Canım bütün konuyu, cevaplarını, yazılanları baştan sona okudum.
Öncelikle şunu söylemek isterimki, erkek arkadaşın yalan söylüyor.
Hiçbir arkadaş, şaka amaçlı dahi olsa, oraya üyelik açtıktan sonra asla cep telefonu numarasını yazmaz.
Hadi yaptı diyelim. Siz 5senedir bir ilişki içindeymişsiniz, bu tür ilişkilerden genellikle ciddi olur. 2 - 3 aylık bir ilişki olsa tamam, adam söylememiş ne gerek var söylemesine falan dersin ama uzun süreli bir ilişkiniz varken bir erkeğin aklına gelecek ilk şey "Seda görürse kıyameti koparır" düşüncesi olur. Dolayısıyla gelir, "böyle böyle arkadaşım böyle birşey yapmış aşkım" falan diye haberdar eder seni. Ayrıyeten kendisi yapmamış olsaydı eğer, ordan telefon numarasını sildirtirdi arkadaşına. Hadi kendi yapmadı diyelim, o telefon numarası hala duruyor, demekki o da dünden razı anlamına gelirki bu da beter birşey. Yani bu adamdan asla sevgili/eş/aşık/dürüst bir insan vs... olmaz. E sen daha sevgilisin. Ne evlilikler bitiyor bu sebeplerden. Sevgiliyken bunu yapan evliyken çok afedersin başkalarının koynundan çıkmaz.
Şu an seni çok iyi anlıyorum inan ki. Hep içinde "o yapmamıştır, ya o yaptıysa" hissi var. Biz kızlar, hep inanmak istediğimiz şeylere inanırız. Sen de şu an en çok ona inanmak istiyorsun, ama emin ol inanırsan, çok uzun değil kısa bir süre zarfında bu adam seni aldatacak daha beter şekillerde. Haa aldattıktan sonra nolcak onu da söyliyim, yakalanırsa üste çıkıcak, "işine geliyorsa"lara vurucak. Yakalanmazsa da böyle devam edicek ve günü gelicek senden ayrılıcak ama emin ol yüzde yüz ayrılıcak. Ve sen olan biteni ilişkiniz bittikten sonra öğrenip kahrolacaksın.
Sen seç, ya şimdi daha hasarsız bir şekilde kendin ayrılırsın, gururun sende kalır ve bu acıyı bir kere yaşarsın.
Ya da ayrılmazsın, onunla ilişkinin devam ettiği her an, için içini yer, şüpheden kudurur, defalarca aldatılır ve gururun incinmiş, kalbinde ağır yaralarla binlerce kez acı çekersin.
Ama emin ol zararın neresinden dönersen kardır. Ayrıca eğer onu affedersen, bu adam elinde hiçbir kanıtın olmadan onu affettiğini görecek ve "bana deli gibi aşık, ne yaparsam yapayım seda cepte" diyecektir.
Emin olki değmez. 23yaşında genç bir kızın hayatını mahvetmesine değmez.
Nolursun kendin için en iyisini yap.