Aldatıldım..

Avukat olarak yazıyorum, kendinize bir vekil tutmadan önce yazacaklarımı uygularsanız boşanma davanız çok rahat geçer, tazminatta almaya hak kazanırsınız aldatıldığınızı ispat ederseniz. Şifreyi felan kırmayın siz de yargılanabilirsiniz eşiniz şikayet ederse. Kesinlikle gizli kamera vb şeyleri kullanmayın özel hayatın gizliliği nedeniyle yine hakkınızda ceza davası açılır. Yapacağınız şey o kadınların ad-soyad telefon numaralarını alın elinizde bulunsun. Sizden habersiz kullandığını sandığı facebook adresinde bulunan yazışmaları cdye kopyalayın yapamıyorsanız mutlaka çıktısını alın yazışmaların resimlerin. Telefon ile fotoğrafını çekin elinizde bulunsun mahkeme sunarsınız. Boşanma aşamasında laptopuna el koyabiliyorsanız koyun, inceleme altına aldırarak bir çok dökümanı elde edebilirsiniz. Sizi aldattığına dair elde ettiklerinizi size boşanma davasında ''''''şahitlik''''' yapabilecek arkadaşlarınızla, akrabalarınızla paylaşın hatta gösterin, videoysa dinletin görsünler. Boşanma davası açmadan önce delilleri toplayın, evden kovmayın eşinizi, evi terketmeyin. Dava açıldıktan sonra yapabilirsiniz bunları.

O sapığın donuna kadar alın...

Sapık ya allah cezasını versin böyle erkeğin sen kocan dan gizli git avukatla görüş o ne diyorsa ona göre delilleri al tekmeyi bas

Eklemeyi unuttum, eşinizin evli olduğunu bilerek onunla beraber olmuş kadınlar hakkında tazminat davası açabilirsiniz. Yazışmalarda, mesajlarda eşin evde mi, eşin gitti mi gibi evli olduğunun bilindiğini belirten hususlar varsa daha bir özen gösterin o kısımlara derim. Bir çok kadınla aldattıysa ve yarısı bile biliyorsa baya iyi tazminata hak kazanacaksınız demektir.

aranıza başka birini almak renkmiymiş...
Allah ıslah etsiz..şrfsizz.....

Teşekkürler herkese cevapları için.
Cinsel konularda "sapıklık" dediğimiz şey başka bir kadını da yatağa almaktı, evliliği hemen silip atmamak için alttan almaya çalıştım, fantezidir dedim. Burada da çok okuyordum başka erkeklerin de aynı tip fantezilerinin olduğunu.
Ama ben elimden gelen her şeyi yaptım, tüm bedenimi istediği şekilde kullanmasına izin verdim, benimle ilgili aklınıza gelebilecek her türlü isteğine evet dedim renk katabilmek için.
İnternetten aldığım giysilere aksesuarlara inanamazsınız, çok çaba sarfettim.
Avukatla görüşeceğim ama avukat bir tanıdığım var, her şey kesinleşmeden onunla görüşmek istemiyorum.
Facebook'una gizlice girdiğimden o da suç sayılır diye düşünüyorum.
Şu anda hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam ediyorum ama çok zor.
Bir yandan düşünüyorum acaba fantezilerinden, cinsel açlığından kurtulması için psikiyatriste terapiye mi gitsek? Bu konuyu açsam mı?
“Her şeyi biliyorum, ama sana yardım etmek istiyorum” gibi bir şey mi desem?

Bu arada bu haftasonu annemlere ziyarete gidiyorum, komşu şehir yakın ama çok aklım kalacak. Sizce eve kamera falan koysam ya da baskın yapsam eve? Özellikle kendisinin iş yerinde işi olacağından gelemeyeceğini söyledi. Oysaki haftasonları öğleye kadar uyur.
Telefona yüklenen bazı programlar varmış tüm konuşmaları yazışmaları kayıt ediyormuş, bu konuda bilgisi olan var mı?

