kocam beni eski karısı ile aldattı. çocuğu görmeye gidiyorum sözlerinin altından neler çıktı. belki de kendince aldatma saymıyordur ve büyük bir aileyiz diyordur, herkes yerinde olsun diyordur. şüphelerimi kesinleştirdim, tek tek saydım, tabi ki inkar etti. hamileyim ama boşanmaya karar verdim. bu filmi kaç kez izleyebilirim ki. bunları neden mi yazdım, sarsıldım, üzüldüm, kendimi bir oyunda hissettim, küçüldüm.
çok mu kişi var
kocam beni eski karısı ile aldattı. çocuğu görmeye gidiyorum sözlerinin altından neler çıktı. belki de kendince aldatma saymıyordur ve büyük bir aileyiz diyordur, herkes yerinde olsun diyordur. şüphelerimi kesinleştirdim, tek tek saydım, tabi ki inkar etti. hamileyim ama boşanmaya karar verdim. bu filmi kaç kez izleyebilirim ki. bunları neden mi yazdım, sarsıldım, üzüldüm, kendimi bir oyunda hissettim, küçüldüm.
tamam kusura bakmamilk cumlelerin bana inandirici , samimi gelmedi , o yuzden sahte dedim
yaniliyorsam kusura bakma ..
yanilmiyorsamda ...
yaklaşık 6 aylık bir mevzu bu, önceki seferlerde bir şeylerin söylenenden farklı olduğunu hissetmiştim. bu sefer ev adresine taksi gönderdim, taksici arabayı doğruladı. kocamın telefonunu da kapalıydı oysa başka bir yerde olduğunu söylüyordu.
eski eşle aldatma bana saçma gelıyor gerçekten
niye boşanmış ki hain adam eskisiyle? bu ara moda eskiye rağbet sanırım.
ne yapmayı düşünüyorsun?
canım tamamda işte şunu anlamak zor belki çocuğuyla daha fazla vakit geçirmek için gitti oraya sen alınma diyede böyle bi yalan söyledi yada gerçekten seni aldattı bunu anlamak zor ha birde o eski karısı nasıl kabul ediyor bunu sonuçta adam başkasıyla evli bi çocuğu olacak ben bu kadının aklı basında değil diye düşünürüm peki eşin ne diyor birde orada yattımı yani gece kaldımı orada ha neden bunları soruyorum dersen gerçekten aldatıldınmı yoksa sen biraz duygusalmı davranıyorsun onu anlamaya çalışıyorum
walla çok sinir bozucu birşey. neye yanacağımı şaşırdım, zaten başka bir kişi yeteri kadar sarsıcı, bir de böyle olunca iyice sinir bozucu oldu. ne yapabileceğimi bilmiyorum ki; tek seçeneğim var gibi görünüyor o da ayrılmak. başka ne yapabilirim ki. eğer evliliği devam ettirirsem o insan (eski karısı) hep hayatımın içinde olacak. zaten vardı da çocuğun annesi olarak vardı. saçma bir durum oldu. yazık oldu geçen zaman.
sabaha karşı ve sabah olmak üzere yine taksi gönderdim, bu sefer farklı duraklardan tabii. araba hep ordaydı ama kocaya cep telefonu kaopalı olduğu için ulaşılamıyordu.
çocuğunuz yok sanırım
bence ayrıl, eski karısını siz evli olduğunuz sürece asla hayatından çıkaramayacak çünkü
belkıde yeni bir evlilik yapması bile eskiye inattı
belki de, bilemiyor insan kocası olsa bile (çocuk geliyor inşallah yolda)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?