- 29 Eylül 2014
- 9.595
- 19.542
- 498
- Konu Sahibi czdnsl2014
-
Kısa ve net, ne yazık ki aldatıldım.
4.5 senelik evliyim, arkadaş ortamında tanıştık severek evlendik. Ancak uzatmayacağım, son 1.5 senedir bir şeylerden şüphelenmeye başlamıştım.
Eşim sürekli cinsel tatminsizliklerinden, renk katmamız gerektiğinden bahsediyordu. Boyuna da aramıza başka birini alsak nasıl olur falan filan diyordu.
Çok kavga ettik ve sonunda bu meselenin kapandığını düşünüyordum ki konusunu açmadı da.
Önceki hafta duş alırken telefonunu karıştırdım. Artık şeytan dürttü diyemeyeceğim çünkü her fırsatta bakıyordum.
Telefon defterinde adı kayıtlı olmayan bir numaradan çok afedersiniz "hala yataktayım, ıslağım" diye bir mesaj gelmiş.
Ben bu mesajı ve telefon numarasını, kendi telefonumla fotoğrafını çektim. Mesajı da okunmamış olarak tekrar işaretledim. Hiç sesimi de çıkarmadım.
Her fırsatta telefonunu karıştırmaya devam ettim. Facebook'umuz ortak, ama laptop'Unun geçmişinden girince farklı bir facebook hesabı açtığını ve bu hesaptan yazışmalar olduğunu gördüm. Hem de sayısız kadınla. Bazıları da yabancı. Buluşmalar planlanmış telefon numaraları verilmiş.
Bu kadınlardan bazılarıyla, benimle yapmak istediği haltları da karıştırmış.
Bir videodan bahsetmişler yazışmada, dropbox diye bi şeye yükledim demiş kadın ve adres vermiş.
Fakat o adrese girince şifre istiyor ve bu şifreyi kıramıyorum.
Çocuğum yok, kesinlikle boşanacağım. Ama verebileceğim en büyük zararı vermek istiyorum.
Sizce nasıl ilerlemeliyim ispat için? Hiç özel dedektif vb. duyan başarılı bulan var mı?
Hala kamera koysam mı diyorsunuz.Teşekkürler herkese cevapları için.
Cinsel konularda "sapıklık" dediğimiz şey başka bir kadını da yatağa almaktı, evliliği hemen silip atmamak için alttan almaya çalıştım, fantezidir dedim. Burada da çok okuyordum başka erkeklerin de aynı tip fantezilerinin olduğunu.
Ama ben elimden gelen her şeyi yaptım, tüm bedenimi istediği şekilde kullanmasına izin verdim, benimle ilgili aklınıza gelebilecek her türlü isteğine evet dedim renk katabilmek için.
İnternetten aldığım giysilere aksesuarlara inanamazsınız, çok çaba sarfettim.
Avukatla görüşeceğim ama avukat bir tanıdığım var, her şey kesinleşmeden onunla görüşmek istemiyorum.
Facebook'una gizlice girdiğimden o da suç sayılır diye düşünüyorum.
Şu anda hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam ediyorum ama çok zor.
Bir yandan düşünüyorum acaba fantezilerinden, cinsel açlığından kurtulması için psikiyatriste terapiye mi gitsek? Bu konuyu açsam mı?
“Her şeyi biliyorum, ama sana yardım etmek istiyorum” gibi bir şey mi desem?
Bu arada bu haftasonu annemlere ziyarete gidiyorum, komşu şehir yakın ama çok aklım kalacak. Sizce eve kamera falan koysam ya da baskın yapsam eve? Özellikle kendisinin iş yerinde işi olacağından gelemeyeceğini söyledi. Oysaki haftasonları öğleye kadar uyur.
Telefona yüklenen bazı programlar varmış tüm konuşmaları yazışmaları kayıt ediyormuş, bu konuda bilgisi olan var mı?
Teşekkürler herkese cevapları için.
Cinsel konularda "sapıklık" dediğimiz şey başka bir kadını da yatağa almaktı, evliliği hemen silip atmamak için alttan almaya çalıştım, fantezidir dedim. Burada da çok okuyordum başka erkeklerin de aynı tip fantezilerinin olduğunu.
Ama ben elimden gelen her şeyi yaptım, tüm bedenimi istediği şekilde kullanmasına izin verdim, benimle ilgili aklınıza gelebilecek her türlü isteğine evet dedim renk katabilmek için.
Avukatla görüşeceğim ama avukat bir tanıdığım var, her şey kesinleşmeden onunla görüşmek istemiyorum.
Bir yandan düşünüyorum acaba fantezilerinden, cinsel açlığından kurtulması için psikiyatriste terapiye mi gitsek? Bu konuyu açsam mı?
Bu arada bu haftasonu annemlere ziyarete gidiyorum, komşu şehir yakın ama çok aklım kalacak. Sizce eve kamera falan koysam ya da baskın yapsam eve? Özellikle kendisinin iş yerinde işi olacağından gelemeyeceğini söyledi. Oysaki haftasonları öğleye kadar uyur.
Telefona yüklenen bazı programlar varmış tüm konuşmaları yazışmaları kayıt ediyormuş, bu konuda bilgisi olan var mı?
Teşekkürler herkese cevapları için.
“Her şeyi biliyorum, ama sana yardım etmek istiyorum” gibi bir şey mi desem? demişsinizzzzzzzzzz sakın böle hata yapmayın.. o su yuzune cıkmak ıstıyecektır ve delılleri ortadan kaldırıcaktır..dırek gzlıce avukata gidin..
bu adamdan bi cacık olmaz .. sinirlerim hopladı yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?