Hukukun bazı mevzularda yetersiz olduğunu düşünüyorum özellikle de bu tarz mevzularda kesinlikle insan psikolojisi gözetilmediğini düşünüyorum.
Avukar bir üyenin yazdığı gibi, bu tarz bir mevzuda boşanma olayları gündemdeyken aynı evde kalmak zorunda kalmak, gitmemek ve karşı tarafın da evde kalmasına göz yummak oldukça zor olmalı.
Bir de sonuçta şifre kırmayın deniyor iyi güzel de, kişisel hesaplardan da yapılan yazışmalar özeldir. Bu da özel hayata müdahaledir. Her türlü suç teşkil etmek mümkün.
Nasıl ispat olacak peki?

çoluk yok çocuk yok.adamın türlü fantazilerine evet demişsiniz,yok olmamış,başka yerlerde aramış bulmuş layığı kadınları..
siz hala ne yapsam da döndürsem adamı diyosunuz? nedir bu adamların albenisi bu kadar anlamadım ki..
madem kaybetmek istemiyosunuz,siz de fantazilere ortak olun,alın başka kadınları aranıza...buralarda da konu açmayın ne yapayım diye..bizim sinirleri harap etmeyin yani..

BU ERKEKlerin bu duruma gelmesine inanamıyorum
aramıza başkasını alalım da ne demek
bir erkek alsaydınız aranıza tepkisi ne olurdu sapkın herif

Hala kamera koysam mı diyorsunuz. Bir daha kimseye doğruları yazmayacağım anlayanını görmedim şimdiye kadar

“Her şeyi biliyorum, ama sana yardım etmek istiyorum” gibi bir şey mi desem? demişsinizzzzzzzzzz sakın böle hata yapmayın.. o su yuzune cıkmak ıstıyecektır ve delılleri ortadan kaldırıcaktır..dırek gzlıce avukata gidin..
bu adamdan bi cacık olmaz .. sinirlerim hopladı yaaaaaaa

Maviselen sizin için yazmis avukatmis arkadasimiz.yorumlara bir bakin.

Maviselen,
Çok özür dilerim sizin yazdığınız cevabı görmemişim cevap yazarken.
Anladım o zaman bu şekilde ilerlemeye çalışacağım.
Ama bir yandan da haftasonu olacaklara göz yummak istemiyorum, ne yapsam da yoluna taş koysam. Son bir defa bu akşam sen de gel falan mı desem?

Bu arada arkadaşlar sizleri de anlamaya çalışıyorum ama delil yoktu o sıralar elimde, sadece yatakta öyle laflar ediyordu, fantezilerden bahsediyordu. Bunun dışında bir kötü davranışı yoktu normal yaşamda.

Tutucu olduğu bilinen bir şirkette çalışıyor. Acaba isimsiz şekilde oradaki müdürlerine birkaç şey mi yollasam? Rezil olsa.

Ya bu halti yedikleri kadinlara ne demeli!

ELİNDE KANITLARIN VAR ZATEN İLK YAPMAN GEREKEN HESAPLARINA TEDBİR KARARI KOYDURMAK.. HATTA DAVAYI AÇMADAN AVUKATINA İLK BUNU SÖYLE VE ELİNE CELP GİDENE KADAR ONA HİÇBİRŞEY BELLİ ETME.

ben olsam ben de olay cikararak ayrilirdim.. rezil ederdim o herifi bi daha arkadaslarinin cevresinin ailesinin yuzune bakamayacak duruma gelirdi.. ama intikam soguk yenen yemektir arkadasim, sabirli ol, avukatin dediklerine harfiyen uy, hic birsey belli etme, bu arada bir bir delilleri toplamaya bak. resmen bosandigin gun de rezil olmasi icin elinden geleni ardina koyma, cunku boyleleri ancak o dilden anliyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…