yıktın .bundan sonra da sana guvenecegımı sanmıyorum .o yuzden ne sen uzul ne ben uzulıyım,senı hıc tanımamıs varsayarak bıtırıyorum bu ılıskıyı'' deyın .ararsa 2-3 gun telefonuna bakmayın .bıraz yoklugunuzu hıssetsın .bır hata daha yaptıgın da arkanıza bakmadan gıdebılecegınızı bılsın .4-5 gun sonra aradıgın da acın telefonu konusun .ve kendısını kanıtlamasını ısteyın ondan .
Tavsiyelerin icin cok cok tesekkur ederim canim. Bide ortada soyle birsey var onuda soyliyim bi yorumda bulunursun bana en son iki saat once attigi mesajda dusun boyle yaparmiyim ona gore karar ver ve soyle bana dedi ben soyledim gerisini sana birakiyorum dedi