- 28 Eylül 2011
- 1.126
- 74
- 363
- Konu Sahibi Ratinin Hisleri
Bundan aylar once arkadasımın facesıne eklemıstım.O zamanlar benım facem yoktu dondurmustum uzun surelıgıne..Ne yapıyor edıyor dıye oradan bakarım dıye dusunmustum.Ben ekledıgımı unutalı aylar olmustu..Dün arkadaş dedi selam yazdı dıye .. Konuş dedim bakalım ne olacak bu fotograf ıstedı bır sure sonra numara istedi ... dün konusmalara baktım . Halbukı bı hafta once bundan bahsetmıstık facede tanımadıklarınla konuşma dıye kızıyordu ... Ama o yaptı.
Belki diyeceksınız bunda ne var ama bana gore cok sey var belki fiilen olmasa bile buna teşebbüs var.3 senelık ilişkimde hayatımı etkıleyecek guven duygumun bir anda yıkılışı var.
Diyecek söz bulamıyorum ağlayamıyorum. Nerden başlıyacagım nasıl bitircegım ne yapacagım bılemıyorum donup kaldım.
Belki diyeceksınız bunda ne var ama bana gore cok sey var belki fiilen olmasa bile buna teşebbüs var.3 senelık ilişkimde hayatımı etkıleyecek guven duygumun bir anda yıkılışı var.
Diyecek söz bulamıyorum ağlayamıyorum. Nerden başlıyacagım nasıl bitircegım ne yapacagım bılemıyorum donup kaldım.