• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatildim :(

Bana da 'ayrıl gitsin!' demesi kolay ama şu da var ki senin bildiğin bi mailden vs neden açsın ki üyeliğini gerçekten yapmak istiyosa? ya dediği doğruysa?

Bu arada, diğer konunu da okudum, sahte site vs. demiş erkek arkadaşın.
Evet öyle sahte siteler var :) Fakat üye olmadan o sitenin sahte olup olmadığını anlayamıyorsun. Erkek arkadaşın üye olmuş. Sonra da "aaaa site sahte çikti" hemen bu bahanenin arkasına sığınmacalar falan. Ya nolur inanma bitir bu ilişkiyi.

Hep böyle mesajlaşarak mı çözeceksiniz sorunu?:26:
Bence oturup yüzyüze konuşmak en doğrusu. 5 senedir beraberiz demişsin, ee ozaman yüzüne karşı söylesin suçlu olmadığını. Eğer onu gerçekten tanıyorsan doğru söyleyip söylemediğini gözlerine bakınca anlarsın zaten!

Kizlar yazdiginiz butun yorumlari okudum hepinize tesekkur ederim oncelikle. Arkadasi sitenin sahte oldugunu biliyormus daha onceden baska arkadaslarinada yapmis oyle soyluyor. Bana neden soylemedin dedgmde bu kadar buyuycegin tahmin etmedim hic duyarsiz kalmamam gerekirdi haklisin ama dusunemedim vs dedi. Dediginiz gibi bir kez yuzyuze konusucam cunku 1 kac aylik bir iliski degil boyle telefonda olmaz. Ama suan ki kararimda bir muddet yalniz kalicam ve dusunucem gercekten bana anlattiklarina inanirsam devam edicem icimde ufacik bile bir suphe olursa devam etmiycem bu iliskiye cunku gelecege suphe duydugum bi adamla devam edemem :( kizlar hepnize cok tesekkur ederim enim icin bol bol dua edin :( en hayirlisi neyse o olsun

Tamam canım, inandırsın seni devam et sen de. 1yıla kadar beni hatırlarsın muhakkak.

böyle yapacağına sen de anonim bir hesap açıp aynı sitede, ona buluşma isteği atsaydın. buluşunca arkadaşı değil de o gelirse ayrılırdın kanıt da olurdu

Back
X