• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım:(

cns kmrc

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
113
66
18
30
Bugun esim demek istemedigim kisi tarafindan aldatildigimi ogrendim baska kadinlarla konusmus ustelik bunu yuzune vurunca dayak yedim 1 yasinda kizim ne yaoacagimi bilmiyorum ne olur bana destek olun kizimi alamaz degil mi

Gecmis olsunmu derler ne derler bu durumda bilmemki.
Cok uzuldum adiniza.
Nasil yakaladin? Neler konusmuslar? Ne demek geri bide dovdu seni?
Konuyu ac biraz.

Bugun esim demek istemedigim kisi tarafindan aldatildigimi ogrendim baska kadinlarla konusmus ustelik bunu yuzune vurunca dayak yedim 1 yasinda kizim ne yaoacagimi bilmiyorum ne olur bana destek olun kizimi alamaz degil mi
Kızınızı alamaz velayeti sizde olur, aldatmak boşanma sebebidir, ama affederseniz bir daha bundan dolayı dava açamazsınız, unutmayın iyi düşünün allah yardımcınız olsun.

o erkek müsveddesi cezasını çekmeli yaptığının şikayet et ailen arkandaysa

Iki senelik evliydik hic bir zaman bana karsi iyi olmadi bugugun telinin sifresinu kirip vatsp girdim kadin ve kadinlarla bu gune kadar gormedigim ilgi ve hassasiyetle konusmus

ay cnm bnm ya kendini yılma ona inat çocuğn için güçlü ol ve delil bulmaya çalş mahkemede öne sürebilecğn ve darp raporu al alalhn cezası neye uğradığnı şaşırr mahkeme baba bunları yapmazsa bile küçük çockları genelde anneye verrir sennki allahn izniyle inşllh sna verr off çok üzüldm cnm allah bundn sonra yüzünü güldürsn unutma herşey bittiği zamn birşeyler yendn başlar belki daha güzl bi hayatn olur bundn sonra öyle düşün ve yüce mevlam inşallah seni ve kızını hiç birbirinizdn ayırmaz bitnm bnm:(

Kızını sen isteyerek veya uygunsuz durumlar varsa ancak babaya verilir merak etme kimse alamaz kızını ;) Allah kolaylık versin.

Geri dönme kararından sakın sağlam dur dik dur ve ezdirme kendini evladını düşün kendini düşün

Canımm çok geçmiş olsun :( çok üzüldüm :( aldatılmak... neyse canım benim sana sorum sadece konuşmuş mu eşin ? yoksa görüşme falan olmuş mu ?

Boşanmakta kararlıysanız zinaya dayalı boşanma davası açın ve sakın affetmeyin. Afederseniz bu sebeple boşanma davası açma hakkınızı aftan sonra tekrarlamadığı sürece kaybedersiniz. Darp raporu da alın.
Size destek olacak birileri var mı? Aranızda mı aileniz?

Gecmis olsun bosanirsaniz kizi alamaz mahkeme anneye verir o yastaki cocugu. Bence darp raporu al kenarda dursun dava acarsan kullanirsin. Kadinlar kim tanidigi birileri mi ne boyutta iliski yasanmis

Yapmanız gereken belli.
Her şeyi geçtim, kendi ahlaksızlığını size şiddet uygulayarak bastırmaya, sizi sindirmeye çalışmış ya!
İşte o an gözünüz kararmalı ve bir an önce hakettiği rezil hayatı ona yaşatmalısınız bir başına bırakarak...

Darp raporu alip hemen sikayet etmelisin bu adami!!
Pislik herif hem suclu hem güclü.

Kizini kimse senden alamaz merak etme , aldatiginida ispatlarsan iyi bir dava acarsin..

Allah kahretsin böyle erkekleri..
Öncelikle lütfen üzülmeyin,küçük yaştaki çocuk anneye bağımlıdır mahkeme anneye verir,alamaz.
Hastaneden darp raporu alıp,aldatıldığınızı boşanmak istediğinizi söyleyin.
Bırakın gitsin.Hem ihanet edip hem şiddet uygulayacak kadar karaktersiz ve aciz bir erkek.
Sizi tebrik ederim ayrıca,en azından çocuğumu bırakamam dayağımı yerim,aldatılıp susarım demiyorsunuz.
Evliliklerin yıkılması çok acı bana göre ama çocuk o ortamda zaten huzurlu olmaz,böyle adamdan da ne koca ne baba olur.

Iki senelik evliydik hic bir zaman bana karsi iyi olmadi bugugun telinin sifresinu kirip vatsp girdim kadin ve kadinlarla bu gune kadar gormedigim ilgi ve hassasiyetle konusmus

size karşı iyi olmadı ama diğerlerine ilgili ne diyim ya Allahın sopası yok, çocuğu size verirler üzüldüm, inş doğru olan neyse onu uygulatır Rabbim size

Ne oluyor arkadaş bu erkeklere ya... Bir heyecan uğruna güzel yuvalarını mahvediyorlar yazık ya... Akılları başlarına çok geliyor ama yazık giden gidiyor...
Canım üzülme hiç tesellisi yok bunun.. Her şeyin bir şekilde telafisi olur ama ben de bu aldatma konusunda çok hassasım... Bir kere olur ikincisi olmaz.. Hiç çekinme korkma ailen arkandadır eminim.. Normal şartlar altında zaten mahkeme sanırım 6 yaşına kadar bi kere büyük bir sebep olmadıkça direk anneye veriyor velayeti.. İspatlayabilirsen öyle aç davayı hep lehine olsun her şey..
Rabbim böyle insanları da ıslah etsin.

Back
X