- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi bittervoid
-
Herkese merhabalar. Siteye yeni üye oldum. Icinden cikamadigim bi konuyu sizle paylaşıp, fikir almak istedim. 7 aydır biriyle birlikteyim. Bi dönem cok kısa bi ayrılık yaşadık bir hafta sürdü. Sonra baristik. Ama normal bi ayrilik değildi surekli irtibat halindeydik konusuyorduk.. geçen ay mesajlardan eski sevgilisiyle konustugunu gördüm bu ne diye sordum önce soylemek istemedi sonra anlatmak zorunda kaldı. Ayri oldugumuz bir hafta icinde 3 kere eve gelmiş, birlikte olmuşlar. Sonra bir de o kızın arkadaşına yazmış. Hatta en yakın arkadaşlarından biri. Mesaj atmış falan. Bunları öğrendikten sonra bir hafta sürekli aradı hiç acmadim tek kelime konusmadim. Ondan boyle biseyi beklemezdim inanamadim. Yaşadığım hayal kırıklığı çok büyüktü. Cok pisman oldugunu soyledi. Affedemem dedim. Tamam sadece konusalim sen beni isteyene kadar ben seni beklemeye yemin ediyorum dedi. Tamam konuşalım dedim. Seviyodum çünkü hala. Cok ozluyodum. 1 aydır konuşuyoruz. Ama konuşmayı kesmem gerekiyor. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Ondan hem nefret ediyorum hem de deli gibi seviyorum. Siz olsanız (kimsenin olmasini istemem ama) nasıl davranirdiniz bu durumda. Konusmayi iletişimi nasıl kesebilirim? Onsuz olmaya bir şekilde alışmam gerekiyor.
Herkese merhabalar. Siteye yeni üye oldum. Icinden cikamadigim bi konuyu sizle paylaşıp, fikir almak istedim. 7 aydır biriyle birlikteyim. Bi dönem cok kısa bi ayrılık yaşadık bir hafta sürdü. Sonra baristik. Ama normal bi ayrilik değildi surekli irtibat halindeydik konusuyorduk.. geçen ay mesajlardan eski sevgilisiyle konustugunu gördüm bu ne diye sordum önce soylemek istemedi sonra anlatmak zorunda kaldı. Ayri oldugumuz bir hafta icinde 3 kere eve gelmiş, birlikte olmuşlar. Sonra bir de o kızın arkadaşına yazmış. Hatta en yakın arkadaşlarından biri. Mesaj atmış falan. Bunları öğrendikten sonra bir hafta sürekli aradı hiç acmadim tek kelime konusmadim. Ondan boyle biseyi beklemezdim inanamadim. Yaşadığım hayal kırıklığı çok büyüktü. Cok pisman oldugunu soyledi. Affedemem dedim. Tamam sadece konusalim sen beni isteyene kadar ben seni beklemeye yemin ediyorum dedi. Tamam konuşalım dedim. Seviyodum çünkü hala. Cok ozluyodum. 1 aydır konuşuyoruz. Ama konuşmayı kesmem gerekiyor. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Ondan hem nefret ediyorum hem de deli gibi seviyorum. Siz olsanız (kimsenin olmasini istemem ama) nasıl davranirdiniz bu durumda. Konusmayi iletişimi nasıl kesebilirim? Onsuz olmaya bir şekilde alışmam gerekiyor.
Bence affedilecek bi durum yok cunku siz ayriyken yasamis ne yasamissa..Herkese merhabalar. Siteye yeni üye oldum. Icinden cikamadigim bi konuyu sizle paylaşıp, fikir almak istedim. 7 aydır biriyle birlikteyim. Bi dönem cok kısa bi ayrılık yaşadık bir hafta sürdü. Sonra baristik. Ama normal bi ayrilik değildi surekli irtibat halindeydik konusuyorduk.. geçen ay mesajlardan eski sevgilisiyle konustugunu gördüm bu ne diye sordum önce soylemek istemedi sonra anlatmak zorunda kaldı. Ayri oldugumuz bir hafta icinde 3 kere eve gelmiş, birlikte olmuşlar. Sonra bir de o kızın arkadaşına yazmış. Hatta en yakın arkadaşlarından biri. Mesaj atmış falan. Bunları öğrendikten sonra bir hafta sürekli aradı hiç acmadim tek kelime konusmadim. Ondan boyle biseyi beklemezdim inanamadim. Yaşadığım hayal kırıklığı çok büyüktü. Cok pisman oldugunu soyledi. Affedemem dedim. Tamam sadece konusalim sen beni isteyene kadar ben seni beklemeye yemin ediyorum dedi. Tamam konuşalım dedim. Seviyodum çünkü hala. Cok ozluyodum. 1 aydır konuşuyoruz. Ama konuşmayı kesmem gerekiyor. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Ondan hem nefret ediyorum hem de deli gibi seviyorum. Siz olsanız (kimsenin olmasini istemem ama) nasıl davranirdiniz bu durumda. Konusmayi iletişimi nasıl kesebilirim? Onsuz olmaya bir şekilde alışmam gerekiyor.
Bu söz benim hiç hoşuma gitmediiiiii :'( :'+ :'(Çok sevdiğim bir atasözü vardır: "Bir kere aldatan bir daha aldatır"
Arkadaşların dediği gibi çözüm tak diye kesmek iletişimi; hani sigarayı bırakmak gibi. Yavaş yavaş azaltınca bırakıyorum sanırsın ama bir gaflet anında ağzında sigarayla kalakalırsın
Velhasıl, yarın değil bugün, sonra değil şimdi tüm muhtemel kanallardan iletişimi koparın :)
Çok sevdiğim bir atasözü vardır: "Bir kere aldatan bir daha aldatır"
Bu söz benim hiç hosuma gitmediiiiii:'( :'( :'( :'(
Arkadaşların dediği gibi çözüm tak diye kesmek iletişimi; hani sigarayı bırakmak gibi. Yavaş yavaş azaltınca bırakıyorum sanırsın ama bir gaflet anında ağzında sigarayla kalakalırsın
Velhasıl, yarın değil bugün, sonra değil şimdi tüm muhtemel kanallardan iletişimi koparın :)
Affetmek, "gel beni tekrar aldat" demekle aynı bence.
Ben gururuma yediremez aşkımdan ölsem de konuşmayı keserdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?