• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım

segundo

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2013
29
0
6
35
İstanbul
kocam beni eski karısı ile aldattı. çocuğu görmeye gidiyorum sözlerinin altından neler çıktı. belki de kendince aldatma saymıyordur ve büyük bir aileyiz diyordur, herkes yerinde olsun diyordur. şüphelerimi kesinleştirdim, tek tek saydım, tabi ki inkar etti. hamileyim ama boşanmaya karar verdim. bu filmi kaç kez izleyebilirim ki. bunları neden mi yazdım, sarsıldım, üzüldüm, kendimi bir oyunda hissettim, küçüldüm. :58::58::58:

yaws sizi bugun sayiylami gonderiyolar
bayram tatilinde caniniz SIKILIYOR bize sariyorsunuz
nerden geliniyonuz soylede bende geliyim, benimde canim SIKILIYOR
biraz degi$iklik olur banada :)

Son düzenleme:
allah yardımcın olsun madem eskı karısı kıymetlıydı nıye ayrılmıs neden sornadan akılları baslarına gelır bu erkeklerın senın sucun ne hamıleyken aldatmıs bıde ya.sen onun cocugunu tası mutluluk hayallerı kur o seyını düşünsün böyle erkeklerın seylerını kesıceksın kökünden.

kocam beni eski karısı ile aldattı. çocuğu görmeye gidiyorum sözlerinin altından neler çıktı. belki de kendince aldatma saymıyordur ve büyük bir aileyiz diyordur, herkes yerinde olsun diyordur. şüphelerimi kesinleştirdim, tek tek saydım, tabi ki inkar etti. hamileyim ama boşanmaya karar verdim. bu filmi kaç kez izleyebilirim ki. bunları neden mi yazdım, sarsıldım, üzüldüm, kendimi bir oyunda hissettim, küçüldüm. :58::58::58:

öncelikle geçmiş olsun diycem arkadaşım ama ben sunu anlayamadım belkide gerçekten çocuğunu görmeye gitti sen aldatıldığını nasıl anladın derdini deşmek gibi olmasında yani herhangi bi belirti varmı aldattığına dair hemde o eşki karısıyla seni aldatacaksa neden senle evlenmişki onunla devam etseydi hayatına

yaklaşık 6 aylık bir mevzu bu, önceki seferlerde bir şeylerin söylenenden farklı olduğunu hissetmiştim. bu sefer ev adresine taksi gönderdim, taksici arabayı doğruladı. kocamın telefonunu da kapalıydı oysa başka bir yerde olduğunu söylüyordu.

sahte değil ya, bildiğin gerçek ve insanın içine oturan birşey. bazen yakınlarınla paylaşamazsın arkadaşlarınla ya da ailenle. o kadar kendini küçülmüş hissedersin ki tanımadığın kişilere açarsın içini.

eski eşle aldatma bana saçma gelıyor gerçekten
niye boşanmış ki hain adam eskisiyle? bu ara moda eskiye rağbet sanırım.
ne yapmayı düşünüyorsun?

Son düzenleme:
ilk cumlelerin bana inandirici , samimi gelmedi , o yuzden sahte dedim
yaniliyorsam kusura bakma ..
yanilmiyorsamda ...

yaklaşık 6 aylık bir mevzu bu, önceki seferlerde bir şeylerin söylenenden farklı olduğunu hissetmiştim. bu sefer ev adresine taksi gönderdim, taksici arabayı doğruladı. kocamın telefonunu da kapalıydı oysa başka bir yerde olduğunu söylüyordu.

