- 30 Eylül 2014
- 34
- 4
- 18
- Konu Sahibi bittervoid
-
iletisimi kesecegini ona duyurmayacaksin.. (gercekten bitsin ve ulasmasin istiyorsan) hattini degistireceksin.. whatsapp viber gibi tum hesaplardan da engelleyeceksin, zaten hattin degisnce ulasamaz oralardan.. face olayini hic soylemiyorum bile..Herkese merhabalar. Siteye yeni üye oldum. Icinden cikamadigim bi konuyu sizle paylaşıp, fikir almak istedim. 7 aydır biriyle birlikteyim. Bi dönem cok kısa bi ayrılık yaşadık bir hafta sürdü. Sonra baristik. Ama normal bi ayrilik değildi surekli irtibat halindeydik konusuyorduk.. geçen ay mesajlardan eski sevgilisiyle konustugunu gördüm bu ne diye sordum önce soylemek istemedi sonra anlatmak zorunda kaldı. Ayri oldugumuz bir hafta icinde 3 kere eve gelmiş, birlikte olmuşlar. Sonra bir de o kızın arkadaşına yazmış. Hatta en yakın arkadaşlarından biri. Mesaj atmış falan. Bunları öğrendikten sonra bir hafta sürekli aradı hiç acmadim tek kelime konusmadim. Ondan boyle biseyi beklemezdim inanamadim. Yaşadığım hayal kırıklığı çok büyüktü. Cok pisman oldugunu soyledi. Affedemem dedim. Tamam sadece konusalim sen beni isteyene kadar ben seni beklemeye yemin ediyorum dedi. Tamam konuşalım dedim. Seviyodum çünkü hala. Cok ozluyodum. 1 aydır konuşuyoruz. Ama konuşmayı kesmem gerekiyor. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Ondan hem nefret ediyorum hem de deli gibi seviyorum. Siz olsanız (kimsenin olmasini istemem ama) nasıl davranirdiniz bu durumda. Konusmayi iletişimi nasıl kesebilirim? Onsuz olmaya bir şekilde alışmam gerekiyor.
Kabul edilesi birsey ddegil asla unitamazsin kendine gercekten deger veriyorsan tak diye kes iletisimi aciklama yapmadan sil engelle o sana deger veriyor olsaydi hemen baskasiyla olmazdi duygular varken biriyle birliktw olmak kolay mi sizce bnce hic konusmayin bile onu bile haketmemisHerkese merhabalar. Siteye yeni üye oldum. Icinden cikamadigim bi konuyu sizle paylaşıp, fikir almak istedim. 7 aydır biriyle birlikteyim. Bi dönem cok kısa bi ayrılık yaşadık bir hafta sürdü. Sonra baristik. Ama normal bi ayrilik değildi surekli irtibat halindeydik konusuyorduk.. geçen ay mesajlardan eski sevgilisiyle konustugunu gördüm bu ne diye sordum önce soylemek istemedi sonra anlatmak zorunda kaldı. Ayri oldugumuz bir hafta icinde 3 kere eve gelmiş, birlikte olmuşlar. Sonra bir de o kızın arkadaşına yazmış. Hatta en yakın arkadaşlarından biri. Mesaj atmış falan. Bunları öğrendikten sonra bir hafta sürekli aradı hiç acmadim tek kelime konusmadim. Ondan boyle biseyi beklemezdim inanamadim. Yaşadığım hayal kırıklığı çok büyüktü. Cok pisman oldugunu soyledi. Affedemem dedim. Tamam sadece konusalim sen beni isteyene kadar ben seni beklemeye yemin ediyorum dedi. Tamam konuşalım dedim. Seviyodum çünkü hala. Cok ozluyodum. 1 aydır konuşuyoruz. Ama konuşmayı kesmem gerekiyor. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Ondan hem nefret ediyorum hem de deli gibi seviyorum. Siz olsanız (kimsenin olmasini istemem ama) nasıl davranirdiniz bu durumda. Konusmayi iletişimi nasıl kesebilirim? Onsuz olmaya bir şekilde alışmam gerekiyor.
veda konuşması yapmak icindekileri dökmek aramak için bir bahanen aslında. Biraz içinde kalsi, oda meraktan çatladın. Aldatildiysan yeniden aldatilirsinOnu silicegimi belli etmeden veda konusmasi yaparim.icimde ne var ne yoksa soylerim.sabahina her yerden engellerim.
Siz olsanız (kimsenin olmasini istemem ama) nasıl davranirdiniz bu durumda. Konusmayi iletişimi nasıl kesebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?