Aldatıldım

ah şu erkekler nede düşkünler uçkuruna... durumuna çok üzüldüm kabul edilir bir şey değil demekki halen aklında eski sevgilisi varmış yokluğundan istifade edip hemen onu almış koynuna eski sevgiliside maşallah bu durumu bekliyormuş heralde hemen atlamış

şu anda da nasılsa "bekleme döneminde" diye , eskilerle görüşüyor olabilir..
bahanesi de "sen beni beklemeye aldın" olacaktır muhtemelen..
her tartışmanızda bu şüpheyle yaşamak istiyorsan devam et ilişkine..

ama "yok olmaz" diyorsan yapman gereken tek şey , ivedilikle tüm iletişim yollarını kapaman.. değil açık kapı, açık iğne deliği bırakmaman.. yoksa sen de meyillenirsin iki çift güzel ikna edici şey söylese..

belli beklediği
emin ol yine aynı şekilde bekler

inanma bence
2 günde eski sevgilisi ile yatağa giriyorsa
bu bekleme sürecinde
kimbilir
kaç dolmuşa inip binicek

belli beklediği
emin ol yine aynı şekilde bekler

inanma bence
2 günde eski sevgilisi ile yatağa giriyorsa
bu bekleme sürecinde
kimbilir
kaç dolmuşa inip binicek

Ayrı olduğumuz sürede her gün agliyodum o kadar uzuluyodum ki. Bunu da biliyodu. Bunu bile bile yaptı . Şuan cok pisman olduğunu biliyorum bu konu her açıldığında ağlıyor. Seni kaybedemem diyor. Ama onunla olursam kendime haksızlık etmiş olurum. Yapamam. Cevap atttiginz için teşekkür ederim. En iyisi icimde ne var ne yoksa yazip heryerden engellemek

Ayrı olduğunuz dönemde başkalarıyla olması nasıl aldatmak oluyor? Görüşseniz bile o ayrılık konuşması geçtiyse aranızda ayrılmışsınızdır. Benim bakış açımla aldatmak değil bu. Herkes aynı şeyi söylemiş, bir farklı düşünen ben miyim acaba?

Ha bu sizin için ayrı da olsanız kabul edilemeyecek bişeydir, ona diyecek söz yok. Ama aldatıldım kısmı biraz saçma geldi bana. Kimi insan aylarca, yıllarca atlatmaya çalışır ayrılığı, kimisi de hemen yeni maceralara yelken açar. Bu illa ilişkiye adım atmasını gerektirmez. Adı üstünde macera. Tekrar başlayacağınızı tahmin edememiş olabilir. Ya da aklında yokken sizin ağlamalarınız sonucu tekrar başlamış olabilir. Gerçi sonrasında söyledikleri bunu pek göstermiyor. Ama her türlü ihtimal var yani.

emin olun su an sizinle konusurken de goturmedigi kiz kalmamistir.

Şu normal olmayan ayrılığı biraz detaylandırsanıza, görüşerek ayrı nasıl kalınıyor?
Siz bitti dediniz, o hayır bitmedi mi dedi? Tam tersi mi oldu?
7 aydan sonraki ilk bir haftalık boşlukta akla geri gelebilen, evine gidilebilen eski sevgili tuhaf değil mi?
İnsanlar garip garip ilişkiler yaşamayı nerden öğrendi?

küfrümü eder yoluma bakardım

Ben asik oldugum ilk erkegi, ki bu ask oyle boyle bir ask degildi, bana yasattigi ilk guvensizlik duygusunu hissettigimde terk etmistim. Daha dogrusu guvensizlik de degildi bu, sadece kotu hissederek gecirdigim birkac saat.

Benden once 7 senelik bir iliskisi vardi, dile kolay, soylenen "evet"ler disinda paylasmadiklari hicbir sey yoktu. Benimle basladiginda da beni sevdiginden emindim. Cok guzel zamanlarim gecti, gercekten bana tam anlamiyla uyan bir insandi. Aramizda kiskanclik gibi bir sey de yoktu, her sey acikti, iyi kotu her sey konusulurdu.