canım tamamda işte şunu anlamak zor belki çocuğuyla daha fazla vakit geçirmek için gitti oraya sen alınma diyede böyle bi yalan söyledi yada gerçekten seni aldattı bunu anlamak zor ha birde o eski karısı nasıl kabul ediyor bunu sonuçta adam başkasıyla evli bi çocuğu olacak ben bu kadının aklı basında değil diye düşünürüm peki eşin ne diyor birde orada yattımı yani gece kaldımı orada ha neden bunları soruyorum dersen gerçekten aldatıldınmı yoksa sen biraz duygusalmı davranıyorsun onu anlamaya çalışıyorum

eski eşle aldatma bana saçma gelıyor gerçekten
niye boşanmış ki hain adam eskisiyle? bu ara moda eskiye rağbet sanırım.
ne yapmayı düşünüyorsun?

walla çok sinir bozucu birşey. neye yanacağımı şaşırdım, zaten başka bir kişi yeteri kadar sarsıcı, bir de böyle olunca iyice sinir bozucu oldu. ne yapabileceğimi bilmiyorum ki; tek seçeneğim var gibi görünüyor o da ayrılmak. başka ne yapabilirim ki. eğer evliliği devam ettirirsem o insan (eski karısı) hep hayatımın içinde olacak. zaten vardı da çocuğun annesi olarak vardı. saçma bir durum oldu. yazık oldu geçen zaman.

canım tamamda işte şunu anlamak zor belki çocuğuyla daha fazla vakit geçirmek için gitti oraya sen alınma diyede böyle bi yalan söyledi yada gerçekten seni aldattı bunu anlamak zor ha birde o eski karısı nasıl kabul ediyor bunu sonuçta adam başkasıyla evli bi çocuğu olacak ben bu kadının aklı basında değil diye düşünürüm peki eşin ne diyor birde orada yattımı yani gece kaldımı orada ha neden bunları soruyorum dersen gerçekten aldatıldınmı yoksa sen biraz duygusalmı davranıyorsun onu anlamaya çalışıyorum

sabaha karşı ve sabah olmak üzere yine taksi gönderdim, bu sefer farklı duraklardan tabii. araba hep ordaydı ama kocaya cep telefonu kaopalı olduğu için ulaşılamıyordu.

walla çok sinir bozucu birşey. neye yanacağımı şaşırdım, zaten başka bir kişi yeteri kadar sarsıcı, bir de böyle olunca iyice sinir bozucu oldu. ne yapabileceğimi bilmiyorum ki; tek seçeneğim var gibi görünüyor o da ayrılmak. başka ne yapabilirim ki. eğer evliliği devam ettirirsem o insan (eski karısı) hep hayatımın içinde olacak. zaten vardı da çocuğun annesi olarak vardı. saçma bir durum oldu. yazık oldu geçen zaman.

çocuğunuz yok sanırım
bence ayrıl, eski karısını siz evli olduğunuz sürece asla hayatından çıkaramayacak çünkü :34:
belkıde yeni bir evlilik yapması bile eskiye inattı

Son düzenleme:
sabaha karşı ve sabah olmak üzere yine taksi gönderdim, bu sefer farklı duraklardan tabii. araba hep ordaydı ama kocaya cep telefonu kaopalı olduğu için ulaşılamıyordu.

gece orada kaldıysa işte o zaman birşeyler olmuş olabilir ama eski karısıda gurursuzmuş ya eger adam başkasıyla evli olduğu halde onunla birşeyler yaşadıysa peki konuşmadınmı onunla orada kalmışsın ben öğrendim falan diye ne dedi

dedim tabii, nerden çıkarıyorsun ben şurdaydım telefon çekmemiş dedi, taksicileri söyledim, şaşırdı sanırım beklemiyordu. tartışma çıktı, aferin sana ne güzel iş çıkarıyorsun heryeri ara orayı ara burayı ara dedi, evde de değil artık zaten.

çocuğunuz yok sanırım
bence ayrıl, eski karısını siz evli olduğunuz sürece asla hayatından çıkaramayacak çünkü :34:
belkıde yeni bir evlilik yapması bile eskiye inattı

belki de, bilemiyor insan kocası olsa bile (çocuk geliyor inşallah yolda)

Son düzenleme:
Back
X