- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 33
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Değil mi Eylül.
Ama öylezor ki .
7 yili oöylece bırakmak
Onca aliskanlik
Offf cçok kötüyüm ben..
Tesekkur ederim, elimden gelse keşke..
Çok zor ya.Canım benim sana bişiy soyleyim mi ,elinden gelir ,çünkü evli değilsin ve çocugun yok.Kadın önünde erimeyen erkek benim için bi sadakat örneği.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tesekkurlerdaha önceki konunuda biliyorum.
ayrılmıştınız zaten yine barıştınız daha fazla uzatma artık bence
Yikildim ben resmen ya.
Deli etti bu adam beni.
Psikolojisi bozdu.
Basimi agrilar basit.
Hic boyle çaresiz olmamistim.
İnan baskasi yazsa bunca şeyiburaya .
Ayril derim ne dduruyorsun.
Ama öyle olmuyor iste.
Kolay değil..
Offf
haklısın tabiki çok zor biliyorum ama baksana sanki kendi elleriyle ilişkiniz bitsin diye uğraşıyor
kimse tanımadığı birinin adını bilmez nasılsın demez gülerek
açıklama yapmadı mı peki :26:
Yikildim ben resmen ya.
Deli etti bu adam beni.
Psikolojisi bozdu.
Basimi agrilar basit.
Hic boyle çaresiz olmamistim.
İnan baskasi yazsa bunca şeyiburaya .
Ayril derim ne dduruyorsun.
Ama öyle olmuyor iste.
Kolay değil..
Offf
bu ona verdiğin kaçıncı şans?
biz sadece açtığın konulardan biliyoruz birde bilmediklerimiz vardır...
her seferinde aynı şey olur ceylin hep hayal kırıklığına ugrayan sensin...
bence aldatılmışlık falan yok ortada..ama bi yalan olduğu kesin.. sen de ona kızmışsın belli ki... orada yaa aşkım bizim mahalleden bi kız..çok samimiyetimiz yok ama ismen cismen tanışırız,selamlaşmasam ayıp olurdu dese iş bu noktalara gelmezdi... bu erkekler nedense salak gibi davranıolar insan da yok yere daha da şüphelenior... geçen sevgilimi aradım açmadı...aşkım filancayla dürümcüdeyiz die mesaj attı..dürümcüde tel.mi açlılmıor aç,dedim,açmadı...yarım saat sonra eve geldi:.. ayrılıoduk az kalsın..sonradan ben tabii araştırdım..cidden dürümcüdeymiş salak...o an insan gibi açsa teli,söylese sıkıntı çıkmayacak... seninki de adam gibi açıklasaymış bişey olmayacakmış... bence aldatıldığını düşündürecek bişey yok, ismini cismini biliodur..hepimiz aratırız face.den birilerini... o ladar büyütme.. ama korkut gözünü... yalan söylemen beni sinirlendirio,yoksa selam vermende bi sakınca yok de... gerçekten inanırsa sana olduğu gibi anlatır zaten... aldatmamıştır.. buradan bu anlam çıkmaz.
Canım ablam benim bunları haketmiyorsun..Çok üzüldüm daha dün bir konuda babalarınızı tanıştıracagını söylemiştin..İnanmıştın ona ama hep sen elinden geleni yaptın akışına bırak derim 7 yıl kolay değil ama aralarında önceden baska bişey olmuş olabilir o kadar içli dışlıydınız illaki anlardın
Öyle.
Lanet etmek istemiyorum.
Beddua etmek istemiyorum..
Off .
Niye bu kadar salagim.
Niye bu kadar aptalim..
Simdi ayril ayril dicem klasik olacak.aldatio dicem zanda bulunamam günah. Nabicami bilemedim ceylin.ama yalns hatrlamiorsam 21 yasinda herşeyin en basinda bi kizsin ki bende 22 yim.karari olc tart sen ver sklmadinmi bu çocuktan ? Sürekli gel gitleriniz var ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İçimden bir ses öyle diyor benim de..Kizla gorusuyolar belli
Canım yaaa .sakin ol .ben ve çoğu kadın evlilikte bunu yaşadık.bizim bunalımımızı düşün.genceciksin yaaaa 😘😘😘😘😘😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bilmiyorum inan ki.
Allah kimseye yasatmasin bunu.
Kalbim ayri mantigim ayri söylüyor.
Ağlamak istiyorum yapmayacagim diyorum.
Güçlüyüm diyorum.
Ama değilim.
Hic güçlü değilim
Canim yaniyor...
Hem de nasil.Ceylincim çok üzüldüm önceki konularını da biliyorum inşallah aldatılma değildir zordur acısı bitecekse de başka yolu olmadığı için bitsin aldatılmak ağır
Tabi öyle.
Ama sabahtan beri isim var deyip durdu..
O kadar sinir bozukluğunun üstüne birde bu.
İçimden bir ses aldatildim diyor
Çok kötü bir durum..Tamamen bi tarafını dinleme çünkü 7 yıl az bir süre değil lütfen hemen karar verme ağla iyice kendini deşarj et karşısına çık ben bile çok üzüldüm okuyuncaGüçlü olmaya çalışmada bırak güçsüz desinler ağla,dağıt istedigini yap canım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?