Bir gun bu eski kiz arkadas onunla son bir defa gorusmek istedi, o da benden izin istedi, ben de verdim. Aslinda istemiyordum gorusmesini, ama su an oldugumdan cok daha genctim ve gercekten istemedigim seyler hakkinda rol yapmanin sonradan ne kadar buyuk patlamalar yaratabilecegi tecrubesine sahip degildim. Neyse, sonuc olarak ben istemedigim halde bir problem olmadigini soyledim, ama sonrasinda birkac saat boyunca kendime resmen cehennem azabi yasattim. O gorusme de bir saat kadar uzadi, ve kendi hatam ustune bu da tuz biber oldu, ve ben o deli gibi asik oldugum adami o aksam pat diye terk ettim. Yaptigim cok buyuk bir haksizlikti belki, ama icimde bir sey kopmustu, ne oldugunu bile bilmedigim bir tel kopmustu ve ben aglaya aglaya terk ettim o adami.

Gunlerce yalvardi bana ama ben o an ne hissettigimi, ve bir daha asla ne hissedemeyecegimi biliyordum. Aynen sizin gibi o surecte biz de iletisimdeydik, konusuyorduk her gun, mesajlasiyorduk, ama bir iliski bagi yoktu aramizda. Birkac hafta sonra eski kiz arkadasi ona gitmis bir gece, ve birlikte olmuslar. Bunu da bana kendisi soyledi, ben sormadim, ogrenme ihtimalim de yoktu, bana kizarcasina, bagirircasina sinirle soyledi. Canimin cok yandigini hatirliyorum, ama bu can yanmasi kaybolan bir ihtimal, ona donmemi engelleyen bir sey oldugu icin degildi, zaten bitmisti.

Sonraki seneler icinde, cok uzun araliklarla (en kisasi 6-7 ay) arayip resmen aglayarak tekrar onunla olmami istedi. 3 sene gecmisti, bir sekilde bana ulasiyor ve yalvariyordu. Ben de ondan sonra cok zor seneler gecirdim, icimde kocaman bir bosluk vardi, ozluyordum ama "onu" degil, onu sevmiyordum, ama kimseyi de sevemiyordum, duygusuz, donuk bir insan olarak gecti yillarim. Ama nettim ve o bana yalvarirken aklimda asla bir "acaba" kirintisi bile olmadi, ve ben bu adama gercekten, gercekten cok yogun bir sekilde asiktim bir zaman.

Neyse, kendi konummus gibi destan yazdim ama gelecegim yer su. Ne hissettiginden, ne istediginden emin degilsin sen, once emin olmalisin. Bu insanla ilk ayriliginin sebebini bilmiyorum, ama sadece 1 hafta ayri kalmissiniz, ve bu 1 hafta icinde eski sevgilisi ile 3 kere bulusup birlikte olmus, baska birine yazmis. Ve sen bunu o sana soyledigi icin ogrenmemissin, bir acik kapi bulmussun ve iyice ittirmissin. Yoksa asla ogrenemezdin. Ve in vino veritas in dedigi gibi, aldatilmamissin, bu adam seni aldatmamis evet ama seni ne kadar onemsedigi ya da sevdigi ile ilgili ipuclarini da vermis. Su an agliyor olabilir, asla seni kaybetmek istemiyorum diyor olabilir, ama sen bu adamin sana olan hislerinden, saygisindan nasil emin olabileceksin?

"Ben gidiyorum" demek, gitmek degildir. Bana gore bir kadin karsisindaki adami gideceginden haberdar ediyorsa bu "Gitmeme izin verme" demektir, "Cabala, beni durdur" demektir. Gideceksen, gitmeyi kafasina koymus bir kadinsan, bir arkadasimizin da dedigi gibi bir anda telefon numarani degistirir, gerekirse sosyal hesaplarini bir sureligine kapatir, kapatamayacagi seyler varsa da adami engeller, ve bir anda biter.

Ne istediginden emin ol. Ben seni kararli gormuyorum. Ne istediginden emin oldugunu dusunmuyorum. Kendini senden iyi kimse taniyamaz, iyi dinle kendini. Bu durumda zaten sadece iki secenegin var, ya sessizce ve keskin bir bicimde yok olacaksin, ya da olanlari sineye cekeceksin, tekrar guvenmeye calisacaksin.

Affetmek, "gel beni tekrar aldat" demekle aynı bence.
Ben gururuma yediremez aşkımdan ölsem de konuşmayı keserdim.

Bence affedilecek bi durum yok cunku siz ayriyken yasamis ne yasamissa..

Bu söz benim hiç hoşuma gitmediiiiii :'( :'+ :'(

bu durumun daha beteri geldi benim başıma üç beş kızla konuşurken idare ediyordu beni . ve ayrıldıktan sonra dönüp özür bile dilemedi . öyle çekip gitti .Allah kimsenin başına vermesin bu durumu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…