Aldatildim....

ahh ceylinim hayretle okudum ..
Güven yoksa evlilik olmaz ..
Ben bu adamla mutlu olurum diyo musun halen ? :26:

Son düzenleme:
Merhabalar tekrardan.
Sevgilim en yakin arkadasimi aramis anlatmis.
Beraber disari ciktik .
Sevgilim de anlatti.
Eğer öyle bir durum varsa Allah belami versin.
Cehlin ben sensiz yapamam, niye baskasina ihtiyacim olsun.
Benim için sadece sen oldun.
O kadar karaktersiz değilim ben. Dedi.
Bir hanim bu adam yapmaz diyor.
Diğer yaninda tüm bu olanlar tesadüf olamaz diyor...
Ne karisik bir duygu ya Rabbim.
Hatta dedi ki gel o kizla konuş hatta arkadasin konusun.
Sor soruşturma telwfonlari değiştirelim hatta ama bana inan . diyor.

bence kızla sevgilinin haberi olmadan konuş.. kız doğruyu söyler ki hatta sevgilinle arasında bişey varsa söyler
ama bu soru nasıl sorulur onu bilemedim kıza direk gidip sevgilimle aranda bir şey mi var da denmez ki

bence facede aratma + selam verme + adını soyadını bilme vakalarını birleştirerek olayı biraz zorluyosun

biraz fazla müdahele ediyorsunuz birbirinize o nedenle böyle oluyor
ufacık şeyler size sorunmuş gibi geliyor

tek sorun bu yaşadığın olay olsa aman ceylin nolcak abartıyosundur bile diyebilirdim belki....
ama öyle bi duruma gelmişsin ki tahammülün yok
belki bi kere daha şans veriyorum diyceksin...
ama benim aklımdanda gönlümdende geçen bu işin sonu iyi olmaz...

Sadece ilk mesajı okuyarak yorumluyorum.

Erkek arkadaşının aldattığını zannetmiyorum. Sadece "6 yıldır, ne kağıt üzerinde ne de yakınlaşma manasında nihayete ermeyen" bir birlikteliğin tribini atıyor, sınırlarını zorluyor. Biraz da sizi taciz ediyor gibi geldi bana. Ama birini bulsa hemen gider gibi duruyor.

Kısaca uzatmaları oynuyorsunuz.

7 yıl ne ki,25-30 yıllık evli,çocuklu insanlar boşanıyor.Kaldı ki bu ilişki zaten sallantıdaydı ama malesef kangren olan kolu kesip atmak yerine sen onu bütün vücuduna yaymayı tercih ettin.Artık arkana bakma.

Yazip yazip diliyorum inanin.
Hala barismak istiyorum.
Hala da sinirliyim.
İlk defa başka biri için kavga ettik.
Hep kendi inadimizdan kavga ettik bugüne kadar.
Ama buda oldu..

ceylin çok zayıfsın bu çocuğa karşı. ama bu iyi bir şey değil sende biliyorsun.
gerçi biz ne desek boş. sen barışacaksın. hislerin bu yönde anlayabiliyorum.

Kadın iç güdüsü muhteşem bir mekanizmadır. Bu sebeple üzülerek söylüyorum ki hissediyorsanız maalesef ki hoş olmayan bir şeyler vardır...

Belki bir aldatma durumu yok ama bir yalan olduğu kesin zor bir karar iyi düşün derim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim 1.5yil once 6yillik iliskim bitti aldatildim...hemen hemen ayni seyler ama bana kendisi itiraf etti.simdide evleniyor sana tek tavsiyem ne kadar erken kurtulursan bu hastalikli duygudan o kadar iyi sonucta herkes hayatina devam ediyor((allah yardimcin olsun

Kadın iç güdüsü muhteşem bir mekanizmadır. Bu sebeple üzülerek söylüyorum ki hissediyorsanız maalesef ki hoş olmayan bir şeyler vardır...

Belki bir aldatma durumu yok ama bir yalan olduğu kesin zor bir karar iyi düşün derim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tesekkur ederim kizlar.
Ne yapsam bilmiyorum kafayi yemek uzereyim.
Biraz düşünmeye ihtiyacim var sanirim...

ceylin,
o kızla cinsel veya duygusal bir ilişkileri oldugunu dusunmuyorum ama inkar ediyor olsa da tanışıyorlar gibi davranmışlar, hatta saf saf açık vermiş.
aldatılma durumun var ama yalan ile kandırılma şeklinde.

yerinde olsam (gecmis konularınız yokmuş gibi yazıyorum) dürüstce bana tüm olan biteni anlatmadıkca yüzüne bakmazdım.
ve sırf yalan soyledigi icin guvenim sarsılırdı. sonuç da onun bunu telafi etmek icin gosterdigi çabaya gore degisirdi.

fakat umursamazlıkları vs eklenince...
bence o erkek arkadası ve yanındaki kızlar ile hepberaber oturup sohbet etmislikleri var,
ve tum bunlar ayrı oldugunuz donemde olmuş ise sırf oyalanmak icin inceden bu kıza yazmıs olabilir.
ama aralarında birsey olmadan sen tekrar barışınca o da seninle arası bozulmasın diye tumuyle iletisimi kesmistir o kızlarla.
fakat bunu ilk etapta sana anlatmasa bile ısrarla sordugunda her kosulda kavga edeceginizi anlayıp, dogruları anlatmayı tercih etmeliydi...
güvenim de sakladıklarından ziyade anlatma fırsatı varken hatta vicdan yapıyorsa bunu acıklayabilecekken kolaya kacıp yalan soyledigi icin sarsılırdı.

Sizin yorumunuzu bekliyordum acikcasi.
Çok tesekkur ederim değerli gorusleriniz için
Hic aklima gelmedi.
Belki de benden ayriyken tanisti, olabilir...
Ama bir tarafim o yapmaz diyor hala..
Yapsa, yapacak olsa 7 yol bekler mi ?

merhaba.bana sorarsanız sevgiline çok abartıgını boşu boşuna ikinizide yıprattıgını o kızla aranızda ne geçmiş bile olsa unutacagını söyle ve bunlara onu inandır.affedecegim ama sadece bana dürüst ol yeter de umusamıyormuş gibi davran.bence o zaman gerçekleri ögrenirsin.onsuz yaşayamıyacagın imajını ver o zaman dili çözülür.aldattıysada o zaman güle güle de bencee.

Çok fenasiniiz.
Kotu mana da söylemiyorum bunu.
Hic ddüşünmemiştim acikcasi.
Çok tesekkur ederim..

ceylinim
hep senin komik eğlenceli halini gördüm şimdiye kadar
bu halin beni gerçekten üzdü
bende çoğu kişi gibi sevgilinin yalan söylediğini düşünüyorum.
ileri gitmediler belki ama aralarında birşey olduğu kesin.
bir arkadaş çok güzel bir taktik vermiş. kızıp bagırır çağırırsan hiç anlatmaz korkusuna. seninde aklında hep acabaların kalır
ılımlı yaklaş onu konuşturmaya çalış

Son düzenleme:

Deneyecegim sanirim.
Tesekkur ederim canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…