Aldatıldım

Nasil kesebilirim konusmayi ne demek ya. Yazmayacaksin konusmayacaksin olacak bitecek. İzahat mi vermen gerekiyor bu herife?

Sakin sakinnn affetmeeee. Yumusamaaa. Ve direkt kes irtibatini. En kolayi bu. Birak deli gibi seni arasin sorsun. Hak ediyor. Ne hale gelir diye dusunme. Ve bundan asla pisman olmaa.

Sakin sakinnn affetmeeee. Yumusamaaa. Ve direkt kes irtibatini. En kolayi bu. Birak deli gibi seni arasin sorsun. Hak ediyor. Ne hale gelir diye dusunme. Ve bundan asla pisman olmaa.
insanın elinde olan bir şey değil ki

konunun sahibi ben değilim fakat benimde başımdan aynı olay geçti . aldattı ve dönmedi fakat çok özlüyorum .telefonu alıp arayasım geliyor kendime zor engel oluyorum . gerçekten uzaktan bakıldığ gibi basit değil

Ay baya bildiğin bi haftada yemediği halt kalmamış, o ne öyle allasen.
Konuşmayı nasıl kesebilirim'in bilinen bi cevabı yok esasında. Öyle yavaş yavaş olmuyor. Bi anda tamam yazmıcam artık deyip kesiveriyosun. İlk günler zor geçiyor, kendinize oyalanacak birşeyler bulun. Gezip tozun, yazın çizin. Ne olursa.
En etkili yol her zaman 'çivi çiviyi söker' yöntemidir ama. Onu bilin.
İçinizden gelmese de yeni birileriyle sohbet / flört edin. 1-2 aya artık ona yazma isteğiniz geçecektir.

Mutsuz bir hayata depar atıyorsun, koşarak uzaklaş. 7 aylık bir ilişki, gerçek mutluluğu bulduğunda bu adamı hatırlamazsın bile!

daha ne yapacaktı 3 kere birlikte olmuş bşkasıyla kınamak için söylemiyorum ama aşkımdan ölsem tek kelime etmezdim.hayatımın herköşesinden anında silerdim.devam etme konuşmaya.kesnlikle.üstteki arkadaşın da dediği gibi mutluluk yakaladığında hatırlamassın bile.

Bu mesaj beni kendime getirdi. Cok iyi geldi. Cok teşekkür ederim

sttr et şrfsizi...

Hattını değiştir engelle, sen kendini toparlayana kadar sosyal hesaplarını dondur. Asla asla görüşme cok küçük düşürücü bi durum. İlk fırsatta yaptığına bak. Gelecek dusunemezsin bu adamla, zamanın harcanır gider. Yapma, yazık edersin kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…