- 27 Nisan 2011
- 1.189
- 1.137
- 248
- Konu Sahibi czdnsl2014
-
terkedecek olsa çoktan terkederdi diye düşünüyorum bende.Ben bunları gördüğün an evi terkederdin siz hala o evdesiniz ve pişkin pişkin arıyor geç kalacağım yemeğini ye diyor öyle mi onun yemeği benim boğazımdan geçmez ki o saatten sonra yani yerinizde olsam. Ne yapacaksın gece de koyun koyuna yatacak mısın. Ayrıca silmeden bırakması da ayrı mesele geçmişten nasıl görebildiniz farklı facebook adresini şifresini kırmadan açık bıraktı dediniz ama geçmişten baktım dediniz anlayamadım. Bir insan böyle mesajlaşmalar yapıyorsa nasıl rahat cep telefonunu ortada bırakabiliyor özellikle duştayken. Siz delilleri toplayın ama bir daha geçmişi yakabilir misiniz silmeden ya da çık bırakır mı bilemem o an yapacaktınız açın davayı bu kadar net iki eş arasında özel hayat mı olurmuş.
kendi karısının görüntülerini kullanacak kadar adi bir insanla geçen yıllara acıyın tabi ama ilişkinizde acınacak birşey kalmamış bence.Beklemek için çeşitli sebeplerim var, korkularım da keza.
Kendisine hem acıyorum, ilişkimize geçen yıllarıma acıyorum hem de canını sonuna kadar yakmak istiyorum.
Bahsetmiştim, kendisiyle cinsel anlamda yapmadığım şey kalmadı gözünü benden alamasın diye. O yüzden bazı görüntüler var onun elinde.
Ben boşanmak istersem ya da tazminat vs istersem tepkisinden korkuyorum. İfşa etmesinden bazı şeyleri.
Merhaba, dropbox kişinin google hesabına bağlı dosya yedekleme ve paylaşma uygulaması. Yani gmail şifresini biliyorsanız hem maillerine hemde dropbox dosyalarına ulaşabilirsiniz. Şifresini bilmiyorsanız bile telefonundaki dropbox uygulamasından neler olduğunu görebilirsiniz. Hatta daha güzeli şu olur: hemen bir gmail hesabı açın ve dropbox ı aktifleştirin.Sonra eşinizin telefonunu ele geçirdiğinizde hesaptaki dosyaları bu gmail hesabına paylaşıma açın. Bütün dosyalar size de görünür. İçinden istediğinizi alırsınız. Ama bu dediğim eşinizi yüklediği dosyalar için geçerli. Sorun olsa bile siz onun gmail şifresini bilmediğiniz için kendisi bana yetki vermiş dersiniz, olur biter.
Hafta sonu için ise, ailenize gitmiş gibi yapın ve güvendiğiniz bir arkadaşınızla sabah çok erken eve gelin. Evde bir halt yerse, şahidiniz olsun.
Allah kolaylık versin.
Özel hayatın ihlali değik bilişim sistemine girme suçu oluşuyor orada. boşanma davasına konu olmaz. Kamera ile kayda geçirme olması halinde yazdığını gerçekleşiyor.peki farklı facebook demiş muhtemelen onunda sifresini kırdı siz o hesaptaki mesajlarıda kanıt gosterin demişsiniz o da ozel hayat tecavüze girmez mi mahkemede? merak ettmde
İntikam soğuk yenen bi yemektir, sizin de bu fırsatı yaratacak sabır ve şansınız varmış, yıkın hayatını başına diye başlayacaktım ki bu mesajınızı gördüm.Beklemek için çeşitli sebeplerim var, korkularım da keza.
Kendisine hem acıyorum, ilişkimize geçen yıllarıma acıyorum hem de canını sonuna kadar yakmak istiyorum.
Bahsetmiştim, kendisiyle cinsel anlamda yapmadığım şey kalmadı gözünü benden alamasın diye. O yüzden bazı görüntüler var onun elinde.
Ben boşanmak istersem ya da tazminat vs istersem tepkisinden korkuyorum. İfşa etmesinden bazı şeyleri.
İfşa etse ne olacak? Siz onun eşisiniz; ben bu görüntü işlerinden pek hoşlanmasam da sonuçta eşinizle yaşadığınız şeyler, kim, ne diyecek? Ki bana kalırsa alacağınız tazminatı düşünerek girmez bu işlere. Şerefli hiçbir insan kalkıp eşini ifşa etmez de, sizinkinin bu konuda açıkları olduğu belli.Beklemek için çeşitli sebeplerim var, korkularım da keza.
tesekkür ederimÖzel hayatın ihlali değik bilişim sistemine girme suçu oluşuyor orada. boşanma davasına konu olmaz. Kamera ile kayda geçirme olması halinde yazdığını gerçekleşiyor.
Yok yahu öyle şey olur mu hiç, hepsi özel hayatın gizliliğine girmiyor. Yüzyüze bir avukat ile görüşmelisiniz. K;ulaktan dolma bilgilerle, etrafta yaşayan kişilerin deneyimleri ile 1 mt ilerleyemezsiniz.Avukatla görüşseniz nasıl olacağını açklayacak size, burada mesleğin ayrıntılarını tam olarak yazamıyorum.Yok o şifreyi kırmadım, açık bırakmıştı.
Zaten dediğiniz gibi aslında elimde bir delil yok
Hepsi özel hayatın gizliliğine giriyor, neymiş böyle bu özel hayat her şeyi kısıtlıyor.
Az önce aradı diyor ki gecikeeğim biraz, sen yemek ye akşam. İyice paranoyak oldum, şeytan diyor git sen de onu cezalandır, çantada keklik görüyor beni:-(
aramıza başkasını almak derken, yatakta kast ediyor sanırım ilginç, insan renk katalım deyince başka şeyler düşünür sanırım ama...
zaten yazışmalar varsa ispat edersin bence... illa o dosyayı açmana gerek yok, konuşmaları kopyala, fotosunu çek
ama bu defa da özel hayatın gizliliğinden sen de ceza alabilirsin
öyle çok haber çıkıyor artık, bi eş diğer eşin mailini facesini kurcalarsa, özel hayatın gizliliğini ihlalden ceza alıyor, daha geçen haberini paylaşmıştım gündem bölümünde...
karısı dışında yaşarken karısının ona eşlik etmesişnide istiyor bu arada..böyle birşey teklif ettiğinde aslında yolu gösterecektin..
nasıl bir midesizliktir..
karısını eşini nasıl başkasıyla paylaşmayı düşünür.
en mahrem şeyleri nasıl olurda karısı dışında biriyle yaşar
karısı dışında yaşarken karısının ona eşlik etmesişnide istiyor bu arada..
bence bi avukata danış en iyisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?